Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)
15 hours ago, gone fishing said:

pa pošto su zamenili stolice i kada se još montiraju reflektori, šumadinci neće više videti ni € ulaganja u naredne 2 decenije sigurno :happy:

Velkam na Muharikanutm, krov za 10 godina stiže. :happy:

Opet meni nova strana, pa mjkmubzhju... :dry:

Edited by Meduzalem
Posted
9 hours ago, Milošica said:

Zato što pišem često na KK Zvezda temi? 

Mogu ja da preteram u trenutku, kao za Nedovića, ali obraćam se likovima kojima je konstanta trovanje i samo trovanje. Nema kod tih likova normalnog razgovora i diskusije, a ja sam uglavnom za to, osim u 5% situacija gde bespotrebno pregorim. Koliko god patetično zvučalo, baš se trudim da branim isključivo Partizan a Zvezdu da ne pominjem iz zle namere jer znam koliko mene ume da iznervira kad neko to radi sa druge "strane".

Ako si ovo napisao hladne glave, ti si zao čovek.

Zato što spamuješ i troluješ sve teme kojih se dohvatiš. Nema potrebe za nastavkom ove diskusije, over & out.

• +1 1
  • -1 1
Posted
14 hours ago, Milošica said:

Ako si ovo napisao hladne glave, ti si zao čovek.

:vermez3:

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)

Ja sad tek sad primetio da je opozicija na čelu sa Rasimom oslobodila Partizan od SNS ropstva. Svaka čast, čestitke.

To valjda znači da je Partizan prva slobodna teritorija u zemlji Srbiji. Sad još da se Rasim i Ostoja udruže i da krene da se širi duh slobode zemljom Srbijom. 

Možda podstaknu Maju Gojković da oslobi i nas od Zbiljića.

Edited by Nevernik
  • +1 1
  • Hvala 1
Posted

Prestao sam da pratim, jel rukometni klub Vošu idalje drži sepsa/SrbijaGas ekipa?

Posted
19 minutes ago, Filozof manijak said:

Prestao sam da pratim, jel rukometni klub Vošu idalje drži sepsa/SrbijaGas ekipa?

Mislim da drže, Bajatović je glavni baja još uvek.

• Hvala 1
Posted

Šta god ja lični mislio o njemu i ekipi, činjenica je da su podigli Vošu i napravili je ovakvim klubom kakva je danas.I jedan od retkih, ako ne i jedini klub danas u Srbiji u kom rukometni igrači mogu da nastupaju bez bojazni za egzistenciju.

Posted

:rolf:

• +1 1
Posted
1 hour ago, Nikodije said:

IMG_20241030_202246.thumb.jpg.c1dd171b165a25b392b81c0312c4f9ac.jpg

Biče ovo puno kad budemo mi ovde gostovali :fantom:

Posted

ima dosta do našeg gostovanja.....pocrkaće ovo

Posted
3 hours ago, Nikodije said:

IMG_20241030_202246.thumb.jpg.c1dd171b165a25b392b81c0312c4f9ac.jpg

giphy.gif?cid=9b38fe9143dh1x3csoa6o5yxr0

• +1 1
Posted

Tribine iza golova su predviđene za ljude koje je blam da ih vide na utakmici RKG, pa da mogu lepo da sede u mraku bez brige da će ih prepoznati sused. Nivo osvetljenosti - arena nivo 400 na cz utakmicama u aba ligi kada "dođe" 12 hiljada ljudi.

Posted
15 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

:rolf:

Vise od posta

Posted

Zar ne postoji neki propis koliko jako osvetljenje mora da bude na reflektorima? Evo sada u Kg se igra u polumraku a tako je bilo i nedavno na nekoj utakmici, valjda u Zaječaru.