Milosh76 Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 1 hour ago, WTID said: Cak i hrvatski drugoligasi od transfera naprave vise od CZ. Upravo si se diskvalifikovao za ozbiljnu raspravu. Cujemo se za 2 do 3000 godina, kad odrastes
John Coltrane Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 51 minutes ago, Milosh76 said: Upravo si se diskvalifikovao za ozbiljnu raspravu. Cujemo se za 2 do 3000 godina, kad odrastes Ladno uzima za primer najveći “incest” u CRO fudbalu kao primer dobrog poslovanja
WTID Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Ne uzimam nista za primer, samo pitam kad je zvezda poslednji put prodala igraca za ozbiljniji novac? Man City i PSG imaju zdraviju sportsku proicu od incesta koji su napravili komunisti. 1
WTID Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 2 hours ago, Milosh76 said: Upravo si se diskvalifikovao za ozbiljnu raspravu. Cujemo se za 2 do 3000 godina, kad odrastes Bas sam se potresao. Izvinjamavam, nisam znao da je zabranjeno pominjati njegovo visocanstvo Covica koji bi u svakoj normalnoj zemlji vec 25 godina bio iza resetaka za zlodela koja je cinio 90-ih. O novijoj istoriji i njegovim delima mozes da se informises na specijalu koji je uradio Insajder. Gledano sa strane, vama je svejedno ko vas vodi, kakva vam je uprava i njihov istorijat. Vama je samo bitno da dodjete do trofeja pa makar i sve oko sebe ostavili u pepeplu (sto se i ucinili). 1 2
Milosh76 Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Kad bi ti znao koliko mene boli dupe za Covica i Terzica i kakvo misljenje imam o njima, saopstenjima, finansijama i sl. Ti si lupio glupost koja veze sa mozgom nema, a moze se proveriti u roku od minuta uz malo googlanja. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 4, 2023 Author Posted July 4, 2023 21 minutes ago, WTID said: Gledano sa strane, vama je svejedno ko vas vodi, kakva vam je uprava i njihov istorijat. Vama je samo bitno da dodjete do trofeja pa makar i sve oko sebe ostavili u pepeplu (sto se i ucinili). 8
John Coltrane Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 5 hours ago, WTID said: JBG ako tako gledas KKCZ ne postoji od kako je FMP kupio KKCZ... No da se vratimo fudbalu. Kad je to poslednji put FKCZ prodala igraca za pristojnu sumu novca? Cak i hrvatski drugoligasi od transfera naprave vise od CZ. 1 hour ago, WTID said: Ne uzimam nista za primer, samo pitam kad je zvezda poslednji put prodala igraca za ozbiljniji novac? Man City i PSG imaju zdraviju sportsku proicu od incesta koji su napravili komunisti. Ok ako ne čitaš šta pišu sagovornici, ali bar imaj na umu šta si ti napisao. Ja sam misilo da hoćeš da uzmeš Lokomotivu kao primer jer su imali 2,3 dobra izlazna transfera tu negde oko 5milki, a javna tajna je da su oni Dinamova "filijala" - Ali očigledno nisi dobacio dotle nego si samo lupio "hrvatski drugogligaš" kao odrednicu za neki neuspeh.
WTID Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 6 minutes ago, John Coltrane said: Ok ako ne čitaš šta pišu sagovornici, ali bar imaj na umu šta si ti napisao. Ja sam misilo da hoćeš da uzmeš Lokomotivu kao primer jer su imali 2,3 dobra izlazna transfera tu negde oko 5milki, a javna tajna je da su oni Dinamova "filijala" - Ali očigledno nisi dobacio dotle nego si samo lupio "hrvatski drugogligaš" kao odrednicu za neki neuspeh. Rekao sam vise u afektu bez aludiranja na bilo koju ekipu. Uostalom sta ima lose u tome biti filijala nekom klubu i na taj nacin dolaziti do nekih rezultata ili promovistai neke igrace? OKK Beograd je filijala Mege, ja sa tim nemam nikakav problem, cak mi je drago ako ce preko OKK neki igrac napraviti ozbiljniju karijeru.
SmudgeYorkshire Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 5 hours ago, sasha said: Lalat otišao u Zorju (Ukrajina), sad su u Poljskoj. Na koju foru je Lalat preuzeo tim koji sljedeće sezone igra grupnu fazu u Evropi? Svašta.
WTID Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 23 minutes ago, SmudgeYorkshire said: Na koju foru je Lalat preuzeo tim koji sljedeće sezone igra grupnu fazu u Evropi? Svašta. Sve sto je trazio je linije na terenu budu odgovarajuce.
John Coltrane Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 1 hour ago, WTID said: Rekao sam vise u afektu bez aludiranja na bilo koju ekipu. Uostalom sta ima lose u tome biti filijala nekom klubu i na taj nacin dolaziti do nekih rezultata ili promovistai neke igrace? OKK Beograd je filijala Mege, ja sa tim nemam nikakav problem, cak mi je drago ako ce preko OKK neki igrac napraviti ozbiljniju karijeru. Eto prilike da saznaš nešto novo, lako ćeš izguglati u kakvom su odnosu Dinamo i Lokomotiva. Ne fali ništa filijalama, bar ne dok ne igraju u istom rangu.
WTID Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 3 minutes ago, John Coltrane said: Eto prilike da saznaš nešto novo, lako ćeš izguglati u kakvom su odnosu Dinamo i Lokomotiva. Ne fali ništa filijalama, bar ne dok ne igraju u istom rangu. To nije novo saznanje za mene, ne znam sta si utripovao sad?
samo_opusteno Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 3 hours ago, WTID said: Ne uzimam nista za primer, samo pitam kad je zvezda poslednji put prodala igraca za ozbiljniji novac? Man City i PSG imaju zdraviju sportsku proicu od incesta koji su napravili komunisti. Prosle godine, Lazetic u Milan za 5.5 miliona. I posle kazes da nisi prikriveni grobar, pa brate provali se taj frustrirani narativ na kilometre.
WTID Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 2 minutes ago, samo_opusteno said: Prosle godine, Lazetic u Milan za 5.5 miliona. I posle kazes da nisi prikriveni grobar, pa brate provali se taj frustrirani narativ na kilometre. 5.5 miliona ozbiljne pare? Pa Championship klubovi placaju i prodaju igrace za tri puta vise od toga
samo_opusteno Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 On 3. 7. 2023. at 19:23, napadaj said: Onda je cela priča o Terzinom upravljanju besmislena, jer klub samo tone, umesto da se postavi na iole zdrave noge za vreme vlasti koja ga maksimalno podržava. Mozes li da navedes konkretno u cemu se ogleda maksimalno podrzavanje od strane vlasti? Npr. ja bih lako to objasnio za Zeljkov projekat u Kkp, doveli igrace sa F4 u evrokup, kupili ucesca u ec i el, dali Arenu ispod cene itd. Mozda je neka pomoc pocela sa Grofom i njegovim pojacanjima iz Rusije, ali stvarno ne znam zasto bi par anonimusa iz Rusije, reanimirani Katai, Ibanjez iz madjarske lige...predstavljali maksimalnu pomoc drzave pogotovo iz ove perspektive gde vidimo da nije problem ni da se iskesiraju milioni u kosarci za oba kluba za ozbiljne igrace. Pa Zvezda je dok nije usla u LE igrala na oranici, trening centar nije ni postojao dok klub sam nije napravio par terena nakon evropskih uspeha. Vucic 10 godina na vlasti i nije pomogao da klub sagradi moderan trening kamp... 1
Recommended Posts