Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Stvarno nemam nameru da objašnjavam zbog čega je FKCZ decenijski projekat vlasti nekome ko to tvrdi samo za KKP. Pritom sam saglasan da je ovo što je urađeno u KKP užasno i to sam i rekao više puta.

• Hvala 1
Posted
12 hours ago, mozzer said:

Ne slazemo se i ok.

FKP je upropascen od strane Drzave da bi Zvezda sigurno bila prva - i ok.

Meni samo nije jasno da ti taj neki Partizan donese bodove, uz Zvezdu koja je donela naravno vise bodova, da prvak - Zvezda - igra direktno Ls i da si 11-12 na listi - a tvoja bolest je tolika da naredis da budu 4.ili 5. 

Kakav Vucelic i Vazura nas fudbal je skupina bednih poslusnika (kao i dobar deo drzave) i zna se ko se za sve pita. U 21.veku jbt...

Postoji li neki dokaz da je naredio da Partizan bude cetvrti i zasto bi to naredio kad je istovremeno naredio da se Kkp podigne po svaku cenu, i kako mu odgovara da je Partizan cetvrti kad bi da je drugi i da igra grupe uzeo vise bodova od Tsc i Cuke i time pomogao da liga ostane na direktnom mestu u LS sto mu svakako ide u prilog? 

Posted
1 hour ago, WTID said:

To nije novo saznanje za mene, ne znam sta si utripovao sad?

“Utripovao” sam da je Miloš malo preterao pa sam ipak nastavio diskusiju sa tobom. Ali vidim da je uzaludno. 

Sportski pozdrav. 

Posted
12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

bog te ne jebo

:lolol:

x2

• +1 1
Posted (edited)
48 minutes ago, samo_opusteno said:

Postoji li neki dokaz da je naredio da Partizan bude cetvrti i zasto bi to naredio kad je istovremeno naredio da se Kkp podigne po svaku cenu, i kako mu odgovara da je Partizan cetvrti kad bi da je drugi i da igra grupe uzeo vise bodova od Tsc i Cuke i time pomogao da liga ostane na direktnom mestu u LS sto mu svakako ide u prilog? 

Koji dokaz kakav dokaz

Svako ko se malo razume u fudbal i gledao je fkp na prolece zna o cemu se radi

Ali na svu srecu postoji Premier Liga i ne moram da gledam ovo djubre.... dok se ne uvede red.... ako ikada

Edited by mozzer
  • +1 2
Posted (edited)

Predsednik Vojvodine najavljuje titulu 2026. Lik ladno misli da Vučić tad neće biti na vlasti, najebo je

Edited by Nikodije
Posted

Shvatice on jednog dana da bi se ovde Real, Barca i City klali za drugo mesto a Arsenal i Liverpool bi igrala baraz za opstanak.

• Haha 2
Posted
On 4. 7. 2023. at 22:16, mozzer said:

Koji dokaz kakav dokaz

Svako ko se malo razume u fudbal i gledao je fkp na prolece zna o cemu se radi

Ali na svu srecu postoji Premier Liga i ne moram da gledam ovo djubre.... dok se ne uvede red.... ako ikada

Evo ja sam gledao, ne mogu reci da se razumem preterano u fudbal, ali znam ponesto, i predstavu nemam o cemu se radi.

Ako sam dobro shvatio, ti zelis da kazes da nam je s vrha zabranjeno da tri meseca dobijemo utakmicu? Sta bi bila poenta te zabrane? Kome je u interesu da Partizan bude cetvrti? Sta bi se time postiglo? Zasto bi bilo koji igrac ostao u takvom klubu.

On 4. 7. 2023. at 21:14, samo_opusteno said:

Mozes li da navedes konkretno u cemu se ogleda maksimalno podrzavanje od strane vlasti? 

