Azdaja Posted September 1 Posted September 1 Gledam ga posle sudijskog zvižduka, nabio loptu, ušao na teren, pola se krsti pola slavi. A igrači skaču na njega. Ima neku harizmu. Ne znam šta im priča/daje u svlačionici ali radi ahaha. 1
harper lee Posted September 1 Posted September 1 2 hours ago, Azdaja said: Lalat pobedio sa igračem manje kod TSCa. Neshvaćeni genije. Tri od tri. Kad se samo setim da smo mi ovog Lazetica prodali Milanu za 4.5 miliona. Kakva epska pljacka. 1
Ratamahatta Posted September 2 Posted September 2 8 hours ago, Azdaja said: Ima neku harizmu. Ne znam šta im priča/daje u svlačionici ali radi ahaha. 1
Azdaja Posted September 2 Posted September 2 9 hours ago, harper lee said: Kad se samo setim da smo mi ovog Lazetica prodali Milanu za 4.5 miliona. Kakva epska pljacka. Jesi video penal i posle follow through. Haha kakav panj.
harper lee Posted September 2 Posted September 2 4 hours ago, Azdaja said: Jesi video penal i posle follow through. Haha kakav panj. Ma, video sam. Smejao sam se sam sa sobom.
Jesper23 Posted September 2 Posted September 2 19 hours ago, WTID said: Dobro je da su fali gol i sačuvali pomoć prijatelja za derbi Đafe Kalimero ti li si? Sad bi trebalo citirati Caneta, potlačeni...
Ted Posted September 3 Posted September 3 vidim da se teren Čukaričkog "oporavio" i da su igrali protiv Tekstilca kući
Constantin Posted September 3 Posted September 3 19 minutes ago, Ted said: vidim da se teren Čukaričkog "oporavio" i da su igrali protiv Tekstilca kući Sad svi, bar dva kola, na Banovo Brdo.... 1
pantelia Posted September 3 Posted September 3 https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/ekskluzivno-namestaljka-u-novom-sadu-idemo-svi-pod-led/ 3
MiddleClass Posted September 3 Posted September 3 Mnogo nas je pogodio dolazak Ilijeva pa smo morali da odrijesimo kesu
harper lee Posted September 3 Posted September 3 6 hours ago, pantelia said: https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/ekskluzivno-namestaljka-u-novom-sadu-idemo-svi-pod-led/ Ovog kapitena Rakica odmah izabrati da bude predsednik FSS. 2
sasha Posted September 3 Posted September 3 3 minutes ago, harper lee said: Ovog kapitena Rakica odmah izabrati da bude predsednik FSS. Gde predsednik FSS kad je čovek pošten. 1
harper lee Posted September 3 Posted September 3 2 minutes ago, sasha said: Gde predsednik FSS kad je čovek pošten. Pa da uposteni neposrednu okolinu. Coveku svaka jebena cast, treba imati muda za ovo sto je uradio. 4
Recommended Posts