October 10, 20177 yr Ovo bi bilo lepo: https://www.boredpanda.com/ikea-cats-dogs-collection-lurvig/ a gde ima ovakva macka da se nadje?
October 10, 20177 yr Bengalska mačka, oko 1000 evra je bila poslednji put kad sam se raspitivala, a verovatno može da bude samo skuplja.
October 10, 20177 yr Author Bengalska mačka, oko 1000 evra je bila poslednji put kad sam se raspitivala, a verovatno može da bude samo skuplja.Da, ima neki mađarski odgajivač koji to ovde prodaje, doduše ja sam čuo da je manja cifra. Ali značajno visoka
October 10, 20177 yr a gde ima ovakva macka da se nadje? U Johanesburškoj Ikei ti poklone mačku kad kupiš stočić sa obloženom nogom.
October 10, 20177 yr U Johanesburškoj Ikei ti poklone mačku kad kupiš stočić sa obloženom nogom. јел у пљоснатом паковању?
October 22, 20177 yr U kupatilu imam 1 plafonsku rasvetu (unutra su 2 štedljive sijalice jače, a sa belim svetlom), i halogenu (kao štap) iznad ogledala. To daje dobro osvetljenje za sve osim za šminkanje. Vidim razliku kad se našminkam ujutru, pa dođem na posao i u WC-u sa prirodnim osvetljenjem primetim npr. da nisam ravnomeno stavila puder, iako mi se sve činilo OK kod kuće. Šta preporučujete od rasvete i ogledala za šminkanje bez greške u kupatilu? Ne mora samo IKEA. Edited October 22, 20177 yr by halloween
October 22, 20177 yr http://m.ikea.com/rs/sr/catalog/products/art/00248119/ ne šminkam se, al ove dve led trake sa strane daju odlično svetlo na licu, za razliku od onih što svetle odozgo
October 23, 20177 yr Šta preporučujete od rasvete i ogledala za šminkanje bez greške u kupatilu? sminkanje pored prozora na prirodnom svetlu.
October 24, 20177 yr sminkanje pored prozora na prirodnom svetlu. :D ja se ne šminkam, ali u jednom stanu sam imala taj halogeni štap u kupatilu a pločice maslinasto zelene od poda do plafona. tako zajedno stvarao se štimung koji je davao mom liku u ogledalu specifičnu boju osobe preminule pre sedam dana. nije da imam bilo šta lepo da kažem o svom licu, ali bila bih zadovoljna svetlom od koga me ne podilaze žmarci. ipak sam ja još živa :lol:
October 24, 20177 yr jesi li sigurna? koliko se secam isli smo ti na sahranu pre koju godinu. Cekaj bre, s kim sam ja onda sedeo u kafani¿ Edited October 24, 20177 yr by Majo