Milosh76 Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 (edited) Do oslobodjenja... Edited October 7, 2023 by Milosh76 1
Ted Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 3 hours ago, elementary said: Al se ovaj tatko nadavao ovih penala kojih?
kud u maglu Simoviću Posted October 7, 2023 Author Posted October 7, 2023 pazar ima da fasuje 3-5 utakmica bez publike 100% zbog ovoga danas mada ja cenim 6, kad sam malo bolje pogledao raspored
Milošica Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 (edited) 24 minutes ago, Ted said: kojih? Ja i dalje ne znam šta je problematično osim Radnika. Kao da rendom truju, a to prolazi. Samo vidi onaj tvoj post na fkcz temi, gde pobijaš mogućnost da je derbi odložen zbog zvezde, i kakav si odgovor dobio. Edited October 7, 2023 by Milošica 1
Ted Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 2 minutes ago, Milošica said: Ja i dalje ne znam šta je problematično osim Radnika. Kao da rendom truju, a to prolazi. Samo vidi onaj tvoj post na fkcz temi, gde pobijaš mogućnost da je derbi odložen zbog zvezde, i kakav si odgovor dobio. video sam. na kraj pameti mi nije da odgovaram bilo šta
Shaq Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 58 minutes ago, MiddleClass said: Penal po mecu jbt. strasno sta im rade, sto bi reko dulo, skolski primer aparthejda prema partizanu.. 1
Ted Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 izgleda da Evropa počinje da uzima danak, TSC na pragu poraza kući, Čukarički blizu da izgubi dva boda isto kući polako će i tabela početi da poprima očekivani izgled
johan nagel Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Зато смо ми тактички испали да би се усредсредили само на домаћицу 4
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2023 Author Posted October 8, 2023 1 hour ago, Ted said: izgleda da Evropa počinje da uzima danak, TSC na pragu poraza kući, Čukarički blizu da izgubi dva boda isto kući pa kad neće da odlože 1
Ted Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 najbolje da igraju samo Evropu, pa da se priključe kad završe
Tresko Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 Quote I moralo se nešto učiniti, moralo se posegnuti za unaprijed osmišljenim scenarijom, za planom B, kako bi pobjeda bila osigurana za slučaj da neposlušni i nestašni igrači Radničkog postignu još neki gol i dodatno stresiraju predsjednika države sa čijim inicijalima na dresovima su igrali fudbaleri Zvezde u nekadašnjoj prijestonici Srbije. Trener Radničkog na poluvremenu uvodi u igru kapitena tima Miloša Vidovića, kojeg nije prijavio u protokolu, kojeg nema u zapisniku i zvaničnim papirima za utakmicu Radnički – Crvena zvezda i na taj način poklanja pobjedu šampionu Srbije od 3:0 za zelenim stolom. Od trenutka ulaska Vidovića na teren, Radnički je mogao postignuti 11 golova, rasturiti Crvenu zvezdu na proste faktore, sve bi uzalud bilo, utakmica je izgubljena po unaprijed skovanom planu. Promene se neki ljudi, i onda sve funkcioniše kako treba. Liga bez briga. 1
Profesionalac Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 On 22. 8. 2023. at 23:11, Profesionalac said: Da Linta zamenio Rogana u Pančevu 4 kola - 4 smene Ni Linta nije dogurao do polusezone Koja je ovo smena trenera? 7. ili 8?
Recommended Posts