harper lee Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 28 minutes ago, gone fishing said: Sjebsla ga je vba, kada je u Beču pokušao da proda zlatnike koje su mu Cigani dali da ih proguta do titule Da, a i ovaj NLO koji je upravo sleteo na Terazije bas ima dobre amortizere.
Milošica Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 1 minute ago, harper lee said: Da, a i ovaj NLO koji je upravo sleteo na Terazije bas ima dobre amortizere. I to baš kod Hotela Moskva
harper lee Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 Just now, Milošica said: I to baš kod Hotela Moskva Nije to slucajno, da ti kazem ja. Poslao Solak u saradnji sa KGB-om da otera ove iz "Dostojne Srbije" koje je Vucic poslao da okupiraju Terazije. Ne moze da se prodje od njih, jebo im pas mater udbasku. 1
Constantin Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mislim da je u pitanju mitologija sportskih novinara prvo svetsko mu je bilo u meksiku, ovde je već bio prilično etabliran evropski sudija. bio je i neki mađar tad Palotai ?
kud u maglu Simoviću Posted August 9, 2024 Author Posted August 9, 2024 šandor pul on i petrović su bili eveopski krem 1
Constantin Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: šandor pul on i petrović su bili eveopski krem Ja sam se vratio još desetak godina unazad. Taj Palotai nas je urnisao, valjda protiv Španaca, nisam siguran. Možda baš na debiju Dragana Pantelića u Sevilji ???? A moguće i nekoliko puta. iznervirao Mladena Delića...
DR. KUMALO Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 zar protiv španaca nije bio zloglasni danac sorensen, valjda u nas najomraženiji množilac nepravde do pojave feliksa briha?
Milosh76 Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 (edited) I Pedersen "Imate li casovnik, gospodine Pedersen?" Google kaze da je gospodin Galer... Moguce da sam pomesao Edited August 9, 2024 by Milosh76
sasha Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 Jeste Bruno Galer, Švajcarac, a tamo nam je u Minhenu sudio Austrijanac.
Diplomac Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 A Kurilić iz grada soli što crno beli xxxxx voli? Dobro on je sa basketa, ali me ponela pjesma....
gone fishing Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 Glavnina iz sela Klisa navijački qrac sisa Dočekaće jednog dana da ostane bez organa
MiddleClass Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 Sandor Pul nam je sudio prvu prijateljsku u Beogradu posle sankcija 1
Constantin Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 1 hour ago, DR. KUMALO said: zar protiv španaca nije bio zloglasni danac sorensen, valjda u nas najomraženiji množilac nepravde do pojave feliksa briha? Taj je svirao valjda penal za Špance van 16...start Zajeca... 1
Constantin Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 17 minutes ago, MiddleClass said: Sandor Pul nam je sudio prvu prijateljsku u Beogradu posle sankcija Pruv posle sankcija, uopšte, smo igrali u Brazilu....protiv domaćina.
sasha Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 1 minute ago, Constantin said: Taj je svirao valjda penal za Špance van 16...start Zajeca... To je jedna od najvećih krađa, nešto tako nema ni u našoj ligi, verovatno i u nižim ligama. 1
Recommended Posts