WTID Posted August 6 Posted August 6 Mou i na Rajku da ih docekaju... kad bi ovi hteli nekome da ustupe teren.
sasha Posted August 6 Posted August 6 14 minutes ago, WTID said: Mou i na Rajku da ih docekaju... kad bi ovi hteli nekome da ustupe teren. Mi dajemo Marakanu samo Čoli i Ceci 1
WTID Posted August 6 Posted August 6 Aj za Colu i nekako, ali za ovu sa kriminalnim dosijeom... pa da, upravo te dve reci objasnjavu i zasto njoj... svaka 'tica svome jatu.
kud u maglu Simoviću Posted August 6 Author Posted August 6 8 minutes ago, sasha said: Mi dajemo Marakanu samo Čoli i Ceci 1 1 2 1
sasha Posted August 6 Posted August 6 Dobro sad, zaboravio sam na to, zadržimo se na srpskoj majci i uništenom terenu. 1
Milosh76 Posted August 7 Posted August 7 Ovi su imali "miting" na stadionu u Loznici i sad je trava bukvalno unistena 2 5
kud u maglu Simoviću Posted August 7 Author Posted August 7 ^ ne znam dal je za smeh ili za plakati eno i u nišu posle 15-20 dana od započetih radova danas se opet pojavile mašine. naovodno će premijera biti u drugoj polovini septembra, a trebalo je krajem avgusta a za vikend sam video da i u tsc-u ne cvetaju baš ruže što se tiče terena
gone fishing Posted August 7 Posted August 7 baš čudno kada se zna da je iza nas najtopliji jul u 136 godina za koje imamo podatke i ne tu nikakvo zalivanje ne pomaže kada imaš u nizu 15 tropskih dana...
kud u maglu Simoviću Posted August 7 Author Posted August 7 pa jbm mu miša, to u topoli je hibrid “pola trava, pola plastika” a imaju i one automatske prskalice, pa mogu da prakaju kad i koliko hoće sigurno nisu zalivali u podne okom laika bih rekao neka gljivična pošast
James Marshall Posted August 7 Posted August 7 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: pa jbm mu miša, to u topoli je hibrid “pola trava, pola plastika” a imaju i one automatske prskalice, pa mogu da prakaju kad i koliko hoće sigurno nisu zalivali u podne okom laika bih rekao neka gljivična pošast možda je višak uree od 3. avgusta.
kud u maglu Simoviću Posted August 7 Author Posted August 7 (edited) za loznicu ne znam, pisao sam o stadionu tsc arena u topoli a o najvećem problemu tih novih stadiona sam pisao prošle godine posle prvih utakmica u leskovcu. nema šanse da od tih stadiona bude nešto tj da se ne raspadnu u najkraćem mogućem roku. kad su sjebali lagator, dali su po gasu da se kakao tako osposobi zaječar za naredni vikend. bio je problem sa trafo stanicom, ne bi me iznenadilo da izgori za vikend Edited August 7 by kud u maglu Simoviću
Nikodije Posted August 7 Posted August 7 23 minutes ago, MeanM@ said: Sve im propalo dabogda S obzirom koliko košta održavanje tih besmislenih stadiona koji ništa ne zarađuju, najekonomičnije rešenje bi bilo da se poravnaju. Tako barem ne bi više koštali ništa.
Milosh76 Posted August 8 Posted August 8 Poznati srpski sudija Zoran Petrovic iz perioda osamedesetih i devedesetih godina proslog veka preminuo je u 73. godini. 3
Recommended Posts