Filozof manijak Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 lik dominira na svakoj temi, beskrajni izbor zabave 1
samo_opusteno Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 Nije kums nikada nije bio zabavan ali da dominira to svakako. 1
WTID Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 Kreće gradnja Čika Dače Inače, urbanističkim projektom, koji je za naručioca-Grad Kragujevac 2020. godine izradilo preduzeće PRO-ING iz Novog Sada, predviđeno je da se novi stadion gradi u skladu sa UEFA Pravilnikom o stadionskoj infrastrukturi za sportske objekte Kategorije 4, sa kapacitetom do 19.950 posetilaca. Kome ovo jos treba? Ovi su se dva puta fuzionisali da bi ostali zivi... Bolje da su uzeli oba Terzica iz OFK-e.
Hamlet Strašni Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 On 21.7.2023. at 9:44, elementary said: Kakva smejurija ovo sa Kolubarom, poništili odluku Fss-a i umesto 9 bodova kazne kaznjeni samo 6 . Znaci nameštali ali daj da im smanjimo taman toliko da ne ispadnu iz lige 😀 Ja sam negde procitao da je to onaj sportski sud iz Lozane smanjio kaznu jer za jednu utakmicu nije bilo dokaza.
SNARC Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 10 minutes ago, Hamlet Strašni said: Ja sam negde procitao da je to onaj sportski sud iz Lozane smanjio kaznu jer za jednu utakmicu nije bilo dokaza. Cekaj..za jednu nije bilo..a za dve je bilo ? Ili ja potpuno ne razumem ovo.. Realno, trebali bi da zamole za dozvolu da igraju na golice u parku..
mozzer Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 15 hours ago, WTID said: Kreće gradnja Čika Dače Inače, urbanističkim projektom, koji je za naručioca-Grad Kragujevac 2020. godine izradilo preduzeće PRO-ING iz Novog Sada, predviđeno je da se novi stadion gradi u skladu sa UEFA Pravilnikom o stadionskoj infrastrukturi za sportske objekte Kategorije 4, sa kapacitetom do 19.950 posetilaca. Kome ovo jos treba? Ovi su se dva puta fuzionisali da bi ostali zivi... Bolje da su uzeli oba Terzica iz OFK-e. Pa kako kome? Odluka da se gradi ovaj stadion nema veze sa sportom vec iskljucivo pranjem UEFA love, kradjom i ugradjivanjem... pa cela SrBiA se trenutno bavi time.. Bgd na wasseru, NS, Zlatibor, Kop, itd, sve pranje love uz urbanisticki zlocin.... ali Patriotski Blok Srbija Rusija i sl...
Hamlet Strašni Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Just now, SNARC said: Cekaj..za jednu nije bilo..a za dve je bilo ? Ili ja potpuno ne razumem ovo.. Realno, trebali bi da zamole za dozvolu da igraju na golice u parku.. Pa to su zaključili ovi u Švajcarskoj. Nisam detaljno pratio, ali nije svaki čudan rezultat nameštanje, verovatno su za dve postojali ubedljvijij dokazi.
Nikodije Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 znaci za 4-5 dana krece liga, ne zna se ni sastav iste, raspored, sistem takmicenja.... 1 1
James Marshall Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 Opušteno, kao Nedim što se oblačenja tiče. 1
levi Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 ne znam zašto cinculiraju sa oduzimanjem bodova Kolubari, zar to što je presuđeno nameštanje nije dovoljan osnov da ih izbace 2-3 ranga niže po automatizmu
James Marshall Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 Pa dobro de, nisu ubili nikog, nije 10 tona kokaina 2
Nikodije Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 (edited) nedimara ih moli da se sami povuku ... sto ce se po svemu sudeci i desiti, izgleda Edited July 23, 2023 by Nikodije
Nikodije Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 a lazovic iz javora kaze da je radnik najblizi ispadanju, pa lol Nama je neophodno da što pre donesemo odluku jer mi nemamo vremena da nešto čekamo. Prvenstvo nam počinje naredne nedelje i nekog novog prolongiranja ne može biti. Moja je ideja bila da izvlačenje parova obavimo u ponedeljak (takozvano žrebanje) i nadam se da će tako i biti. Realno je da Superliga u narednoj sezoni ima 16 klubova. S obzirom na to da će se Kolubara ostati u elitnom rangu, Radnik iz Surdulice bi bio taj koji bi ispao u niži rang takmičenja. Mislim da postoji pravni osnov preme kome se može doneti retroaktivna odluka, ali nisam u potpunosti siguran – naglasio je Lazović.
kud u maglu Simoviću Posted July 23, 2023 Author Posted July 23, 2023 moj glas ide da surdulaja ispadne ako može i pazar u paketu
Recommended Posts