Azdaja Posted September 1, 2024 Posted September 1, 2024 Gledam ga posle sudijskog zvižduka, nabio loptu, ušao na teren, pola se krsti pola slavi. A igrači skaču na njega. Ima neku harizmu. Ne znam šta im priča/daje u svlačionici ali radi ahaha. 1
harper lee Posted September 1, 2024 Posted September 1, 2024 2 hours ago, Azdaja said: Lalat pobedio sa igračem manje kod TSCa. Neshvaćeni genije. Tri od tri. Kad se samo setim da smo mi ovog Lazetica prodali Milanu za 4.5 miliona. Kakva epska pljacka. 1
Ratamahatta Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 8 hours ago, Azdaja said: Ima neku harizmu. Ne znam šta im priča/daje u svlačionici ali radi ahaha. 1
Azdaja Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 9 hours ago, harper lee said: Kad se samo setim da smo mi ovog Lazetica prodali Milanu za 4.5 miliona. Kakva epska pljacka. Jesi video penal i posle follow through. Haha kakav panj.
harper lee Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 4 hours ago, Azdaja said: Jesi video penal i posle follow through. Haha kakav panj. Ma, video sam. Smejao sam se sam sa sobom.
Jesper23 Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 19 hours ago, WTID said: Dobro je da su fali gol i sačuvali pomoć prijatelja za derbi Đafe Kalimero ti li si? Sad bi trebalo citirati Caneta, potlačeni...
Ted Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 vidim da se teren Čukaričkog "oporavio" i da su igrali protiv Tekstilca kući
Constantin Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 19 minutes ago, Ted said: vidim da se teren Čukaričkog "oporavio" i da su igrali protiv Tekstilca kući Sad svi, bar dva kola, na Banovo Brdo.... 1
pantelia Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/ekskluzivno-namestaljka-u-novom-sadu-idemo-svi-pod-led/ 3
MiddleClass Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 Mnogo nas je pogodio dolazak Ilijeva pa smo morali da odrijesimo kesu
harper lee Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 6 hours ago, pantelia said: https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/ekskluzivno-namestaljka-u-novom-sadu-idemo-svi-pod-led/ Ovog kapitena Rakica odmah izabrati da bude predsednik FSS. 2
sasha Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 3 minutes ago, harper lee said: Ovog kapitena Rakica odmah izabrati da bude predsednik FSS. Gde predsednik FSS kad je čovek pošten. 1
harper lee Posted September 3, 2024 Posted September 3, 2024 2 minutes ago, sasha said: Gde predsednik FSS kad je čovek pošten. Pa da uposteni neposrednu okolinu. Coveku svaka jebena cast, treba imati muda za ovo sto je uradio. 4
Recommended Posts