harper lee Posted September 11 Posted September 11 5 hours ago, Milosh76 said: Branko Radujko biće novi generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije! Nadjose i njemu mesto, odavno se nije pojavljivao.
kud u maglu Simoviću Posted September 11 Author Posted September 11 čovek je bio direktor carine, za takve mufljuze nema zime ovo mi je jak detalj “ktitorska privrženost” za burek i dupli vinjak pride 2
Ted Posted September 11 Posted September 11 (edited) kad bih ja pisao statut, dugogodišnje iskustvo na rukovodećoj funkciji u fudbalskoj organizaciji bilo bi eliminišuća okolnost.....nikako uslov za izbor mogao bi da bude izabran samo neko ko nikada tamo nije kročio, niti do četvrtog kolena ima nekoga ko je tamo kročio Edited September 11 by Ted 5
Constantin Posted September 11 Posted September 11 41 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: trabl in paradajs Ne mogu da se menjaju pravila i propisi nedelju dana pred početak prvenstva (bonusi) pa ipak vidiš da može 2
WTID Posted September 11 Posted September 11 23 minutes ago, Constantin said: Ne mogu da se menjaju pravila i propisi nedelju dana pred početak prvenstva (bonusi) pa ipak vidiš da može Uze mi rečenicu sa tastature 1
Jesper23 Posted September 12 Posted September 12 Nadrealno, pomisliću da su likovi iz FSS ujedno i kreatori serije Rings of Power, ovakve propuste i nebuloze samo na ta dva mjesta čovjek može pronaći.
Constantin Posted September 13 Posted September 13 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: radnički tri meča bez publike Kaži koji, da mi ne stresiraš drugare s foruma...
harper lee Posted September 13 Posted September 13 Samo tri utakmice bez publike za gadjanje igraca protivnickog tima topovskim udarom. Posle se pitamo zasto nam fudbal propada. 1
jorma shparga Posted September 13 Posted September 13 Cestitke Terzicu na kumovom postavljenju! Trpajte magare dok je u blatu, sve izgubili dabogda!
Ted Posted September 13 Posted September 13 Ko je Branko Radujko, novi generalni sekretar FSS: „Stranački direktor“ Telekoma, navijač Zvezde https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/ko-je-novi-generalni-sekretar-fss-branko-radujko-biografija/
kud u maglu Simoviću Posted September 13 Author Posted September 13 35 minutes ago, Ted said: Ko je Branko Radujko, novi generalni sekretar FSS: „Stranački direktor“ Telekoma, navijač Zvezde https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/ko-je-novi-generalni-sekretar-fss-branko-radujko-biografija/ ktitorski privrženik
Recommended Posts