Joe D Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 istini za volju, bobana je prvi muta gurnuo u vatru u hemofarmu 2006, bas kao i stefana markovica, tada su obojica imali 18 godina i igrali su prvu petorku. moze on i da pogodi i da promasi, ali imace muda da ubaci mladog igraca, verujem da ce i taj pecarski imati minute ako dodje. pa to sam i rekao. muta voli da nadje i isforsira klinca(i da se hvali time), ali nekad ce iti neki stefan markovic, nekad neki miljan rakic.
Nikodije Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 pa to sam i rekao. muta voli da nadje i isforsira klinca(i da se hvali time), ali nekad ce iti neki stefan markovic, nekad neki miljan rakic. odgovorio sam ti vise zbog bobana, posto si napisao da ga je muta u radnickom zakucao za klupu (kao sto i jeste), ali prvo ga je on isforsirao. pitanje je zasto ga je zakucao za klupu u radnickom, a ko zna u kakvom je stanju tada bio boban i da li je mogao da prati mutin run&gun iz epohe radnickog, verovatno nije. bas me zanima sta ce sada uspeti da okupi u partizanu posto vlada fama da su talenti nedostupni za partizan jer sve pokupe misko i covic, a mozda ova prica sa pecarskim ne govori u prilog tome. vidim da se pominje peno i jos neki igraci.
Geo Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Sve se slazem i to( ubode svakog drugog mladog ...) je svakako bolje od odsustva ikakve vizije i uzaludnog potrosenog vremena bez rezultata( Djikiceva misija) Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Kreator Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Sve se slazem i to( ubode svakog drugog mladog ...) je svakako bolje od odsustva ikakve vizije i uzaludnog potrosenog vremena bez rezultata( Djikiceva misija) Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока Nažalost +1.
Milogled Bluff Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 ja se nadam da ce da se vrati u grob gde mu je i mesto
April Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Milogled da otvori i topik KKP u evropskim takmičenjima 2017/2018 Biće ovo po mnogo čemu sezona za nezaborav. I Ginisa.
Timmy Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Zvanicno je stigao samo Obrad Tomic iz Kaknja, reprezentativac BIH.
Nikodije Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 24 godine, a igrao u kaknju... obecava. reklo bi se da se neko ipak zajebavao kada je pricao o pecarskom, penu...
Mark Rothko Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 24 godine, a igrao u kaknju... obecava. +1 U tim godinama je Zoran Savić iz Čelika iz Zenice prešao u Jugoplastiku.
Miralem Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 24 godine, a igrao u kaknju... obecava. reklo bi se da se neko ipak zajebavao kada je pricao o pecarskom, penu... a ti si sa 24 godine igrao za?
Nikodije Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 a ti si sa 24 godine igrao za? Zavrsio sam kosarkasku karijeru sa 16 godina, video sam da nema leba. Al neki se zaludjuju i sa 24 igraju za kakanj umesto da rade nesto korisnije.
Milogled Bluff Posted July 13, 2017 Author Posted July 13, 2017 Milogled da otvori i topik KKP u evropskim takmičenjima 2017/2018 Biće ovo po mnogo čemu sezona za nezaborav. I Ginisa. Ja cu je ipak pratiti uz Jelen iz dvolitre
Recommended Posts