Jump to content

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

On 28. 7. 2024. at 11:01, Ted said:

brt....ovaj kad je bio kapiten Zvezde ja sam bio mlad.....a sad imam 47

U Lucanima nema mladih...sve prekaljeno..

Ovaj koji je usao izmedju nedovoljno osvescenog ex kapitena i neke Vuciceve dzukele je Varjacic, seti se sta je on nama uradio u Lucanima, a frajer ima tipa 33 godine ili jace.

• Replies 8.4k
  • Views 458.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

Varjačić bi za nas bi pojačanje, vihorni bek, solidan centaršut......za domaću ligu bi mogli odbranu da skockamo od lokalnih vedeta i mesara, niko da ne može da priđe golmanu, a sve to za ulaganje od 500.000 evra, sa sve rezervama, ako i toliko

e sad, stanovitih problema bi bilo u Evropi

Edited by Ted

Varjacica posle ne mozes da utopis za neki izmisljen iznos..ostalo nekako proturis, pokrades..Osim ako imas vezu u fabrici tutkala.

A i on mi deluje kao castan momak, ne treba mu petljanje sa blizanackom stokom..sta god mislili o upravi Lucanaca.

On 28. 7. 2024. at 10:54, Tresko said:

GThwgzBXoAAb3Bm?format=jpg&name=small

On 28. 7. 2024. at 12:02, sigurnost said:

Trebali su da ga puste, da mu Stameni nafiluje basove....jedan od najvećih šljamova koje sam sreo u SL....govedo...brdsko.

On 28. 7. 2024. at 15:06, Constantin said:

Trebali su da ga puste, da mu Stameni nafiluje basove....jedan od najvećih šljamova koje sam sreo u SL....govedo...brdsko.

Vidi se ljaljanska faca na prvu, ljudima kriv Stamenković a ne one preplaćene rage.

On 29. 7. 2024. at 7:38, Jesper23 said:

Vidi se ljaljanska faca na prvu, ljudima kriv Stamenković a ne one preplaćene rage.

+1

Tako se uzima titula, 1:0 po 1:0.

U Leskovcu bilo bar 1000, 1500 ljudi

Poledica bi mogao da ukaže na početak uništavanja terena u Loznici....ulaz može da bude besplatan, a i ne mora...

to što je bilo ljudi ne znači da su platežni......što bi rekla turistička agencija u opštim uslovima poslovanja

• Author
  On 30. 7. 2024. at 11:34, Constantin said:

Poledica bi mogao da ukaže na početak uništavanja terena u Loznici....ulaz može da bude besplatan, a i ne mora...

tek će da ga unište

obeležavanje oluje je ove godine na stadionu u loznici

• Author

da li je u loznici odigrana neka utakmica pod okriljem uefa-a?

On 30. 7. 2024. at 12:01, kud u maglu Simoviću said:

da li je u loznici odigrana neka utakmica pod okriljem uefa-a?

Mislim da je tamo igrano samo finale Kupa naseg, a da UEFA mecevi nisu dosli na red posto nisu dobili UEFA sertifikat.

Morace jos pola miliona da se ulozi za popravke. 

Edit: Nasao sam i vest. Zamisli koliko je sposobva ova vlast kad su napravili 3-4 stadiona a od toga dva nemaju nikakve sertifikate :laugh:

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/loznickom-lagatoru-nedostaje-pola-miliona-evra/

Niko zvezdo nema to sto imas ti.

Edited by WTID