12 hours ago12 hr 3 minutes ago, Nikodije said:Zanimljivo da baš niko iz Loznice i Zaječara nije bio zainteresovan da pogleda imt i ofk-u. Tamo nikada nije bilo prvoligaškog fudbala, pride novi stadioni pa opet niko ni da zaluta.То су ти чувени фудбалски центри. Јебе се једноставно просечном Србину за фудбал тог квалитета све и да је лига регуларна. Мислим полазим и од себе, идем редовно на Јна јер сам се навуко ко клинац и имам ту неку мазохистичку црту да ми је лепо на оној сабласној руини од стадиона, али локални клуб (игром случаја и твој ) ми није падало на памет да гледам ни док их није преузео ко их је преузео.
12 hours ago12 hr Ја нажалост чујем понешто јер познајем и једног играча из те веселе дружине задуженика.
12 hours ago12 hr Author 5 minutes ago, johan nagel said:Ја нажалост чујем понешто јер познајем и једног играча из те веселе дружине задуженика. jel su i dalje svi na kamati?fk pakao
12 hours ago12 hr Mi smo treća liga po posećenosti na prostoru bivše Jugoslavije. Hajde da gledamo pozitivno”, rekao je Zbiljić
11 hours ago11 hr 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jel su i dalje svi na kamati?fk pakaoЈедно време је био пакао буквално, ко не зна не би веровао да је тако нешто могуће. Сад су мало проширили комбинације рекло би се, имају и неку Француску шему, па Белфодил, па овај сад гоша озбиљан..
9 hours ago9 hr Radujko najavio pivo na stadionu, a Zbiljić kazne za klubove koji menjaju trenere:promenio 4 trenera prosle sezone: