kud u maglu Simoviću Posted July 30 Author Posted July 30 pa to, znam da je bio problem sa sudijskim svlačionicama, visini neke klupe za tehničko osoblje valjda i još neke gluposti koje su dunateri uspeli da zajebu. tačno je ispao klasični radikalski tm ova gradnja. prvi stadion dubočice su koliko toliko uspeli da ispoštuju norme uefa standarda(malo zajebali oko travnate podloge i neke lako ispravljive detalje oko tv pozicija). loznicu su usrali da ne mogu da dobiju lako uefa licencu, a zaječar su uspeli da privedu kraju al da nema odgovarajuće napajanje strujom(za sada je to najveći problem) ko zna šta se sve ne podudara sa standardom potrebnim za uefa takmičenja
Tresko Posted July 30 Posted July 30 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pa to, znam da je bio problem sa sudijskim svlačionicama, visini neke klupe za tehničko osoblje valjda i još neke gluposti koje su dunateri uspeli da zajebu. tačno je ispao klasični radikalski tm ova gradnja. prvi stadion dubočice su koliko toliko uspeli da ispoštuju norme uefa standarda(malo zajebali oko travnate podloge i neke lako ispravljive detalje oko tv pozicija). loznicu su usrali da ne mogu da dobiju lako uefa licencu, a zaječar su uspeli da privedu kraju al da nema odgovarajuće napajanje strujom(za sada je to najveći problem) ko zna šta se sve ne podudara sa standardom potrebnim za uefa takmičenja Pa nešto će da podzidaju™ za još par miliona eura da ultrakop uzme još neku kintu. 1
Constantin Posted July 31 Posted July 31 22 hours ago, Jimmy Kowalski said: 20 hours ago, W.F.C. said: U Leskovcu bilo bar 1000, 1500 ljudi Mislim da Poledica kenja... 3
Constantin Posted July 31 Posted July 31 (edited) On 30. 7. 2024. at 22:22, Tresko said: .. Ovo je objava nezvanilne stranice, tako da mislim da nije razlog što su promenili "domaćinstvo" isterivanje iz Humske. Pre će biti da su našli nešto bliže... Edited August 1 by Valkyrie
WTID Posted July 31 Posted July 31 Pa to sto je bilo ljudi ne znaci da su prodate karte Mozda je naisla grupna poseta, ili vojska
Nikodije Posted July 31 Posted July 31 Haha dadoše ga u 100. Ovaj sudija produžio kao da sudi Zvezdi. 1
levi Posted July 31 Posted July 31 kakav pas golmana preko pola terena, od svih igrača pronađe samog čoveka na 16m 1
Recommended Posts