Geo Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Ma i Marinkovic je kod njega bio totalno sjeban, ali zato puno poverenje u omiljenog retarda Robinsona ...
theanswer Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Totalno nepovezana prica, Vanja je imao minute, kakve veze ima to sa Robinsonom?
ZokiAsov Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Vanja je imao minute ali i ulogu posmatraca na terenu. Njegovo je bilo da pripali trojku u svakom osmom napadu kada dobije loptu od hecera.
Geo Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Totalno nepovezana prica, Vanja je imao minute, kakve veze ima to sa Robinsonom? Gde si ti procitao da nije imao minute ? Samo sam se nadovezao (na predhodni post o mladim igracima) da je nazadovao i delovao izgubljeno ,Robinson je sledeca greska ...
mjone Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 ne mogu da kazem da sam srecan sto je Dzikic otisao ali nisam ni nesrecan ne dopada mi se njegov ziheraski pristup, ne svidja mi se kako se ponasa i prica, nisam klinac i kod mene ne pale te "prti bee gee" i ostale muzicke asocijacije jbgga, Muta je budala ali je bar autenticna budala
Miralem Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 dzile je morao da pravi pitu od govana. verovatno ce i muta, i sve to treba uzeti u obzir.
April Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Australijanac Tom Vilson je najavljen kao pojačanje Partizana, ali sada se njegovo ime više ne spominje? "Nisam bio tu kada je on potpisan. Kod mene prolaze samo jaki i interesantni klubu. Neka je bio kapiten u mladoj reprezentaciji Australije, opet je stranac. Meni treba iskusan trener. Želim da forsiram našu decu i popunjavam repprezentaciju, a ne mlad stranac da kod mene i kroz Partizan pravi karijeru". Najebasmo sa mutavim Lordom, izgleda da mora da se ugradi u svaki ovogodišnji potpis. Goranze, kreni da bacaš čini, Muta mora pasti
Geo Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 (edited) Kakva debilna izjava, pa nije ga kss postavio po sluzbenoj duznosti na mesto trenera Partizana pa sad on ima misiju da stvara samo za nasu reprezentaciju...Ako je klinac vredan ulaganja, apsolutno je nebitno za klub koji pasos decko ima... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока Edited July 22, 2017 by Geo
ZokiAsov Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Kakva debilna izjava, pa nije ga kss postavio po sluzbenoj duznosti na mesto trenera Partizana pa sad on ima misiju da stvara samo za nasu reprezentaciju...Ako je klinac vredan ulaganja, apsolutno je nebitno za klub koji pasos decko ima... Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока Plus jedini "igrac" kog je doveo igra za BIH reprezentaciju (kad drugi otkazu).
Milogled Bluff Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 (edited) Kretencina. Jebala ga nasa deca da ga jebala. Najvise bih voleo 12 mekejleba, robertsa i veselih u timu kada bi to bilo moguce, ne samo zbog rezultata, nego i za inat zaljubljenicima u mlade domace talente tipa vanje marinkovica, koji ce postati respektabilan kosarkas kad i ja sahovski velemajstor. Edited July 22, 2017 by Milogled Bluff
Miralem Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 a dzile nije valjao jer nije poceo od "beton lige".
freakns Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 ne znam cemu toliki hate prema Dziletu... obzirom na situaciju u kojoj smo bili covek je uradio sta je mogao. sada je otisao, treba mu stisnuti ruku, i idemo dalje. da li je Muta dobro resenje, ko zna, za nasu situaciju svako je dobro resenje
Recommended Posts