Nikodije Posted June 4 Share Posted June 4 Juče poništen gol Inđije zbog dubokog ofsajda 1 Link to comment
nahbar Posted June 4 Share Posted June 4 On 30. 5. 2024. at 18:18, gone fishing said: i sa 10 četvorokružno tj 36 kola bi svi imali za šta da igraju ako se tako uredi sistem - npr 10 na tabeli ispada u 2 ligu, njega menja šampion druge lige - 8 i 9 igraju playout dvomeč koji daje drugog putnika u 2 ligu - 2, 3, 4 i 5 iz 2 lige igraju final four koji će odlučiti o drugom timu koji ulazi u superligu - šampion, vicešampion i osvajač kupa igraju evro kval. dok bi 3 i 4 (odn 4 i 5 ako neko od prve 3 ekipe osvoji kup) igrali playoff dvomeč koji bi odlučio ko će imati čast da nas predstavlja u kval. za ligu konf. - tako da bi svako imao za šta da igra do kraja sezone, 10 da dođe na 9 mesto, 9 da ne padne na 10 i sigurno ispadanje iz lige, 8 bi se borio da dođe do 7 mesta i luke spasa, 7 da ne padne na 8 mesto i u neizvesnost baraža, 6 bi se borio da dođe na 5 mesto i šansu da izbori evropu, 3 bi grizao da ne padne na 4 mesto pa da mora u teškom baražu da se kolje za izlazak u evropu itd Kada se ovako objasni, ja sam za Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 4 Author Share Posted June 4 gde će da igraju odžačaritm novi sad zbog publike , sa imtom na krovu, ili će ih poslati u leskovac/loznicu Link to comment
Nikodije Posted June 4 Share Posted June 4 odzaci u backoj palanci rkg u milanovcu imt na krovu ofk zajecar jedinstvo lazarevac za sada Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 4 Author Share Posted June 4 palanka or topola gledam slike ovog stadiona u palanci, skeptik sam da tamo može da se igra Link to comment
johan nagel Posted June 4 Share Posted June 4 Уф Паланка ми буди језиве успомене, можда и најгори стадион на којем сам био.. Spoiler Ово је трибина дословно, ајде она друга је као нешто боља али све скупа језиво Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 4 Author Share Posted June 4 5 hours ago, Nikodije said: Juče poništen gol Inđije zbog dubokog ofsajda navukao te onaj slepac poledy, nije bio gol 2 Link to comment
Constantin Posted June 4 Share Posted June 4 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: gde će da igraju odžačaritm novi sad zbog publike , sa imtom na krovu, ili će ih poslati u leskovac/loznicu Tekstilac i Mladost GAT se možda fuzionišu...kao i Radnik i Dubočica. 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 4 Author Share Posted June 4 skeptik sam da će dunjic da prepusti deo ns krimosima Link to comment
Constantin Posted June 4 Share Posted June 4 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: skeptik sam da će dunjic da prepusti deo ns krimosima Pa ne može da drži tri kluba, nije on Terza 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 4 Author Share Posted June 4 pojeo bi dunjara terzu za doručak, sa sve nikšom i kostadinom samo ga jebe što žvalavi ne navija za tekstilac Link to comment
Recommended Posts