Ili se mnogo pravis naivan ili si kompletni mentol pa ne vidis skoro deceniju dugu ociglednu hegemoniju Zvezde u srpskom fudbalu. Vucic je licno oktroisao ovu upravu kluba i preuzeo potpunu kontrolu nad savezom preko svojih prijatelja, brace, kumova. Koji ti jos dokaz treba?

Dok vise od pola lige gaji specijalne odnose s jednim klubom i gleda da mu se ne zameri i ne stane mu na senku, nema ozbiljnog takmicenja. Zvezda i Partizan ne mogu da zive samo od evropskih utakmica (premalo ih je, nema kontinuiteta). Neophodna im je kompetitivna liga, utakmice protiv klubova (sa navijacima i pristojnom infrastrukturom) sposobnih i zainteresovanih da se stvarno takmice i pobede. Da iko u savezu i tim klubovima gleda dalje od  svog trenutnog interesa, formiranje takve lige (najrealnije regionalne) bi im bilo prioritet.

Posted
5 hours ago, J.R. Cash said:

Ili se mnogo pravis naivan ili si kompletni mentol pa ne vidis skoro deceniju dugu ociglednu hegemoniju Zvezde u srpskom fudbalu. Vucic je licno oktroisao ovu upravu kluba i preuzeo potpunu kontrolu nad savezom preko svojih prijatelja, brace, kumova. Koji ti jos dokaz treba?

Vucic je doveo ''radnu grupu'' 2012-e a Zvezda zapocela dominaciju 2017. U medjuvremenu je izbacena iz evrope zbog licence, predstavila Lalatovica na tribinama jer nije bilo struje... 

Kljucni dokaz koji se trazi je koji skupi igraci su dovedeni u tim iz 2017-e. Ovako u situaciji gde su to sve prosecni igraci sa karijerama u padu a uspeli su da naprave podvig i par sezona u nizu izbacuju favorizovane ekipe, ta prica o Vucicu je zaista maliciozna, pogotovo sto ces sada otici na temu KKP i diskutovati da li dolazi Dragic ili Slukas ili Kalates ili neko drugo vrhunsko ime. 

Posted
11 hours ago, J.R. Cash said:

Zasto bi bilo koji igrac ostao u takvom klubu.

Pogledaj reakcije Svete Markovica na utakmici sa Mladost GAT-om... da ne pricam nacin na koji je FKP igrao dvomece sa Cukom itd.... stranci sigurno nicu placeni jos od Januara i nisu ni hteli da igraju....  sve utakmice Cuke namestene kao nikada do sada, smesni penali itd...

Zasto... pa zasto ostaje celo stanovnistvo Srbije u Srbiji? Zasto ostaju radnici u Telekomu i EPS-u? Zasto ne daju odtkaze po drzavnim firmama a cute?

A u FKP platica 5-10k ako ne i 10-15 bez ikakve odgovornosti... ovaj Jovic mandril kao nesto tuzi klub... sveopste pranje love bez ikakve odgovornosti... ne placaju se stranci... BEDNICI

Pa evo hocu ja da treniram FKP za 10k mesecno garantujem 4.mesto.... SRAMOTA BRE

A ako me pitas zasto su na kraju bili 4. - DA, VERUJEM da je licno Vucic to trazio.... neko je ovde pomenuo njegov intervju gde je rekao da i Cukaricki i TSC pa i Vojvodina rade dobro samo Partizan ne.... 

Toliko od mene. 

• +1 1
Posted

Tradicija mora da se postuje od Obilica do IMT.

• +1 1
Posted
On 4. 7. 2023. at 8:46, mozzer said:

Ne slazemo se i ok.

FKP je upropascen od strane Drzave da bi Zvezda sigurno bila prva - i ok.

kako upropastjen? nisu date ogromne pare koje vam pripadaju? svi drugi klubovi u srbiji se upropastjuju zarad dva. ista se govna i jedni i drugi.

• +1 1
Posted
15 minutes ago, WTID said:

456.jpg

spacer.png

• +1 3
  • Haha 3