theanswer Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Bole lekcije u Kruševcu. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk bole me porazi od lalatovića u derbiju i ona njegova sjajna sezona u zvezdi
Nikodije Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 evo slike sa utakmice macva-zemun koja se upravo igra, ne secam se da sam video ovako pun stadion na nekoj utakmici domace lige koja ne ukljucuje zvezdu ili partizan.
kud u maglu Simoviću Posted July 29, 2017 Author Posted July 29, 2017 bravo za mačvu. nešto su ga sređivali pred početak prvenstva
San Epifanio Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Ovo je ohrabrujuce. Kad bi se nekako stvorilo desetak fudbalskih centara van Beograda, bilo bi i neke sanse za ovaj nas muceni fudbal. Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
pbg12345 Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 e jesi nasao fotku nikodije :D odvratno inace izgleda ta nova tribina
Nikodije Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 sta je tu tako odvratno? izgleda normalno, i moze sa nje da se gleda
John Coltrane Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Mocna Macva Nikodije, ovo su fotke sa neta ili si bio na tekmi? Kapacitet je bio ispod 10k, mislim da ni sa prosirenjem zapada nije bitno povecan, tacnije to je bila rekonstrukcija obzirom da su tribine bile raspad i pre 20 godina kad sam ja trenirao. Sever je takodje iz tog perioda i on je pre par godina "pociscen" da neko ne bi slomio vrat, mogli bi tu ubaciti one montazne za nekih 500 ljudi. I da, trava je vrhunska, bili smo u zadnjem kolu protiv Bezanije na njoj :D .
kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2017 Author Posted July 30, 2017 evo slike sa utakmice macva-zemun koja se upravo igra, ne secam se da sam video ovako pun stadion na nekoj utakmici domace lige koja ne ukljucuje zvezdu ili partizan. DF6fTx7W0AEyaI7.jpg large.jpg ostade mi tv sinoć na areni pa sam zakačio i reprizu prenosa. nije ovo bilo ništa spektakularno, pogotovu za grad koji čeka prvoligaša 40-50 godina. a trava tj. podloga će se videti u novembru kakva je. ovako deluje ko svaka jsl livada, isključujući jna i donekle karađorđe
Recommended Posts