Mark Rothko Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Počele pripreme. Toša, Majstorović, Muta, Vanja u civilu, Tegi, Tresač, Andrić, Tanasković, neki s brojem 7... to je to, tu su svi.
Кристофер Лумумбо Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 da, igrao je prosle godine u rumunij u najslabijem timu.
shimpu Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 procitah danas sa pocinjemo pripreme sa 4 igraca...nije to ni btino...igrali smo i finale pre tri godine 3 na 5 pa smo osvojili titulu...ko je tu...mihajlo miha mihaljica andric - da pojaca odbranu i skok uz provereni sut za tri i to je to...vanja vanjuska vanjica marinkovic...idemo trojka dvojka...samo neka sipa, ovo je njegova sezona...nikola nidza tanasko tanaskovic - dokazao je kvalitet i potencijal na prvenstvu za mlade, a sad je vreme za ozbiljnu kosarku...slobodan sloba slobica jagodica bobica jovanovic - njega vidim u prvoj petorci, a u finalu kad se bude igralo 3 na 5 da bude u ta tri igraca...pojacanja ne znam kakva su...dva amerikanca i reprezentativac bih...nek oprosti sebi ruznu proslost, dovoljno za pocetak...i sram bilo ove sto drze monopol i otimaju igrace dok partizan gori, plamti, al na boga zaboravise, on sve vidi, on sve pamti
Mark Rothko Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Broj 7 je Vuk Obradinović. Iza Tegija je Aleksa Novaković. Od igrača iz prošle sezone skinuli su se samo Mihailo Andrić, Đorđe Majstorović, Slobodan Jovanović i Nikola Tanasković. Na prozivci su bili i igrači na probi Đorđe Tresač, Aleksa Novaković i Vuk Obradinović, a ukupno je treniralo sedmorica igrača. Šimpr
Geo Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 (edited) taj sa brojem 7 lici na luku pajkovica Broj 7 je Vuk Obradinović. Iza Tegija je Aleksa Novaković. Šimpr Boga mi .... mi se ne salimo ... Steta sto nije 30 cm visi ... :( Edited August 7, 2017 by Geo
Кристофер Лумумбо Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 sad vidim da je igrao u international basketball student league
Kreator Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Otišao nam pomoćni trener u Spartak Suboticu: Ненад Чанак нови тренер Спартака Кошаркашки клуб Спартак ангажовао је данас Ненада Чанка за новог шефа стручног штаба у сезони 2017/18. године, објављено је на званичном сајту клуба. Чанак ће на клупи Спартака заменити Александра Јончевског. Он је тренерску каријеру почео као помоћни тренер у Мега Бемаксу 2012. године. Успешно је водио и јуниорски тим Меге, а 2016. године одазвао се позиву АлександраЏикића и вратио се у свој матични клуб Партизан на место помоћног тренера. Srećno Nenade, žao mi je što si otišao. :(
Filozof manijak Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Koji je ovo raspad od kluba, nemam reči. Na početku priprema ne mogu da skrpe ni 7 poluigrača, napušta nas Čanak, pojačanja ni u najavi, lord Muta traži strpljenje od navijača... Sa uživanjem ću biti Timmy ove sezone. Govna naprednjačka, skroz su sjebali klub. Ovo je lakrdija
Jimmy Kowalski Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 I odmah maznuo dres Obradinovicu :D Samo da ga mimoidju povrede..
Azdaja Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Kaže da dolazi spreman u ovoj konkurenciji I 80% može da prođe
Recommended Posts