Jump to content

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

Slaninar sam ali sam navijao da Novi Pazar umesto Vose igra Evropu. Grad Novi Pazar je zasluzio da bar jednom vidi evro takmicenje a Vosa bi Ajakse opet docekivala u Backoj Topoli - sve, samo da na stadion ne dodje jos neko osim Bosketovih

• Replies 8.5k
  • Views 463.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

• Author

živ nisam sa vidim gde će pazar da igra kvalifikacije, leskovac? surdulaja?

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

živ nisam sa vidim gde će pazar da igra kvalifikacije, leskovac? surdulaja?

Možda im Rasim da naš D

Ne bih smeo da se zakunem da je u Zaječaru bilo sve čisto, i generalno mislim da je Pazar poguran ka Evropi u ovom plej-ofu, al nema veze, njima svakako najviše znači. Samo sad moraju da zadrže Adema i dovedu neka pojačanja ako ne misle da se brukaju u Evropi. Ali svakako pre svega Adem, bez njega su plej-aut tim.

Edited by Nikodije

• Author
9 minutes ago, Nikodije said:

Ne bih smeo da se zakunem da je u Zaječaru bilo sve čisto, i generalno mislim da je Pazar poguran ka Evropi u ovom plej-ofu, al nema veze, njima svakako najviše znači. Samo sad moraju da zadrže Adema i dovedu neka pojačanja ako ne misle da se brukaju u Evropi. Ali svakako pre svega Adem, bez njega su plej-aut tim.

ne znam

poništili im gol za 2:2, zbog ofsajda, svirali penal za ofk

crveni ofki je bio kao suza

ne bi me iznenadilo da su bili u pregovorima sa prepoštenim zvezdanom, on je rad za takve vrste dogovora

Just now, kud u maglu Simoviću said:

ne znam

ne bi me iznenadilo da su bili u pregovorima sa prepoštenim zvezdanom, on je rad za takve vrste dogovora

Taj penal je bio smešan, čovek je bez ikakvog razloga igrao rukom, mogao sam da se kladim da će crni ofkovac da promaši. Crveni je napravio neki klinac koji je debitovao.

Al moguće da tripujem. Svakako je bilo uzbudljivo, sve vreme sam prebacivao sa utakmice na utakmicu, to se nikad nije desilo u Superligi.

7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ne znam

Jel bi prihvatio pregovore sa Zvezdanom da nam da jednog, za ovu našu situaciju, solidnog špica? D

Заслужују због навијача и Пазар и Раднички али чисто овако фудбалски мирише на још једну потоп европску сезону за спрски фудбал. Баш танке екипе имају и једни и други, једино на неку атмосферу, еуфорију, ложење па докле добаце. Неки фазон Борац Бањалука из прошле сезоне.

Fun fact: Pazar treći sa gol razlikom -5. Verujem da je ovo prvi put u istoriji fudbala da trećeplasirani tim neke lige ima negativnu gol razliku.

1 hour ago, Nikodije said:

Gledao sam obe ove utakmice u kojima je Pazar uzeo cetiri boda, protiv nas i OFK. Ako su namestili onda treba svi igraci sva tri tima da dobiju Oskara jer su u kvalitetu glume zajebali Toma Henksa, Marlona Branda i Spensera Trejsija zajedno.

• Author
1 hour ago, Milošica said:

Jel bi prihvatio pregovore sa Zvezdanom da nam da jednog, za ovu našu situaciju, solidnog špica? D

od njega ni saučešće