kud u maglu Simoviću Posted August 7, 2023 Author Posted August 7, 2023 32 minutes ago, MiddleClass said: Odlicno! Vise ce bodova skupiti u LEK 0-1-5 2
Profesionalac Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 4 hours ago, Nikodije said: Pa to je više od 0-0-6 u LE Samo što nije Za učešće u LE klub dobija 3 poena, a u LK 2.5, a ti bodovi se ne uvećavaju učinkom u grupi dok ih ne nadmašiš.
Godfrey Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 (edited) Čukarički je trebao da ostane samo simpatičan lokalni klub. Kao i Voždovac i slični. Uvek bih pre gledao Radnički iz Niša, Napredak ili Radnički iz Kragujevca u Evropi nego ove Bg zonaše. A ako izuzmeno PFC i FKCZ, najveći potencijal , da nešto uradi u Evropi, i da bude ozbiljan klub (dugoročno), ima Radnički Kragujevac, veći od Vojvodine i Radničnog iz Niša. Kragujevac je verovatno jedini grad u Srbiji gde večiti nemaju toliku "svemoć", uprkos tome što je Radnički na terenu..ništa. Edited August 7, 2023 by Godfrey
levi Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 (edited) i Subotičani više mare za Spartak nego za Blizance, ali ih sveukupno zabole za fudbal, i za život. mada ako bi se grunule neke naprednjačke pare u stadion ko zna. ok radikali neće tamo da ulažu da ne ostane slučajno Mađarima ako se otcepe, ali ne znam zašto ih je Orban zaobišao i surduknuo pare u Topolu u onu maketu stadiona koja ne ispunjava minimalne Uefa standarde Edited August 7, 2023 by levi
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2023 Author Posted August 8, 2023 1 hour ago, Constantin said: TSC će igrati u Debrecenu ? ne valjda će sa bragom igrati u topoly karabatak prvi dobio pedalu
elementary Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 Krenuo ringispil 😀. Cenim jedno 10 + smena ove sezone minimum . 2
Nikodije Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 nije mi bilo jasno zasto su sklonili rastavca i doveli njega, ali ko sam ja da sumnjam u procene dragoljuba zbiljica
elementary Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 Dobar im novi trener haha. Ide Voša na laganih 3 + trenera .
Nikodije Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 (edited) ko je novi trener? al svakako nebitno, smesan klub. ako novosadjanima ne smeta sto je klub takve tradicije sveden na to da bude necija kuckica i mene boli kurac Edited August 8, 2023 by Nikodije
Milosh76 Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 „Jednoglasnom odlukom Upravnog odbora Vojvodina koji je ponovo pokazao zavidno jedinstvo novi šef stručnog štaba biće Ranko Popović“, potvrdili su sa „Karađorđa“.
Recommended Posts