Jump to content

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

• Author
32 minutes ago, MiddleClass said:

Odlicno! Vise ce bodova skupiti u LEK

0-1-5

Pa to je više od 0-0-6 u LE

4 hours ago, Nikodije said:

Pa to je više od 0-0-6 u LE

Samo što nije :D

Za učešće u LE klub dobija 3 poena, a u LK 2.5, a ti bodovi se ne uvećavaju učinkom u grupi dok ih ne nadmašiš.

Čukarički je trebao da ostane samo simpatičan lokalni klub. Kao i Voždovac i slični.

Uvek bih pre gledao Radnički iz Niša, Napredak ili Radnički iz Kragujevca u Evropi nego ove Bg zonaše.

A ako izuzmeno PFC i FKCZ, najveći potencijal , da nešto uradi u Evropi, i da bude ozbiljan klub (dugoročno),  ima Radnički Kragujevac, veći od Vojvodine i Radničnog iz Niša.

Kragujevac je verovatno jedini grad u Srbiji gde večiti nemaju toliku "svemoć", uprkos tome što je Radnički na terenu..ništa.

Edited by Godfrey

i Subotičani više mare za Spartak nego za Blizance, ali ih sveukupno zabole za fudbal, i za život. mada ako bi se grunule neke naprednjačke pare u stadion ko zna. ok radikali neće tamo da ulažu da ne ostane slučajno Mađarima ako se otcepe, ali ne znam zašto ih je  Orban zaobišao  i surduknuo pare u Topolu u onu maketu stadiona  koja ne ispunjava minimalne Uefa standarde :isuse:

Edited by levi

TSC će igrati u Debrecenu ?

• Author
1 hour ago, Constantin said:

TSC će igrati u Debrecenu ?

ne valjda će sa bragom igrati u topoly

karabatak prvi dobio pedalu

Krenuo ringispil 😀.  Cenim jedno 10 + smena ove sezone minimum . 

nije mi bilo jasno zasto su sklonili rastavca i doveli njega, ali ko sam ja da sumnjam u procene dragoljuba zbiljica

• Author

nije štrpnuo bod partizanu

:fantom:

Dobar im novi trener haha. 
Ide Voša na laganih 3 + trenera .

ko je novi trener?

al svakako nebitno, smesan klub. ako novosadjanima ne smeta sto je klub takve tradicije sveden na to da bude necija kuckica i mene boli kurac

Edited by Nikodije

Tumba 😀

:rolf:

Jednoglasnom odlukom Upravnog odbora Vojvodina koji je ponovo pokazao zavidno jedinstvo novi šef stručnog štaba biće Ranko Popović“, potvrdili su sa „Karađorđa“.