Marvin (Paranoid Android) Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Nevera :Hail: :Hail: Već 2 sata se ne usuđujem da napišem išta da ne izbaksuziram Od sad govorim "ladan kao Miler" (mjuler, muler, mjoler?...) Svako ko i pomisli da uvede nova pravila da skrati mečeve je moj smrtni neprijatelj
Tsai Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Jebiga, nije mi nimalo zao sto se oduzilo, zbog ovakvih meceva tenis postoji
nisam ja Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Jbga, ja mislio da nema reflektora. Pa onda treba da se pika.
Tsai Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Nevera :Hail: :Hail: Već 2 sata se ne usuđujem da napišem išta da ne izbaksuziram Od sad govorim "ladan kao Miler" (mjuler, muler, mjoler?...) Svako ko i pomisli da uvede nova pravila da skrati mečeve je moj smrtni neprijatelj +1
Arkadija Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 (edited) Problem je i onaj neki engleski moronski zakon da se sportske manifestacije ne igraju posle 22 časa, zbog buke Edited July 10, 2017 by Arkadija
Tsai Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Skoro nisam za nekoga ovoliko navijao. Kakav car! Sto je najludje, ja nisam mnogo navijao ni za koga, malo za Milera naravno jer je beskrajno simpatican. Da je Federer bio sa druge strane, kapiram da bih stuko dve pakle pljuga samo u petom setu
MayDay Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Juhuuu!! Baš mi drago za Milera, ali čestitke i Rafikiju zbog borbe.
renne Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Problem je i onaj neki engleski moronski zakon da se sportske manifestacije ne igraju posle 22 časa, zbog buke 24
Ros Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 Sranje za Đokovića, organizatori su idioti ovo je nevidjeni skandal. nema nijedan razlog da se ne odigra na central courtu. ovi sa kartama za court 1 svakako nece moci sutra da gledaju novaka. mada, ko zna mozda idioti bace novaka ne teren broj 2-18 na kome nije nista planirano. ne bi me cudilo
Recommended Posts