pbg12345 Posted November 3 Posted November 3 ja sam skoro negde video podatak da taj kg stadion nema reflektore da nisu oni montazni? apsolutno ne pratim domaci fudbal, nego je bila vest (ili mozda cak neciji post na forumu) o stanju stadiona u srbiji
Nikodije Posted November 3 Posted November 3 Možda je stvarno moglo bez jebenog vatrometa u danima kada je zemlja u šoku i tuzi. Pritom nije da otvaraju novi stadion, samo su našminkali ruglo.
kud u maglu Simoviću Posted November 3 Author Posted November 3 medrano želim im da ispadnu iz lige i nikad se više ne vrate 1
Milosh76 Posted November 3 Posted November 3 TSC - Partizan, minut cutanja... I onda Vucicu seceru Sad su ucutali!
Milošica Posted November 3 Posted November 3 Krenuo. Novi vetrovi, fleksibilniji trener, kakav - takav optimizam.
Milosh76 Posted November 3 Posted November 3 1 hour ago, Milošica said: Znači i tebi smeta skandiranje, ja mislio samo meni. Smeta mi sto se navija kad je dan zalosti. Zabole me cija je utakmica. Na srecu, to je bio izolovan slucaj, mada nisam gledao celu utakmicu.
Milošica Posted November 3 Posted November 3 Pa to kažem, smeta ti skandiranje AVu samo dva dana nakon svega.
Ted Posted November 3 Posted November 3 14 minutes ago, Milosh76 said: Smeta mi sto se navija kad je dan zalosti. Zabole me cija je utakmica. Na srecu, to je bio izolovan slucaj, mada nisam gledao celu utakmicu. na tekmi sa TSC nema navijanja......bar organizovanog, navijači Partizana nisu ni došli, okačen je transparent u vezi sa tragedijom u Novom Sadu. ne znam dal TSC ima organizovane navijače ima povika i reakcija sa tribina igrači se nisu radovali postignutim golovima, onako kako to obično čine 1
Recommended Posts