copkillah Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 А? http://www.mozzartsport.com/vesti/gotovo-zagorac-u-partizanu/183885
Miralem Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 a daj, taman sam spremio sto kinte za zagora <_<
Ricma Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Meni nikako ne ide u glavu da ce da dodju Zagorac i cetvorka, jer sta onda da ocekujemo?Andric ce imati minute na 2, a Cakar na 4? Mislim da ce pre biti da jedan drugog iskljucuju.Jedno pojacanje i to bi trebalo da je to.Mada Zvezda ce i dalje da bude nedodirljiva u domacim takmicenjima, a u ABA nam je i dalje max cetvrto mesto.
theanswer Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Daleko od toga da bi Zvezda bila nedodirljiva.
bradilko Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Daleko od toga da bi Zvezda bila nedodirljiva.+1
Timmy Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Dajte ljudi. Njihovi igraci ce imati iskustvo 30 meceva u EL. Samo tu prednost da imaju i dovoljno je. Kad bude bitno, dobijace nas lagano. Cak ni ja ne mogu da budem bolesni oprimista da cemo im u skorijem periodu parirati.
pbg12345 Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 pa nije bas da je rocestiju, bjelici, a posebno anticu nesto neophodno iskustvo igranja (jos) 30 el utakmica u dosadasnjem delu sezone ova trojica su ubedljivo najbitniji zvezdini igraci, a zbog njihvoih godina pre ce im odmoci to sto ce odigrati i tih 30 el utakmica, nego sto ce im znaciti nema zvezda ove godine dubinu da bi bila konkurentna u el i prosetala se aba ligom (prosetala nije najbolji izraz, nije poenta da zelim potceniti protivnike) ako se ne desi cudo i radicevic, j&j, te ovi fmpovi klinci (koji i nisu klinci vec igraci od 21, 22 godine) preko noci ne postanu faktor u el, zvezda ce tek imati problem u nastavku sezone individualni kvalitet jeste na strani zvezde , ali ni priblizno ta razlika nije kao prethodnih godina i nekako mi deluje da bi ovaj partizanov tim kroz sezonu mogao i vise napredovati od zvezdinog a ne treba ni zaboraviti da vise nije tu ni radonjic, mozemo se mi svi sprdati do sutra sa mutom, ali on covek makar ima iskustva i pod daleko je manjim pritiskom od alimpija a pritisak bi mogao biti vrlo bitan faktor u potencijalnim susretima zvezde i partizana kad se bude odlucivalo o trofejima plus faktor novice, ajde sto je on sam duplo bolji igrac kad igra protiv zvezde, vec i saigrace cini boljima sve ovo pisem pod pretpostavkom da vas pojaca zagorac, ako ekipe ostanu kakve su danas, onda je ipak nesto veca prednost na strani zvezde
Miralem Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 shaq, posto zagor ne dolazi, oces ti da zaradis sto kinte?
Milogled Bluff Posted November 6, 2017 Author Posted November 6, 2017 a daj, taman sam spremio sto kinte za zagora <_< A ja 200, za Komandanta Marka i Bleka. Ima se, moze se
ToniAdams Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Ko je najjači od njih 3? Kapiram da su kit teler, kapetan miki i ostali ipak neka druga liga.
Milogled Bluff Posted November 6, 2017 Author Posted November 6, 2017 A i Komandant Mark realno. Mislim da je Blek najaci, ali je Zagor brzi i vestiji, te cenim da bi bilo neizvestno kada bi se borili izmedju sebe.
Geo Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 ... Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu sa 78:64 u utakmici četvrtog kola juniorske lige Srbije Da li si slucajno gledao ovo ?
Recommended Posts