Nikodije Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 da li je pazar ikad ispao? ako i jeste, opstao bi na neki nacin™ 1
kud u maglu Simoviću Posted July 23, 2023 Author Posted July 23, 2023 dva puta su vaskrsli, iako tu dogmu ne priznaju
WTID Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 1 hour ago, Nikodije said: znaci za 4-5 dana krece liga, ne zna se ni sastav iste, raspored, sistem takmicenja.... Ali se zato zna prvak i ko nece ispasti. Meni je to skroz ok. 2 1
Nikodije Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 Just now, WTID said: Ali se zato zna prvak i ko nece ispasti. Meni je to skroz ok. ali sve ostalo je nepoznanica 1
MiddleClass Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 Superligaško takmičenje u narednoj sezoni imaće 16 učesnika. Neće biti promene sistema takmičenja, potvrđeno je Sport klubu na merodavnim adresama u vrhu srpske kuće fudbala. Sastav Mocart bet Super lige, ipak, nije utvrđen.
W.F.C. Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 8 minutes ago, WTID said: Ali se zato zna prvak i ko nece ispasti. Meni je to skroz ok. Normalno. Prvak ce biti Zvezda dok je ova vlast. Onda dolazi duplo gori manijak koji za promenu navija za Partizan, tipa Sergej Trifunovic i Partizan je prvak narednih 15 godina. Demokratija na delu. 2 1
Nikodije Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 (edited) a sta ako dodje djilas? ako dodje andjus, ocekuje nas teror ofk beograda. mislim, jednako je verovatno da dodje andjus kao i ser gej ili djilas Edited July 23, 2023 by Nikodije
Azdaja Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 Otkud sad kabic u zvezdi? Zar nije on bio pod ugovorom sa Vojvodinom? Koje je ovo skidanje gaća, živeo srpski dinamo. 1
Ted Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 (edited) Zvezda mora da bude srpski Bajern, sve što valja mora tamo. to nisam rekao ja, rekao Terza. mi ostali treba da statiramo u kukuruzu i ulepšavamo ambijent. ako tako grdni išta i možemo da ulepšamo. Edited July 23, 2023 by Ted 4
WTID Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 32 minutes ago, Ted said: Zvezda mora da bude srpski Bajern, sve što valja mora tamo. to nisam rekao ja, rekao Terza. mi ostali treba da statiramo u kukuruzu i ulepšavamo ambijent. ako tako grdni išta i možemo da ulepšamo. E, ali mi imamo dva Terzica. A tri Terzica hocu ja, necu jednog necu dva... Nova himna kluba, Zarko Dancuo se prevrce u grobu
darkonet Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 Sto sarani ziva coveka jbt Zabole TSC, imaju zagarantovanih barem 10 evropskih utakmica
VoodooDerina Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Ako Vojvodina izbaci Kiprane, ovo bi bili potencijalni rivali: FK Auda (LVA) / FC Spartak Trnava (SVK) Derry City FC (IRL) / KuPS Kuopio (FIN) Kalmar FF (SWE) / FC Pyunik (ARM) FC Vorskla Poltava (UKR) / FC Dila Gori (GEO) FC Nordsjælland (DEN)
kud u maglu Simoviću Posted July 24, 2023 Author Posted July 24, 2023 @Nevernik kako vam ode ovaj kabić? bilo je nekih priča kao ne u torino malo je 2.5 mil
VoodooDerina Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Prva u Portugaliji, vrv i najmanje loša opcija (u konkurenciji Rendžersa, PSV-a i Olimpika). Šteta što se praktično uopšte nisu pojačali, naprotiv deluju dosta slabije nego prošle sezone.
Recommended Posts