sigurnost Posted August 2 Posted August 2 22 hours ago, Dimitrije said: Radnicki je u SFRJ bio prvoligas koji je, na primer, tukao Partizan na JNA 4-1 odmah nakon ulaska u 1. ligu. Mornara se ne secam. Da me je neko pitao, verovatnoh bi rekao neki nizerazredni klub iz Dalmacije. Raspad SFRJ su dočekali u Međurepubličkoj ligi.
Constantin Posted August 2 Posted August 2 Nama malo "živnula vaška" jer smo dobili TSC....raspored nam je, sad za vikend gostujemo Kragujevcu, dolazi nam Napredak, pa gostujemo na JNA...pošto su trenutno velike turbulencije unutar klubova, i svu su neki raspad, planiramo da uzmemo u naredne tri utakmice 9 bodova. Makar nas Žeks ponovo pljuvao u svojoj emisiji. Realno, možemo da uzmemo svih 9 bodova,a ? 1
Gutterball Posted August 2 Posted August 2 (edited) 2 hours ago, Ted said: dame i gospodo, da mi ne bi harper pričao kako mu nudim stalno istu pesmu, evo mu verovatno i najsavršenije izvedbe jedne kompozicije ikada, od vanvremeskog umetnika......3.....2....1.....stavite slušalice na uši, zažmurite......i putujte kroz vreme i prostor.....besmrtni Mark Knopfler i njegovi drugari iz DS (nije Demokratska stranka) So 80's Edited August 2 by Gutterball
Ted Posted August 2 Posted August 2 34 minutes ago, Gutterball said: So 80's da.....nema efekti, nema mobilni, nema plesačice, nema dupeta i sise, nema semplovi, nema plejbek, frontmen nije prekriven tetovažama, pijan i dogiran, nema bradata žena .....ima samo bina, instrumenti i muzika btw. Knopfler je veliki navijač Newcastla, a svaka njihova domaća tekma počinje njegovom, jednom u nizu, genijalnih i vanvremenskih stvari....."Going home" duša me zaboli kad vidim ovo.....pun stadion, crno-bele zastave, publlika u crno-belim dresovima, Knopflerova muzika....bajka a moj Partizan počinje tekme u mukloj tišni na praznom stadionu.....kažnjen, ponižen i uništen i posle što sam nervozan.....pa nervozan sam jbg....eto 2 2
Gutterball Posted August 2 Posted August 2 10 minutes ago, Ted said: i posle što sam nervozan.....pa nervozan sam jbg....eto Ma opusti se... Mislim, ok je Knopfler, ali ne volim generalno taj "Phil Collins" zvuk muzike osamdesetih. Mnogi koje volim su mi bili baš loši u tom periodu. I ajde ono ostalo, ali šta fali semplovima? Sorry za offtopic, brišite ako treba... 1
Ted Posted August 2 Posted August 2 ma opušteno, vidiš da se topik Super liga nalazi u fudbalu, a ne u organizovanom kriminalu.....ni forum nije savršen, pa nismo ni mi, forumaši 1
Tresko Posted August 2 Posted August 2 28 minutes ago, Ted said: da.....nema efekti, nema mobilni, nema plesačice, nema dupeta i sise, nema semplovi, nema plejbek, frontmen nije prekriven tetovažama, pijan i dogiran, nema bradata žena .....ima samo bina, instrumenti i muzika btw. Knopfler je veliki navijač Newcastla, a svaka njihova domaća tekma počinje njegovom, jednom u nizu, genijalnih i vanvremenskih stvari....."Going home" duša me zaboli kad vidim ovo.....pun stadion, crno-bele zastave, publlika u crno-belim dresovima, Knopflerova muzika....bajka a moj Partizan počinje tekme u mukloj tišni na praznom stadionu.....kažnjen, ponižen i uništen i posle što sam nervozan.....pa nervozan sam jbg....eto Pa kad bi njima vučić gospodario fudbalom i odredjivao ko je gde trener, da njegov klub mora da osvaja titule, koji igrač gde sme da predje, da sve pare i sponzori moraju da idu u njegov klub, igrali bi i oni u mukloj tišini. 1
samo_opusteno Posted August 2 Posted August 2 Newcastle je ispadao i u championship i tamo imao pun stadion. Ne moze se to porediti sa Partizanom ciji navijaci prate sport kako vetar duva i trenutno su prisutni u Areni na EL koju im je obezbedio Vucic. 1
W.F.C. Posted August 2 Posted August 2 (edited) Kako vam ne dosadi? Mislim ovo beskrajno besmisleno prepucavanje Edited August 2 by W.F.C. 1
samo_opusteno Posted August 2 Posted August 2 Meni dosadi pa napravim visemesecne pauze od foruma ali kad sam ovde nije mi problem da se macujem sa ovom gtr ekipicom. 2
Constantin Posted August 3 Posted August 3 8 hours ago, W.F.C. said: Kako vam ne dosadi? Mislim ovo beskrajno besmisleno prepucavanje Nije problem prepucavanje, problem je što neki baš tako i misle, kao što napišu. 🤗
Ted Posted August 3 Posted August 3 kad smo kod kvaliteta superlige i fudbala https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/uefa-koeficijenti-kud-plovi-ovaj-brod-pretekli-nas-i-hrvati-niko-gori-od-srbije-ovog-leta/488567
pbg12345 Posted August 3 Posted August 3 kidamo https://www.ozonpress.net/sport/vucicevi-novi-stadioni-prazni-evo-sta-kazu-gradjani-o-tome-video/ https://www.ozonpress.net/sport/verovali-ili-ne-stadion-u-cacku-nema-dozvolu-za-prvu-ligu/
Constantin Posted August 3 Posted August 3 Naravno, niko da se osvrne da je Poledica slagao kao pas o "nula" gledalaca na tribinama tj. O prodatim kartama. Ne znam koji mu je motiv bio da prospe tu laž ? 1
Recommended Posts