Milogled Bluff Posted November 6, 2017 Author Posted November 6, 2017 I mi cemo nekome da uvaljamo marinkovica? Mozda, ako platimo da ga uzmu
goofs Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Bio sad dobar kadar Novice posle ove sjebane kontre, hteo nekome grkljan da iscupa
MocaVukotic Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 vanja je kerov kurac, u njegovim godinama jedan obični tripković je trpao ko lud.
Toni Sumaher Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Alimpije se ne snalazi protiv niske petorke KKP, mogli smo bolje da ih kaznimo, ali smo izdivljali u dve fine kontre. Sad opet serija individualnih gluposti.
Kreator Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Marinković za 3/4 igrao 25:48 i ima indeks -2. Svaka čast dečko, više od 3 godine igraš u Partizanu majstore. Jesi li ti talenat uopšte ili još jedan nabeđeni igrač?
Calavera Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 vanja prosto nije dovoljno dobar suter da bi zavredeo ovu dozvolu da opali kad i odakle zeli, mislim da bi mu neka svedenija 3&d rola mnogo bolje lezala.
Kreator Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Talenat naravno. Veciti Ma da, bitno je da mi njega i andrića zadržavamo svake sezone unazad ne znam koliko godina. Ne želim ni da zamislim kakav bi to horor bio da nismo slučajno uboli VilijamsGosa i Milera. Penzioner Novica objašnjava stvari. E moj Partizane...ako si već doveo ovu dvojicu ozbiljnih košarkaša dovedi onda i trenera kojeg valja.
Milogled Bluff Posted November 6, 2017 Author Posted November 6, 2017 Odlično je ovo. Preporodio nas muta posle dzila
ToniAdams Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Odlično je ovo. Preporodio nas muta posle dzila makar ne slusa one metalike
Timmy Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 (edited) Iskulirajte malo sa pljuvanjem Vanje, nije on kriv sto smo tanki na pozicijama talenta. A kapa dole Novici, on plodi ove isto dal je -20 ili +40 :) Edited November 6, 2017 by Timmy
Milogled Bluff Posted November 6, 2017 Author Posted November 6, 2017 makar ne slusa one metalike +1 Bar je gospodin za dzila u svakom pogledu. Eno dzilo i buducnost upropascava. Ne mogu da se sastave otkako ih je uzeo
Timmy Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Taman kako dolikuje, stotka iz ofanzivnog skoka za kraj.
Recommended Posts