Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2017/18

Milogled Bluff

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja ne mogu da gledam ovakvu odbranu. Neka dajemo i 60 poena za poluvreme, ali ovakva odbrana je krivicno delo. Gde su ona vremena kad smo najjace timove u evropi spustali na 50-60 poena. To je kosarka, a ne ovo sizofrenicno jurcanje gore-dole. Boli me mozak od toga

Edited by Milogled Bluff
  • Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

258

• Timmy

235

• Milogled Bluff

231

• Geo

202

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

+1

Najgore mi je sto se neki propusti u odbrani mogu ispraviti samo malo vecim zalaganjem i borbenoscu, ali nasi to ne rade. Jbt, Zvezda istrcava polukontru koju zavrsava trojkom jer se nasi sporo vracaju i jos ne podele igrace lepo. 

Posted

Ja ne mogu da gledam ovakvu odbranu. Neka dajemo i 60 poena za poluvreme, ali ovakva odbrana je krivicno delo. Gde su ona vremena kad smo najjace timove u evropi spustali na 50-60 poena. To je kosarka, a ne ovo sizofrenicno jurcanje gore-dole. Boli me mozak od toga

Uboli su..koliko trojki...

uz ovakav sut dobijaju se i NBA ekipe..a ne mi mucenici

Posted

Ne zezaj brate, vise od pola tih trojki su bili otvoreni sutevi, i to tako otvoreni da je suter mogao da potrosi 2 sekunde na namestanje i nisanjenje. 

Posted

Ne zezaj brate, vise od pola tih trojki su bili otvoreni sutevi, i to tako otvoreni da je suter mogao da potrosi 2 sekunde na namestanje i nisanjenje.

+1. Mada to je i zbog njihove dobre igre.

Posted

Uboli su..koliko trojki...

uz ovakav sut dobijaju se i NBA ekipe..a ne mi mucenici

9 trojki.

ubiše nas, odvališe nas.

ako muta ne može da natera igrače da igraju odbranu, neka nađu trenera koji može. zvezda osim što nam je utrpala 53 poena promašila je i popriličan broj otvorenih šuteva.

Posted

nije vise od pola, nego svaka. klasicna mutina defanzivna filozofija, pustaj sut, ne mogu sve da pogode. 

Posted

Evo vidiš da je krenulo da radi, dva vezana promašaja. Zna Muta.

Posted (edited)

Do kraja samo mileru i gosu davati loptu da šutiraju. ostali su mrtvi.

idi bre marinkoviću u pm.

Edited by BlackGeorge
Posted

da ne znam da je vanja toliki talenat ne bi mi bilo jasno sta trazi u sali

Posted

ralno, da je vanja raspolozeniji, verovatno bi daleko bolje stajali sad

Posted

jebote vanja izadji sam, ne blamiraj se

Posted (edited)

Bolji su, al borbom je svasta moguce ovde

Edited by Timmy
Posted

Sad vanja siluje... i nastavlja da nas nervira.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...