harper lee Posted August 9 Posted August 9 28 minutes ago, gone fishing said: Sjebsla ga je vba, kada je u Beču pokušao da proda zlatnike koje su mu Cigani dali da ih proguta do titule Da, a i ovaj NLO koji je upravo sleteo na Terazije bas ima dobre amortizere.
Milošica Posted August 9 Posted August 9 1 minute ago, harper lee said: Da, a i ovaj NLO koji je upravo sleteo na Terazije bas ima dobre amortizere. I to baš kod Hotela Moskva
harper lee Posted August 9 Posted August 9 Just now, Milošica said: I to baš kod Hotela Moskva Nije to slucajno, da ti kazem ja. Poslao Solak u saradnji sa KGB-om da otera ove iz "Dostojne Srbije" koje je Vucic poslao da okupiraju Terazije. Ne moze da se prodje od njih, jebo im pas mater udbasku. 1
Constantin Posted August 9 Posted August 9 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mislim da je u pitanju mitologija sportskih novinara prvo svetsko mu je bilo u meksiku, ovde je već bio prilično etabliran evropski sudija. bio je i neki mađar tad Palotai ?
kud u maglu Simoviću Posted August 9 Author Posted August 9 šandor pul on i petrović su bili eveopski krem 1
Constantin Posted August 9 Posted August 9 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: šandor pul on i petrović su bili eveopski krem Ja sam se vratio još desetak godina unazad. Taj Palotai nas je urnisao, valjda protiv Španaca, nisam siguran. Možda baš na debiju Dragana Pantelića u Sevilji ???? A moguće i nekoliko puta. iznervirao Mladena Delića...
DR. KUMALO Posted August 9 Posted August 9 zar protiv španaca nije bio zloglasni danac sorensen, valjda u nas najomraženiji množilac nepravde do pojave feliksa briha?
Milosh76 Posted August 9 Posted August 9 (edited) I Pedersen "Imate li casovnik, gospodine Pedersen?" Google kaze da je gospodin Galer... Moguce da sam pomesao Edited August 9 by Milosh76
sasha Posted August 9 Posted August 9 Jeste Bruno Galer, Švajcarac, a tamo nam je u Minhenu sudio Austrijanac.
Diplomac Posted August 9 Posted August 9 A Kurilić iz grada soli što crno beli xxxxx voli? Dobro on je sa basketa, ali me ponela pjesma....
gone fishing Posted August 9 Posted August 9 Glavnina iz sela Klisa navijački qrac sisa Dočekaće jednog dana da ostane bez organa
MiddleClass Posted August 9 Posted August 9 Sandor Pul nam je sudio prvu prijateljsku u Beogradu posle sankcija 1
Constantin Posted August 9 Posted August 9 1 hour ago, DR. KUMALO said: zar protiv španaca nije bio zloglasni danac sorensen, valjda u nas najomraženiji množilac nepravde do pojave feliksa briha? Taj je svirao valjda penal za Špance van 16...start Zajeca... 1
Constantin Posted August 9 Posted August 9 17 minutes ago, MiddleClass said: Sandor Pul nam je sudio prvu prijateljsku u Beogradu posle sankcija Pruv posle sankcija, uopšte, smo igrali u Brazilu....protiv domaćina.
sasha Posted August 9 Posted August 9 1 minute ago, Constantin said: Taj je svirao valjda penal za Špance van 16...start Zajeca... To je jedna od najvećih krađa, nešto tako nema ni u našoj ligi, verovatno i u nižim ligama. 1
Recommended Posts