Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Mislim da nisi najbolje razumeo poentu "pa to se nikad u istoriji nije dogodilo."

pošto se vrlo dobro sećamo visokomoralnih žalopojki kako je Radnički iz Kragujevca  bio domaćin Partizanu na JNA. A sad niko od pravovernih da prokomentariše domaćinstvo Tekstilca :rolleyes:

Što bi se reklo, ironija po prvi put u istoriji. :D

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted

Napredak je bio. Kukali su kao narikace tad

• +1 1
Posted
21 minutes ago, samo_opusteno said:

Nema potrebe da se u ovu prevazidjenu krntiju od stadiona ulaze i evro, Kragujevcu treba novi stadion poput novog Lagatora na kom sam bio sad na Zvezda - Imt i odusevio se. 

pa pošto su zamenili stolice i kada se još montiraju reflektori, šumadinci neće više videti ni € ulaganja u naredne 2 decenije sigurno :happy:

• +1 1
Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

Mislim da nisi najbolje razumeo poentu "pa to se nikad u istoriji nije dogodilo."

pošto se vrlo dobro sećamo visokomoralnih žalopojki kako je Radnički iz Kragujevca  bio domaćin Partizanu na JNA. A sad niko od pravovernih da prokomentariše domaćinstvo Tekstilca :rolleyes:

Što bi se reklo, ironija po prvi put u istoriji. :D

Kada se napravi presedan izlišno je komentarisati svaki sledeći slučaj.

Ali Napredak je "sam to tražio". 

Posted

Znači komentarisanje je validno i smisleno samo za presedan, a posle toga više nije. 

seems legit sam winchester GIF

Posted
3 hours ago, gone fishing said:

pa pošto su zamenili stolice i kada se još montiraju reflektori, šumadinci neće više videti ni € ulaganja u naredne 2 decenije sigurno :happy:

Moguce da nece ali bi trebalo da se rese Kragujevac, NS i Nis sa novim stadionima. Sminkanje popularnih Caira, Karadjordja i Cika daca je u 2024. toliko prevazidjena stvar. Trebaju nam tu 3 moderna kluba u strateskim centrima da igraju evropu u svojim gradovima. 

Da su svake godine umesto 2 miliona za Partizanovu licencu davali za stadione skupili bi do sada za jedan. 

Posted

Pa lol :D

Posted
On 27. 10. 2024. at 19:40, Ted said:

prednost domaćeg terena za fkp odavno nije što je nekad bila.....toliko se tu prodavalo i rasprodavalo, da se ne može ni izbrojati

nadam se da se uskoro to menja

Promenilo se u subotu. Doduse u tunelu u poluvremenu, ali koga briga

• Tužno 1
Posted

Ne sviraj

• +1 3
Posted

Mnogo proseravanja se dopušta na temi koja nije sportić.

• +1 1
Posted (edited)
34 minutes ago, nahbar said:

Promenilo se u subotu. Doduse u tunelu u poluvremenu, ali koga briga

izvor neki?

bio si tamo? rekao ti drug?

Edited by Ted
Posted

Ima svoje oči da vidi.

Pametnome dosta :D

Posted
1 hour ago, Milošica said:

Mnogo proseravanja se dopušta na temi koja nije sportić.

Kaži hvala moderaciji što je tako, inače ti ne bi video sportske teme 

• +1 1
Posted (edited)
15 minutes ago, Sokrat said:

Kaži hvala moderaciji što je tako, inače ti ne bi video sportske teme 

Zato što pišem često na KK Zvezda temi? 

Mogu ja da preteram u trenutku, kao za Nedovića, ali obraćam se likovima kojima je konstanta trovanje i samo trovanje. Nema kod tih likova normalnog razgovora i diskusije, a ja sam uglavnom za to, osim u 5% situacija gde bespotrebno pregorim. Koliko god patetično zvučalo, baš se trudim da branim isključivo Partizan a Zvezdu da ne pominjem iz zle namere jer znam koliko mene ume da iznervira kad neko to radi sa druge "strane".

Ako si ovo napisao hladne glave, ti si zao čovek.

Edited by Milošica
  • Haha 2
Posted
14 hours ago, samo_opusteno said:

Nema potrebe da se u ovu prevazidjenu krntiju od stadiona ulaze i evro, Kragujevcu treba novi stadion poput novog Lagatora na kom sam bio sad na Zvezda - Imt i odusevio se. 

Navodno će se graditi novi stadion, doduše manji i jeftiniji nego što je prvobitno bilo najavljeno.

Ovo što sad kao sređuju ovaj stari stadion, to je da bi RKG imao gde da igra dok se taj novi ne sagradi, da ne igraju 5 godina van KG, što bi imalo smisla ako će stvarno da grade taj novi stadion. Mada posle toliko muke i loših iskustava sa ova tri nova stadiona, ja mislim da je Vučiću presela gradnja tih stadiona.