Tresko Posted August 3 Posted August 3 Pa možda je stvarno prodatih karata nula. Nije nužno da su oni prisutni kupili karte.
samo_opusteno Posted August 3 Posted August 3 18 minutes ago, Constantin said: Naravno, niko da se osvrne da je Poledica slagao kao pas o "nula" gledalaca na tribinama tj. O prodatim kartama. Ne znam koji mu je motiv bio da prospe tu laž ? Poledica je antivucic bot i kao svaki politicki bot sa bilo koje strane cesto izignorise istinu zarad nekog svog narativa. 1
Constantin Posted August 3 Posted August 3 41 minutes ago, samo_opusteno said: Poledica je antivucic bot i kao svaki politicki bot sa bilo koje strane cesto izignorise istinu zarad nekog svog narativa. NIje mi za drugo, nego navuk'o i opoziciju u Skupštini da tera taj spin. Ako ih provale odvukoše priču na sasvim drugu temu.
Nikodije Posted August 3 Posted August 3 1 hour ago, Constantin said: Naravno, niko da se osvrne da je Poledica slagao kao pas o "nula" gledalaca na tribinama tj. O prodatim kartama. Ne znam koji mu je motiv bio da prospe tu laž ? Kao da je bitno da li je prodato 0 ili 27 karata. Stadioni su prazni, liga je nekvalitetna, preglomazna i neregularna. Ljudi koje smrde u savezu održavaju to stanje. To je ono što Poledica priča i u pravu je. 1
Constantin Posted August 3 Posted August 3 3 minutes ago, Nikodije said: Kao da je bitno da li je prodato 0 ili 27 karata. Stadioni su prazni, liga je nekvalitetna, preglomazna i neregularna. Ljudi koje smrde u savezu održavaju to stanje. To je ono što Poledica priča i u pravu je. Nije bitno, slažem se...ali u Leskovcu je bilo 1500 ljudi na tribinama, a to već nije beznačajna razlika. Pravo je pitanje kako IMT igra Superligu sa 700 000 € budžeta, ima prvake omladinske lige i igraće Ligu šampiona za tu kategoriju i takmiči se sa Zvezdom koja ima, koliko, 53 miliona € budžet.
MiddleClass Posted August 3 Posted August 3 Mene bi bilo sramota da je Zvezdin budzet samo 53 miliona evra 1 2
harper lee Posted August 3 Posted August 3 18 minutes ago, MiddleClass said: Mene bi bilo sramota da je Zvezdin budzet samo 53 miliona evra Realno ili knjigovodstveno? 2 1
Constantin Posted August 3 Posted August 3 1 hour ago, harper lee said: Realno ili knjigovodstveno? Ma to su samo "bele pare" crni fondovi i trange-frange ne ulaze u tu brojku...
VoodooDerina Posted August 5 Posted August 5 TSC u PO LE sa pobednikom Penevežys Litvanija - Makabi Tel Aviv Vojvodina ako prođe Maribor u PO LK sa pobednikom dvomeča Ilves - Djurgarden
SNARC Posted August 5 Posted August 5 13 minutes ago, VoodooDerina said: TSC u PO LE sa pobednikom Penevežys Litvanija - Makabi Tel Aviv Vojvodina ako prođe Maribor u PO LK sa pobednikom dvomeča Ilves - Djurgarden Da li bese Makabi vodi Lazetic..pa se vraca na mesto uspeha ?
DR. KUMALO Posted August 5 Posted August 5 ako grad loznica i preživi naprednjake, terenu lozničkog stadiona su presudili subotnjim obredom...poslednja priča kaže da imt dočekuje partizan u zaječaru
kud u maglu Simoviću Posted August 5 Author Posted August 5 u zaječaru je bio problem trafo, nisu imali adekvatno napajanje strujom na početku sezone a i optika je bila pod ?
Recommended Posts