Jump to content

Šta kupiti kod Šveđana? IKEA eve me!

Featured Replies

Hoćeš da se uortačimo, pa da radimo u sivom?

:lol: to bi bilo cirkus preduzeće

:lol: to bi bilo cirkus preduzeće

Nisam baš toliko nesposoban :(

Bengalska mačka, oko 1000 evra je bila poslednji put kad sam se raspitivala, a verovatno može da bude samo skuplja.

• Author

Bengalska mačka, oko 1000 evra je bila poslednji put kad sam se raspitivala, a verovatno može da bude samo skuplja.

Da, ima neki mađarski odgajivač koji to ovde prodaje, doduše ja sam čuo da je manja cifra. Ali značajno visoka

a gde ima ovakva macka da se nadje?

U Johanesburškoj Ikei ti poklone mačku kad kupiš stočić sa obloženom nogom.

U Johanesburškoj Ikei ti poklone mačku kad kupiš stočić sa obloženom nogom.

јел у пљоснатом паковању?

јел у пљоснатом паковању?

Naravno, a kod kuće je nahraniš nečim što nadima.

• 2 weeks later...

U kupatilu imam 1 plafonsku rasvetu (unutra su 2 štedljive sijalice jače, a sa belim svetlom), i halogenu (kao štap) iznad ogledala. To daje dobro osvetljenje za sve osim za šminkanje. Vidim razliku kad se našminkam ujutru, pa dođem na posao i u WC-u sa prirodnim osvetljenjem primetim npr. da nisam ravnomeno stavila puder, iako mi se sve činilo OK kod kuće. Šta preporučujete od rasvete i ogledala za šminkanje bez greške u kupatilu? Ne mora samo IKEA.

Edited by halloween

Šta preporučujete od rasvete i ogledala za šminkanje bez greške u kupatilu? 

sminkanje pored prozora na prirodnom svetlu.

sminkanje pored prozora na prirodnom svetlu.

:D

ja se ne šminkam, ali u jednom stanu sam imala taj halogeni štap u kupatilu a pločice maslinasto zelene od poda do plafona. tako zajedno stvarao se štimung koji je davao mom liku u ogledalu specifičnu boju osobe preminule pre sedam dana. nije da imam bilo šta lepo da kažem o svom licu, ali bila bih zadovoljna svetlom od koga me ne podilaze žmarci. ipak sam ja još živa :lol:

jesi li sigurna? koliko se secam isli smo ti na sahranu pre koju godinu.

jesi li sigurna? koliko se secam isli smo ti na sahranu pre koju godinu.

Cekaj bre, s kim sam ja onda sedeo u kafani¿

Edited by Majo

you see dead people.