Monday at 08:453 days Mrtva Voša ima dobar tim pa nisu mogli da izbace Maribor i kilavo odigrali sezonu iako su na papiru drugi tim lige. Pazar nema neki tim ali igraju srcem i ginu. Za njih je važno ako bi mogli da igraju Evropu u Pazaru, al ne verujem da će im dozvoliti. Edited Monday at 08:463 days by Nikodije
Monday at 09:063 days Pomor sremskih klubova u prvoj ligi, ispali Mitrovica, Ruma i Inđija. Dubočica i Smederevo opstali.
Monday at 09:123 days Ima nešto i do trenera, tačnije do nemanja istih. U našoj ligi su u ogromnoj većini potpuni šarlatani. A ni vrteška tih šarlatana nikako ne pomaže, u svakom kolu se promeni bar jedan. Zato Feđa Dudić izgleda kao ozbiljan trener, jer nije odavde. Od ovdašnjih je vrv najbolji Gaćinović jer teško da je slucajno da napravi kakav takav rezultat bilo gde da radi. A on je ispod nivoa za Evropu. Ili, primer ludog Lalata. Vojvodina je ove godine imala ok tim, golman je dobar imaju 3 stranca (Bamidele, Seri, Korać) koji su pristojni igrači + ovi restlovi iz Zvezde (Njegoš, lažni Savićević, jsl Nikolić, Romanić, Vukanović) i Medojevića kao nekog vođu van i na terenu. Promenili su boktepita koliko trenera i za odlučujući deo sezone zapatili jednog Tanjgu. Jbg. Za Ljajića se sve slažem. Gledaš ga 5 minuta i jasno ti je da je to klasa iznad ovog fudbala, ali je njegova cela karijera protekla onako kako je Kums opisao, na 40% mogućnosti i povremeno pokazivanje da su ti procenti varka.
Monday at 09:233 days Tanjga u 60 godina prvi put postao trener lolPod Bandovićem su najbolje izgledali, igrali egal sa Ajaksom a kasnije se raspali. Mnogo nam fali jaka Voša koja može da parira blizancima i da igra Evropu, ali neki penis im stalno fali čak i kad imaju pare.
Monday at 13:413 days bas lep i nadahnut teksthttps://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/cista-fudbalska-emocija/513370
Monday at 13:583 days 4 hours ago, Nikodije said:Tanjga u 60 godina prvi put postao trener lolPod Bandovićem su najbolje izgledali, igrali egal sa Ajaksom a kasnije se raspali. Mnogo nam fali jaka Voša koja može da parira blizancima i da igra Evropu, ali neki penis im stalno fali čak i kad imaju pare.da, Vojvodina je vrlo pristojno izgledala na početku sezone, a te tekme sa Ajaksom je uspela i enegretski da parira, odnosno po trčanju i kretanju opšte nije moglo da se vidi da se sastaju klub iz llige gde se igra brzo i moderno i klaj-klaj ligefali im isto što fali i svim ostalim klubovima. podloga na kojoj mogu da rastu i razvijaju se, umesto burazersko-mafijaških kombinacija kratkog daha, orijentisanih samo da se neko proda i uzme neka laka lovasamo Partizan i Vojvodina, da uzmemo da su to pored nepriokosnovenih, tri najveća kluba, su promenili jedno 6 ili 7 tenera u toku sezone. to je početak i kraj priče o ozbilljnostiosim Zvezde i Kragujevca, ja ne znam dal je i jedan trener završio sezonu tamo gde ju je počeo Edited Monday at 14:003 days by Ted
Monday at 14:043 days Војводина је поред вазда погрешних људи на погрешном месту рекао бих и жртва менталитета ‘близанцитм су криви за све’. Да су уложили толико енергије у себе колико у опсесивно гледање преко тарабе у Београд, ко зна где би били. А потенцијал су имали одувек, велики клуб из великог града (за наше стандарде), центар региона, озбиљна омладинска школа..Што се Пазара тиче мислим да није чак ни толико битно где ће играти, свакако су фанатици и окупираће и Лесковац ако буде потребе. Само да их не баце на неки велики стадион типа Јна.
Monday at 14:093 days 10 minutes ago, Ted said:osim Zvezde i Kragujevca, ja ne znam dal je i jedan trener završio sezonu tamo gde ju je počeosimo krunic. ovo mu je treca sezona u ofk zaredom, verovatno apsolutni rekord u srpskom fudbalu Edited Monday at 14:103 days by Nikodije
Monday at 14:113 days Кад сам већ код Војводине, синоћ су им играче након текме они мандрили из такозване Фирме једно десет минута малтретирали тамо испред трибине, поскидали им дресове, оно класично иживљавање какво можеш да видиш мање више само на српским стадионима.
Monday at 14:203 days 30 minutes ago, Nikodije said:bas lep i nadahnut teksthttps://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/cista-fudbalska-emocija/513370Ok je sve to ,ja bio juče na utakmici i moram da priznam da sam bio zgrozen ponašanjem nekih njihovih navijača koji nisu “ultras” Na istocnoj tribini je bilo lokalnih ljudi iz Zaječara i iz NP .Pojedini se istripovali da su na tribini navijači Ofke,nigde veze :) Kakve su se tu gadosti mogle čuti protiv izmišljenog neprijatelja iz Srbije .Bolje da ne pominjem ,uopšte mi nije jasno ,kakvih sve dijabola ima punih mržnje .Super je ta njihova ljubav prema klubu ali ova mržnja ,vrlo gadna stvar .
Monday at 14:373 days Ok, ima tamo svačega ne sumnjam, ali ima i nepoštovanja i nipodaštavanja i prema njima. Juče komentator na Areni upadljivo 100 puta kaže "klub iz raške oblasti", ne znam zašto. Ako ti je mrsko da kažeš Sandžak ne moraš ni ovo, svoje preferencije ostavi za svoja 4 zida.
Monday at 15:363 days 1 hour ago, Nikodije said:simo krunic. ovo mu je treca sezona u ofk zaredom, verovatno apsolutni rekord u srpskom fudbaluKum na Terzu, on je bio prva Zvezdina opcija 2017-e, Miloje je dosao pukom igrom slucaja
Monday at 15:373 days Објективно цео хајп око тог клуба и постоји због тог верског фактора да се не лажемо. Ниподаштавања према њима свакао има али ни они нису невинашца дефинитивно. Све те текме тамо пре свега с вечитима се сведу на препуцавања Младић - Орић, жута кућа - Сребреница и остале гадости.Чињеница је да праве срања и понашају се често неартикулисано и ван тих текми високог ризика назовимо их, дивљају, бацају шта стигну у терен и слично, свако мало су кажњени не бих рекао само зато што их неко не воли (а има и тога).
Monday at 15:463 days Pa ajde mi kao većinski™ da pružimo ruku, npr da blizanački navijači ne kače poster Ratka Mladića na tribinu i da komentatori ne insistiraju na raškoj oblasti. Tada ćeš moći i njih da zamoliš da se unormale.
Monday at 15:513 days С првим се слажем али ништа од тога, у овом другом стварно не видим неки проблем. Ови на арени по команди баш форсирају Рашка област што је можда иритантно али не видим свакако зашто би је звали Санџак. Кад су уопште Срби кроз историју звали ту област Санџак, нисам историчар али капирам никада.