June 4, 20241 yr On 30. 5. 2024. at 18:18, gone fishing said: i sa 10 četvorokružno tj 36 kola bi svi imali za šta da igraju ako se tako uredi sistem - npr 10 na tabeli ispada u 2 ligu, njega menja šampion druge lige - 8 i 9 igraju playout dvomeč koji daje drugog putnika u 2 ligu - 2, 3, 4 i 5 iz 2 lige igraju final four koji će odlučiti o drugom timu koji ulazi u superligu - šampion, vicešampion i osvajač kupa igraju evro kval. dok bi 3 i 4 (odn 4 i 5 ako neko od prve 3 ekipe osvoji kup) igrali playoff dvomeč koji bi odlučio ko će imati čast da nas predstavlja u kval. za ligu konf. - tako da bi svako imao za šta da igra do kraja sezone, 10 da dođe na 9 mesto, 9 da ne padne na 10 i sigurno ispadanje iz lige, 8 bi se borio da dođe do 7 mesta i luke spasa, 7 da ne padne na 8 mesto i u neizvesnost baraža, 6 bi se borio da dođe na 5 mesto i šansu da izbori evropu, 3 bi grizao da ne padne na 4 mesto pa da mora u teškom baražu da se kolje za izlazak u evropu itd Kada se ovako objasni, ja sam za
June 4, 20241 yr Author gde će da igraju odžačaritm novi sad zbog publike , sa imtom na krovu, ili će ih poslati u leskovac/loznicu
June 4, 20241 yr odzaci u backoj palanci rkg u milanovcu imt na krovu ofk zajecar jedinstvo lazarevac za sada
June 4, 20241 yr Author palanka or topola gledam slike ovog stadiona u palanci, skeptik sam da tamo može da se igra
June 4, 20241 yr Уф Паланка ми буди језиве успомене, можда и најгори стадион на којем сам био.. Spoiler Ово је трибина дословно, ајде она друга је као нешто боља али све скупа језиво
June 4, 20241 yr Author 5 hours ago, Nikodije said: Juče poništen gol Inđije zbog dubokog ofsajda navukao te onaj slepac poledy, nije bio gol
June 4, 20241 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: gde će da igraju odžačaritm novi sad zbog publike , sa imtom na krovu, ili će ih poslati u leskovac/loznicu Tekstilac i Mladost GAT se možda fuzionišu...kao i Radnik i Dubočica.
June 4, 20241 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: skeptik sam da će dunjic da prepusti deo ns krimosima Pa ne može da drži tri kluba, nije on Terza
June 4, 20241 yr Author pojeo bi dunjara terzu za doručak, sa sve nikšom i kostadinom samo ga jebe što žvalavi ne navija za tekstilac