SNARC Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Just now, Ted said: brt....ovaj kad je bio kapiten Zvezde ja sam bio mlad.....a sad imam 47 U Lucanima nema mladih...sve prekaljeno.. Ovaj koji je usao izmedju nedovoljno osvescenog ex kapitena i neke Vuciceve dzukele je Varjacic, seti se sta je on nama uradio u Lucanima, a frajer ima tipa 33 godine ili jace. 1
Ted Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 (edited) Varjačić bi za nas bi pojačanje, vihorni bek, solidan centaršut......za domaću ligu bi mogli odbranu da skockamo od lokalnih vedeta i mesara, niko da ne može da priđe golmanu, a sve to za ulaganje od 500.000 evra, sa sve rezervama, ako i toliko e sad, stanovitih problema bi bilo u Evropi Edited July 28, 2024 by Ted
SNARC Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 Varjacica posle ne mozes da utopis za neki izmisljen iznos..ostalo nekako proturis, pokrades..Osim ako imas vezu u fabrici tutkala. A i on mi deluje kao castan momak, ne treba mu petljanje sa blizanackom stokom..sta god mislili o upravi Lucanaca. 1
Constantin Posted July 28, 2024 Posted July 28, 2024 3 hours ago, sigurnost said: Trebali su da ga puste, da mu Stameni nafiluje basove....jedan od najvećih šljamova koje sam sreo u SL....govedo...brdsko.
Jesper23 Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 16 hours ago, Constantin said: Trebali su da ga puste, da mu Stameni nafiluje basove....jedan od najvećih šljamova koje sam sreo u SL....govedo...brdsko. Vidi se ljaljanska faca na prvu, ljudima kriv Stamenković a ne one preplaćene rage. 1
MiddleClass Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 4 hours ago, Jesper23 said: Vidi se ljaljanska faca na prvu, ljudima kriv Stamenković a ne one preplaćene rage. +1
Constantin Posted July 30, 2024 Posted July 30, 2024 Poledica bi mogao da ukaže na početak uništavanja terena u Loznici....ulaz može da bude besplatan, a i ne mora...
Ted Posted July 30, 2024 Posted July 30, 2024 to što je bilo ljudi ne znači da su platežni......što bi rekla turistička agencija u opštim uslovima poslovanja
kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2024 Author Posted July 30, 2024 17 minutes ago, Constantin said: Poledica bi mogao da ukaže na početak uništavanja terena u Loznici....ulaz može da bude besplatan, a i ne mora... tek će da ga unište obeležavanje oluje je ove godine na stadionu u loznici
kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2024 Author Posted July 30, 2024 da li je u loznici odigrana neka utakmica pod okriljem uefa-a?
WTID Posted July 30, 2024 Posted July 30, 2024 (edited) 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: da li je u loznici odigrana neka utakmica pod okriljem uefa-a? Mislim da je tamo igrano samo finale Kupa naseg, a da UEFA mecevi nisu dosli na red posto nisu dobili UEFA sertifikat. Morace jos pola miliona da se ulozi za popravke. Edit: Nasao sam i vest. Zamisli koliko je sposobva ova vlast kad su napravili 3-4 stadiona a od toga dva nemaju nikakve sertifikate https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/loznickom-lagatoru-nedostaje-pola-miliona-evra/ Niko zvezdo nema to sto imas ti. Edited July 30, 2024 by WTID
Recommended Posts