Azdaja Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 47 minutes ago, pantelia said: Suma u Novom Pazaru Auuuu hahaha biće jedan spektakl. Dajem mu 3 meseca dok se ne popicka sa svima a ovi mu zapale kola i najure ga.
Nikodije Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 53 minutes ago, pantelia said: Suma u Novom Pazaru Iza posla koji će izazvati euforiju u pazarskoj javnosti stoji logika, pošto je Suma bio bez kluba mesecima i potrebna mu je sredina u kojoj bi se fudbalski rehabilitovao, a na predlog menadžera je i došlo do saradnje sa Pazarcima ”Znam da je Novi Pazar veoma dobro organizovan klub, koji grabi naprad, na planu sportske infrastrukture i sportskih rezultata. Predložio sam Sumi da baš tu oživi karijeru posle epizode u Kivajtu, znajući da ga čekaju sjajjni uslovi. Kad sam mu tu opciju predočio, jedino me je pitao da li je ministar i dalje u klubu. Razumljivo, mislio je na Rasima Ljajića, s kojim sam ga upoznao tokom boravka u Srbiji. Kad sam mu predočio da Rasim nije formalno u klubu, ali da obezbeđuje sponzore i dalje pomaže Pazaru rekao je “da”. Jednostavno, Suma ceni trud i angažman Ljajića i zato je rešio da dođe”. 3
Nikodije Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Komentator Spartak - IMT: "Jedna otvorena borba, čeka se greška protivnika". Lik ne ume da govori, sećam ga se sa sos-a.
Nikodije Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 ...a onda proveravao pola sata i nije poništio 0:1 Miloš Luković, zapamtite to ime
WTID Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 A sta se moglo ocekivati nego penal za zvezdu u Subotici. 1 1
johan nagel Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Судио је за ону опасну игру, то још и може да буде пенал за разлику од оног пада срамотног. Мали Милош као и брат му старији су из (мог) блока ту одмах код Хале, један је протраћио таленат док другог форисрају надреално (капитен је ладно са 17 година). Јесте талентован и овако доста ‘нормалнији’ од буразера ал баш је очито колико му гурају лопту по сваку цену чак и за ових 20 миниуа баш упада у очи. Иначе Имт више него солидан.
Nikodije Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Da, on je ladno 2 situacije proveravao na varu, to još nisam video, jel to može? Ono drugo definitivno nije bio penal.
johan nagel Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 (edited) Па немам појма ваљда може ако су гледали, слепо верујем у стручност присутних у вар соби. Опет објективно да мали није пробао да симулира тешко да би гледали ту оштру игру, мада ко зна. Какав хркљуш на моменте а та опсервација долази од стране некога ко гледа Пфц редовно. Edited July 29, 2023 by johan nagel
johan nagel Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Еврогол али баш ништа не игра Спартак,нека јалова иницијатива, не би дали гол три дана да га овај није звекнуо.
Nikodije Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Bio je naš bend Žene kese, ne znam da li još postoji, pa kad god vidim Spartak žk, ja pomislim Spartak žene kese lol
Nikodije Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 (edited) Prelepa akcija za 1:2 Moša, var Edited July 29, 2023 by Nikodije
Recommended Posts