Jump to content

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

• Author
28 minutes ago, ravena said:

kako upropastjen? nisu date ogromne pare koje vam pripadaju? svi drugi klubovi u srbiji se upropastjuju zarad dva. ista se govna i jedni i drugi.

pre će biti da su lapane pare zarađene na prodaji belog roblja, a za uzvrat formirana paramilicija stavljena pod kontrolu države. da ubija, melje ljude i prebija one koji viču vučiću pederu

za to vreme ćemo se praviti mutavi ko je ubica sa fontane koga su snimile kamere, ko je pretukao dvanaestogodišnjake u bloku 62, ko je zapalio kombi sa ljudima u njemu u mladenovcu koji su krenuli na utakmicu u beogradu………..

Just now, kud u maglu Simoviću said:

pre će biti da su lapane pare zarađene na prodaji belog roblja, a za uzvrat formirana paramilicija stavljena pod kontrolu države. da ubija, melje ljude i prebija one koji viču vučiću pederu

za to vreme ćemo se praviti mutavi ko je ubica sa fontane koga su snimile kamere, ko je pretukao dvanaestogodišnjake u bloku 62, ko je zapalio kombi sa ljudima u njemu u mladenovcu koji su krenuli na utakmicu u beogradu………..

lapane su pare i pre vutchitja i sns. samo ste bili prvi pa vam i nije toliko smetalo.

• Author

tvrdnja ne odgovara istini, al mislim da to tebi nije baš u prvom planu

Btw, dje je Kokeza sad?

• Author

florida, miami

tako kažu

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

tvrdnja ne odgovara istini, al mislim da to tebi nije baš u prvom planu

shta ne odgovara? klub se nije unishtavao pre sns? isto je sranje bilo i tada i sada, samo se pomazhe sa vrha ono drugo sranje od kluba. pa mi retsi, ako je to teror prema tvom klubu, shta je onda ovo shto se radi celo vreme i za vreme ds i za vreme sps i za vreme sns? zashto se medijski, finansijski i na svaki drugi nachin pomazhu jin i jang? zashto ne radnichki, spartak, vojvodina? to kao nije nepravda?

Šarović treba da uleti sa kamerom na utakmicu zvezde/partizana. Navijači režimskih klubova su još više odvaljeni od realnosti nego kontra mitingaši.

U poslednjih par sezona, u prvom kolu su igrali prvi i cetvrti iz predhodne sezone.

U prosloj prva je bila Zvezda, a cetvrti Partizan 😁

Tako da je moguce da u prvom kolu bude Derbi 😁

Taman da to odmah prebrinu... :fantom:

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije doneo je odluku na sednici koja je održana u sredu da igrači koji dolaze iz Evropske unije više nisu stranci, saznaje Telegraf

• Author

:rolf:

Tako treba!

🇷🇸🤝🇪🇺

• Author

a nema predaje

🇽🇰

• Popular Post

nakon održane sednice članovi izvršnog odbora otpevali su pesmu Zvezda mi je sve

Kome smeta jaka EU! :angry: