Milogled Bluff Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 (edited) Pre 7 godina smo imali ovo (vrhunac): Pre 3 ovo (pocetak propasti): A sada ovo (propast): https://www.youtube.com/watch?v=KDV6M8tVfjw Zbog toga mislim da je ovaj topik suvisan, ali ajd, zabavljajmo se jos malo dok nas i zvanicno ne obaveste da smo se ugasili. Edited July 7, 2017 by Milogled Bluff
Nikodije Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 odličan uvod +1 Kapiram da oprostajna pisma pred samoubistvo sadrze vise vedrine i optimizma nego ovaj uvod.
copkillah Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Ovako nešto nam je trebalo i sve osim zauzimanja poslednjih mesta u svim takmičenjima će biti uspeh
1n54jd3r Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Pokidacemo u Evropi, zrtvujemo ABA i domacicu...u kupu ambiciozno napadamo trofej
copkillah Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Pokidacemo u Evropi, zrtvujemo ABA i domacicu...u kupu ambiciozno napadamo trofej i ako ga osvojimo, izdaćemo .mp4 fajl o putu do istog
SNARC Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Ja sem direktnog prenosa tekme sa F4, nikada nisam pogledao kraj sa Gavrimunjakosom. I ne zelim, ni dan danas. Bice lose i ove sezone, ne znam koja vec zaredom bez mene, sve dok se naprednjacka zgadija i fikusi ne oteraju iz kluba.
Geo Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 (edited) .Ako promovisemo par talentovanih klinaca za neka bolja vremena, bice puna kapa ! Jos ako mutavi ubode par user stranaca(ume on to), moze da bude i interesanstna sezona i sa nekog takmicarskog aspekta u pojedinim utakmaicama protiv jacih timova (to su svi u uleb kupu) p.s. Jel Nikodije zvanicno nas sada ili barem dok se Harper ne vrati ? Edited July 7, 2017 by Geo
Goranz Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Nije. On se sad skroz resetovao i propoveda kako je i korumpirani fudbal bolji od najbolje košarke.
Nikodije Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 p.s. Jel Nikodije zvanicno nas sada ili barem dok se Harper ne vrati ? Uvek na strani potlacenih, skrajnutih i autsajdera, tako da imam razumevanja i simpatija za ovakav kkp. Da se pitam, uzeo bih od terze milione koje on baca u fkcz i rado to podelio na kkcz i kkp pri cemu kkp ne bi bio zakinut,vec bi bilo na ravne casti.
MayDay Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Ne znam sta bih rekla. Hvala Milogledu na otvaranju topika. :) Ja sam iz sprdnje ovog proleca pricala kako bih volela da nam trener bude Muta, a Vlada Jovanovic pomocni. Prvi da nam bude zabavno, a drugi da zapravo spremi utakmicu. Pola zelje mi se ispunilo. Samo jos da vidimo koja je prica.
Miralem Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 nadam se da ce milogledovo ustajanje iz groba simbolizovati izdizanje kkp iz pepela poput 1 feniksa, i da ce karpos sokoli, siroki brijegovi, krke i solnoci opet strepeti od uzavrelog pionira.
pbg12345 Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 nadam se da ce milogledovo ustajanje iz groba simbolizovati izdizanje kkp iz pepela poput 1 feniksa, i da ce kao sto se ciganlija plasi ostre i britke reci miloguzove, isto tako i 1 karpos sokoli, 1 1 siroki brijegovi,1 krke i 1solnoci opet strepeti od uzavrelog pionira.+1neka gori pionir, neka gori hala sportova, neka gori beograd i cela srbija do poslednje kapi krvi junacke, na celu sa mutom i 1 bankarom!!!
Nikodije Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 (edited) vidim da najavljuju bolji koncept u odnosu na ranije - mladi domaci igraci, mladi ameri, tako da ne sumnjam da ce partizan izgledati bolje i kosarkaskije nego pod dzikicem koji je napravio bas uzasnu ekipu bez mozga, talenta i perspektive. pa ako vec nisu rezultatski konkurentni, logicno je da se opredele za ovakav koncept. Edited July 7, 2017 by Nikodije
Recommended Posts