kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2023 Author Posted July 6, 2023 28 minutes ago, ravena said: kako upropastjen? nisu date ogromne pare koje vam pripadaju? svi drugi klubovi u srbiji se upropastjuju zarad dva. ista se govna i jedni i drugi. pre će biti da su lapane pare zarađene na prodaji belog roblja, a za uzvrat formirana paramilicija stavljena pod kontrolu države. da ubija, melje ljude i prebija one koji viču vučiću pederu za to vreme ćemo se praviti mutavi ko je ubica sa fontane koga su snimile kamere, ko je pretukao dvanaestogodišnjake u bloku 62, ko je zapalio kombi sa ljudima u njemu u mladenovcu koji su krenuli na utakmicu u beogradu……….. 3 1
ravena Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Just now, kud u maglu Simoviću said: pre će biti da su lapane pare zarađene na prodaji belog roblja, a za uzvrat formirana paramilicija stavljena pod kontrolu države. da ubija, melje ljude i prebija one koji viču vučiću pederu za to vreme ćemo se praviti mutavi ko je ubica sa fontane koga su snimile kamere, ko je pretukao dvanaestogodišnjake u bloku 62, ko je zapalio kombi sa ljudima u njemu u mladenovcu koji su krenuli na utakmicu u beogradu……….. lapane su pare i pre vutchitja i sns. samo ste bili prvi pa vam i nije toliko smetalo.
kud u maglu Simoviću Posted July 6, 2023 Author Posted July 6, 2023 tvrdnja ne odgovara istini, al mislim da to tebi nije baš u prvom planu 1
ravena Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: tvrdnja ne odgovara istini, al mislim da to tebi nije baš u prvom planu shta ne odgovara? klub se nije unishtavao pre sns? isto je sranje bilo i tada i sada, samo se pomazhe sa vrha ono drugo sranje od kluba. pa mi retsi, ako je to teror prema tvom klubu, shta je onda ovo shto se radi celo vreme i za vreme ds i za vreme sps i za vreme sns? zashto se medijski, finansijski i na svaki drugi nachin pomazhu jin i jang? zashto ne radnichki, spartak, vojvodina? to kao nije nepravda?
Nevernik Posted July 7, 2023 Posted July 7, 2023 Šarović treba da uleti sa kamerom na utakmicu zvezde/partizana. Navijači režimskih klubova su još više odvaljeni od realnosti nego kontra mitingaši. 5 2
Milosh76 Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 U poslednjih par sezona, u prvom kolu su igrali prvi i cetvrti iz predhodne sezone. U prosloj prva je bila Zvezda, a cetvrti Partizan 😁 Tako da je moguce da u prvom kolu bude Derbi 😁
Milosh76 Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije doneo je odluku na sednici koja je održana u sredu da igrači koji dolaze iz Evropske unije više nisu stranci, saznaje Telegraf 1 2
Popular Post Ted Posted July 10, 2023 Popular Post Posted July 10, 2023 nakon održane sednice članovi izvršnog odbora otpevali su pesmu Zvezda mi je sve 8 1 1
Recommended Posts