SNARC Posted July 28 Posted July 28 Just now, Ted said: brt....ovaj kad je bio kapiten Zvezde ja sam bio mlad.....a sad imam 47 U Lucanima nema mladih...sve prekaljeno.. Ovaj koji je usao izmedju nedovoljno osvescenog ex kapitena i neke Vuciceve dzukele je Varjacic, seti se sta je on nama uradio u Lucanima, a frajer ima tipa 33 godine ili jace. 1
Ted Posted July 28 Posted July 28 (edited) Varjačić bi za nas bi pojačanje, vihorni bek, solidan centaršut......za domaću ligu bi mogli odbranu da skockamo od lokalnih vedeta i mesara, niko da ne može da priđe golmanu, a sve to za ulaganje od 500.000 evra, sa sve rezervama, ako i toliko e sad, stanovitih problema bi bilo u Evropi Edited July 28 by Ted
SNARC Posted July 28 Posted July 28 Varjacica posle ne mozes da utopis za neki izmisljen iznos..ostalo nekako proturis, pokrades..Osim ako imas vezu u fabrici tutkala. A i on mi deluje kao castan momak, ne treba mu petljanje sa blizanackom stokom..sta god mislili o upravi Lucanaca. 1
Constantin Posted July 28 Posted July 28 3 hours ago, sigurnost said: Trebali su da ga puste, da mu Stameni nafiluje basove....jedan od najvećih šljamova koje sam sreo u SL....govedo...brdsko.
Jesper23 Posted July 29 Posted July 29 16 hours ago, Constantin said: Trebali su da ga puste, da mu Stameni nafiluje basove....jedan od najvećih šljamova koje sam sreo u SL....govedo...brdsko. Vidi se ljaljanska faca na prvu, ljudima kriv Stamenković a ne one preplaćene rage. 1
MiddleClass Posted July 29 Posted July 29 4 hours ago, Jesper23 said: Vidi se ljaljanska faca na prvu, ljudima kriv Stamenković a ne one preplaćene rage. +1
Constantin Posted July 30 Posted July 30 Poledica bi mogao da ukaže na početak uništavanja terena u Loznici....ulaz može da bude besplatan, a i ne mora...
Ted Posted July 30 Posted July 30 to što je bilo ljudi ne znači da su platežni......što bi rekla turistička agencija u opštim uslovima poslovanja
kud u maglu Simoviću Posted July 30 Author Posted July 30 17 minutes ago, Constantin said: Poledica bi mogao da ukaže na početak uništavanja terena u Loznici....ulaz može da bude besplatan, a i ne mora... tek će da ga unište obeležavanje oluje je ove godine na stadionu u loznici
kud u maglu Simoviću Posted July 30 Author Posted July 30 da li je u loznici odigrana neka utakmica pod okriljem uefa-a?
WTID Posted July 30 Posted July 30 (edited) 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: da li je u loznici odigrana neka utakmica pod okriljem uefa-a? Mislim da je tamo igrano samo finale Kupa naseg, a da UEFA mecevi nisu dosli na red posto nisu dobili UEFA sertifikat. Morace jos pola miliona da se ulozi za popravke. Edit: Nasao sam i vest. Zamisli koliko je sposobva ova vlast kad su napravili 3-4 stadiona a od toga dva nemaju nikakve sertifikate https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/loznickom-lagatoru-nedostaje-pola-miliona-evra/ Niko zvezdo nema to sto imas ti. Edited July 30 by WTID
Recommended Posts