Profesionalac Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 3 minutes ago, W.F.C. said: Sve je u najboljem redu, polecemo. cigani ostatak lige c 3
James Marshall Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 8 minutes ago, Milosh76 said: Podigli su za 25% A onda ide novi problem... https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/kolubara-odluka-van-snage-mi-smo-superligasi/ Ta odluka je upravo dostavljena Kolubari (i očekujemo da bude stavljena van snage od istog organa koji je doneo, isto kao što je bio slučaj sa DEK FSS), a rok za žalbu ističe za 8 dana, tj. 4. avgusta 2023. godine. Dakle, osim što je ova odluka nezakonita, ona nije ni konačna. U tom smislu, pozivamo na zdrav razum i konačno razrešenje ovog haosa.“ moraće Duh koji lebdi da pozove nekog u toj Kolubari i da pošalje glavu u krevet predsjedniku, da se ovaj cirkus okonča do vikenda
mozzer Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 Ma dabre resice se, kao i sve u ovoj kvazudrzavici, jednom finom uplatom iz Budzeta, iz dela clana Vlade bez portfelja Nefica ciji je deo dobio najvise love prilikom rebudzstiranja u decembru... Koliko? Hmmmm.... mislim da ce se lazarevcani zadovoljiti sa 750k jura... Jbni cirkus
gone fishing Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 4 hours ago, pantelia said: Kako tvrdi portal "Sport Loznica", trava na Lagatoru je nastradala. "Telegraf" je takođe dobio identičnu informaciju iz izvora bliskih klubu, koji su otkrili da je nakon poplave u Loznici određena bakterija naškodila travi. Takođe, "Sport Loznica" je doneo i informacije o tome da je čitav problem nastao još onda kada je rađen stadion, odnosno, da su se u izradi koristili materijali dosta manjeg kvaliteta od predviđenih. eto a ljudi su ovde kukali što se prave stadioni prvo drugoligašima, zašto ne prvo u subotici, kg, ns ili ni, pa evo zašto - prvo neka se naši neimari ispraksuju na tim manjim i manje bitnim stadionima, koliko mogu da ukradu u materijalu, a da stadion bude upotrebljiv
DejanMilč Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 5 hours ago, napadaj said: Tu je bezbedniji i voljeniji nego na SNS mitingu.
Ted Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 (edited) 5 hours ago, pantelia said: Kako tvrdi portal "Sport Loznica", trava na Lagatoru je nastradala. "Telegraf" je takođe dobio identičnu informaciju iz izvora bliskih klubu, koji su otkrili da je nakon poplave u Loznici određena bakterija naškodila travi. Takođe, "Sport Loznica" je doneo i informacije o tome da je čitav problem nastao još onda kada je rađen stadion, odnosno, da su se u izradi koristili materijali dosta manjeg kvaliteta od predviđenih. jedini način da se ovde neki projekat izvede kako valja bio bi npr. sledeći. arhitekta iz Holandije, građevinska firma, oprema, materijal i radnici iz Japana, stručni nadzor i kontrola iz Kanade. sve to praćeno sudskom zabranom bilo kom državnom ili lokalnom funkcioneru ili biznismenu da na bilo koji način vrši uvid u dokumentaciju, raspituje se, odlučuje o bilo čemu ili, ne daj Bože, ima bilo kakav, makar i najposredniji, kontakt sa finansiranjem i trošenjem novca, plus zakonska zabrana angažovanja podizvođača iz Srbije ili sa Balkana čak i pod tim uslovima ja mislim da bi mi uspeli nekako da sjebemo sve, ako i ne bi uspeli verovatno bi pokušavali do besvesti Edited July 27, 2023 by Ted
DejanMilč Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 1 hour ago, napadaj said: Nije moj nalog Ne, bre, nego svi misle isto, evo 2
Popular Post Nevernik Posted July 27, 2023 Popular Post Posted July 27, 2023 Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime. Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan 3 3 12
Filozof manijak Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 zamilsli, uzmeš malo LSD-a i gledaš u ovu fotku kao izvor beskrajne zabave
Ted Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 sunce ti jebem, ovaj se ogrnuo u kevine draperije sa kuhinjskih prozorčića 1
renne Posted July 27, 2023 Posted July 27, 2023 2 hours ago, Nevernik said: Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime. Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan imamo temu za konferenciju
Recommended Posts