Milogled Bluff Posted November 6, 2017 Author Posted November 6, 2017 (edited) Ja ne mogu da gledam ovakvu odbranu. Neka dajemo i 60 poena za poluvreme, ali ovakva odbrana je krivicno delo. Gde su ona vremena kad smo najjace timove u evropi spustali na 50-60 poena. To je kosarka, a ne ovo sizofrenicno jurcanje gore-dole. Boli me mozak od toga Edited November 6, 2017 by Milogled Bluff
goofs Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 +1 Najgore mi je sto se neki propusti u odbrani mogu ispraviti samo malo vecim zalaganjem i borbenoscu, ali nasi to ne rade. Jbt, Zvezda istrcava polukontru koju zavrsava trojkom jer se nasi sporo vracaju i jos ne podele igrace lepo.
SNARC Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Ja ne mogu da gledam ovakvu odbranu. Neka dajemo i 60 poena za poluvreme, ali ovakva odbrana je krivicno delo. Gde su ona vremena kad smo najjace timove u evropi spustali na 50-60 poena. To je kosarka, a ne ovo sizofrenicno jurcanje gore-dole. Boli me mozak od toga Uboli su..koliko trojki... uz ovakav sut dobijaju se i NBA ekipe..a ne mi mucenici
goofs Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Ne zezaj brate, vise od pola tih trojki su bili otvoreni sutevi, i to tako otvoreni da je suter mogao da potrosi 2 sekunde na namestanje i nisanjenje.
Toni Sumaher Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Ne zezaj brate, vise od pola tih trojki su bili otvoreni sutevi, i to tako otvoreni da je suter mogao da potrosi 2 sekunde na namestanje i nisanjenje. +1. Mada to je i zbog njihove dobre igre.
Kreator Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Uboli su..koliko trojki... uz ovakav sut dobijaju se i NBA ekipe..a ne mi mucenici 9 trojki. ubiše nas, odvališe nas. ako muta ne može da natera igrače da igraju odbranu, neka nađu trenera koji može. zvezda osim što nam je utrpala 53 poena promašila je i popriličan broj otvorenih šuteva.
Joe D Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Ne zezaj brate, vise od pola tih trojki su bili otvoreni sutevi, i to tako otvoreni da je suter mogao da potrosi 2 sekunde na namestanje i nisanjenje. nije vise od pola, nego svaka. klasicna mutina defanzivna filozofija, pustaj sut, ne mogu sve da pogode.
Weenie Pooh Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Evo vidiš da je krenulo da radi, dva vezana promašaja. Zna Muta.
Kreator Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 (edited) Do kraja samo mileru i gosu davati loptu da šutiraju. ostali su mrtvi. idi bre marinkoviću u pm. Edited November 6, 2017 by BlackGeorge
ToniAdams Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 da ne znam da je vanja toliki talenat ne bi mi bilo jasno sta trazi u sali
cvrlle Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 ralno, da je vanja raspolozeniji, verovatno bi daleko bolje stajali sad
Timmy Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 (edited) Bolji su, al borbom je svasta moguce ovde Edited November 6, 2017 by Timmy
Kreator Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Sad vanja siluje... i nastavlja da nas nervira.
Recommended Posts