Meduzalem Posted October 29 Posted October 29 (edited) 15 hours ago, gone fishing said: pa pošto su zamenili stolice i kada se još montiraju reflektori, šumadinci neće više videti ni € ulaganja u naredne 2 decenije sigurno Velkam na Muharikanutm, krov za 10 godina stiže. Opet meni nova strana, pa mjkmubzhju... Edited October 29 by Meduzalem
Sokrat Posted October 29 Posted October 29 9 hours ago, Milošica said: Zato što pišem često na KK Zvezda temi? Mogu ja da preteram u trenutku, kao za Nedovića, ali obraćam se likovima kojima je konstanta trovanje i samo trovanje. Nema kod tih likova normalnog razgovora i diskusije, a ja sam uglavnom za to, osim u 5% situacija gde bespotrebno pregorim. Koliko god patetično zvučalo, baš se trudim da branim isključivo Partizan a Zvezdu da ne pominjem iz zle namere jer znam koliko mene ume da iznervira kad neko to radi sa druge "strane". Ako si ovo napisao hladne glave, ti si zao čovek. Zato što spamuješ i troluješ sve teme kojih se dohvatiš. Nema potrebe za nastavkom ove diskusije, over & out. 1 1
MiddleClass Posted October 29 Posted October 29 14 hours ago, Milošica said: Ako si ovo napisao hladne glave, ti si zao čovek. 1 1
Nevernik Posted October 29 Posted October 29 (edited) Ja sad tek sad primetio da je opozicija na čelu sa Rasimom oslobodila Partizan od SNS ropstva. Svaka čast, čestitke. To valjda znači da je Partizan prva slobodna teritorija u zemlji Srbiji. Sad još da se Rasim i Ostoja udruže i da krene da se širi duh slobode zemljom Srbijom. Možda podstaknu Maju Gojković da oslobi i nas od Zbiljića. Edited October 29 by Nevernik 1 1
Filozof manijak Posted October 29 Posted October 29 Prestao sam da pratim, jel rukometni klub Vošu idalje drži sepsa/SrbijaGas ekipa?
Nevernik Posted October 29 Posted October 29 19 minutes ago, Filozof manijak said: Prestao sam da pratim, jel rukometni klub Vošu idalje drži sepsa/SrbijaGas ekipa? Mislim da drže, Bajatović je glavni baja još uvek. 1
Filozof manijak Posted October 29 Posted October 29 Šta god ja lični mislio o njemu i ekipi, činjenica je da su podigli Vošu i napravili je ovakvim klubom kakva je danas.I jedan od retkih, ako ne i jedini klub danas u Srbiji u kom rukometni igrači mogu da nastupaju bez bojazni za egzistenciju.
Cash Posted October 30 Posted October 30 1 hour ago, Nikodije said: Biče ovo puno kad budemo mi ovde gostovali .
Profesionalac Posted October 31 Posted October 31 Tribine iza golova su predviđene za ljude koje je blam da ih vide na utakmici RKG, pa da mogu lepo da sede u mraku bez brige da će ih prepoznati sused. Nivo osvetljenosti - arena nivo 400 na cz utakmicama u aba ligi kada "dođe" 12 hiljada ljudi.
Nikodije Posted November 3 Posted November 3 Zar ne postoji neki propis koliko jako osvetljenje mora da bude na reflektorima? Evo sada u Kg se igra u polumraku a tako je bilo i nedavno na nekoj utakmici, valjda u Zaječaru.
Recommended Posts