Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)
1 minute ago, mozzer said:

Zvezda nikada ne bi igrala LS da...

... nije bila bolja u dvomecu sa Salzburgom!

A ako ides tom logikom, onda KKP nikad ne bi igrao EL da nije Vucic ulozio 20ak miliona evra prosle sezone u klub, a ove izmedju 4 i 5M evra do sada.

Edited by Milosh76
Posted
3 minutes ago, Milosh76 said:

A ako ides tom logikom, onda KKP nikad ne bi igrao EL da nije Vucic ulozio 20ak miliona evra prosle sezone u klub, a ove izmedju 4 i 5M evra do sada.

Naravno da ne bi, moraju da se uloze pare za uspeh u klupskom sportu posebno. To su drzavne pare, ova vlast ih samo usmerava.

Napisao sam - svaka cast Miloju sto je prosao (i pored sve podrske koju je FKCZ tada dobila a FKP unisten od strane drzave licno na sve moguce nacine)... 

Ali ovo sadasnje stanje, poslednje 2-3 godine u nasem fudbalu ja ne znam...najgora liga u Evropi... kad padne sa vlasti a drze ga dok ispunjava sve sto mu se trazi - ukinuce nam Ligu...

Evo sretno nasim klubovima u Evropi, i Zvezdi u LS a i da vidimo TSC i posebno veliki Cukaricki... 

Posted
1 minute ago, mozzer said:

Evo sretno nasim klubovima u Evropi, i Zvezdi u LS a i da vidimo TSC i posebno veliki Cukaricki... 

A Partizanu ne? Navijas za Partizan samo kad je Sampion ili konkurentan za titulu ili si presao u "kosarkaske" navijace?

Evo ja se najiskrenije nadam da se nijedan nas klub nece obrukati u Evropi, ukljucujuci i TSC i Cukaricki i Partizan i Zvezdu.

Necu navijati za sve te ekipe, ali mi nece biti drago ako se obrukaju.

A FKP unistavaju oni kojima ste dozvolili da vam vode klub. Da zaista neko brine o FKP davno bi Vazura i Vucelic leteli iz kluba i to ti ja kao Zvezdas kazem. Ne razumem zaista sve vase velike igrace i navijace kako dozvoljavaju to sto vam se desava sa FKP.

Budalastine "Vucic naredio da se unisti FKP tako sto daje pare KKP" ostavi za GTR i ostale debile...ajde da probamo normalno da komuniciramo.

Posted (edited)

Ne slazemo se i ok.

FKP je upropascen od strane Drzave da bi Zvezda sigurno bila prva - i ok.

Meni samo nije jasno da ti taj neki Partizan donese bodove, uz Zvezdu koja je donela naravno vise bodova, da prvak - Zvezda - igra direktno Ls i da si 11-12 na listi - a tvoja bolest je tolika da naredis da budu 4.ili 5. 

Kakav Vucelic i Vazura nas fudbal je skupina bednih poslusnika (kao i dobar deo drzave) i zna se ko se za sve pita. U 21.veku jbt...

Ja nisam KK navijac ali naravno da podrzavam Zeljka (i Punter mi je omiljeni ugrac) - dobili su lovu napravili rez i ok... sve jasno

Moj problem je sto samo hocu normalno da gledxm FKP kao u nekom skotskom prvenstvu pa neka budu 10., neka ispadnu - amo da je normalno i regularno ali to je nemoguce... poslednje 3 sezone odgleddo sxm 3 domace utakmice, 

A ovo sto kazes Vucelic i Vazura... ja ne znam vi kao da ne znate sta je sve Drzava direktno urafila da unisti Partizan... Vucic uleteo na Stadion kad su uzeli poslednju titulu.. Splicani... Belivuk jbt.... i ovo poslednje sezone No comment

Ali kazem bice bolje kad se zasluzi

Do tada ce svi oni da se tale i uzimaju lovu...  dok se zavrsava sve sto im se natedi ukljucujuci i pudlicu nepomenika na celu drzave

Edited by mozzer
  • +1 1
Posted

Država nam da pare koje isisa kad udjemo u LŠ. Narod siromašan, klub u dugovima,  bilo kakav sportski rezultat obesmišljen. 

Perpetuum mobile

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

neoradiklaska mantra: važno da se obrće lova

• +1 2
Posted
49 minutes ago, Milosh76 said:

A FKP unistavaju oni kojima ste dozvolili da vam vode klub. Da zaista neko brine o FKP davno bi Vazura i Vucelic leteli iz kluba i to ti ja kao Zvezdas kazem. Ne razumem zaista sve vase velike igrace i navijace kako dozvoljavaju to sto vam se desava sa FKP.

Budalastine "Vucic naredio da se unisti FKP tako sto daje pare KKP" ostavi za GTR i ostale debile...ajde da probamo normalno da komuniciramo.

bog te ne jebo

:lolol:

• +1 2
Posted (edited)
10 hours ago, napadaj said:

Samo što taj drugi klub nema ni Evropu da se zabavlja, omladinski pogon mu je uništen, igračka baza ne postoji, a pare koje su mogle da se uzmu su već uzete i neće ostati ništa.

istina, fkp su razjebali temeljno, ali to je pocelo jos pre 20ak godina, bog zna koliko para je odatle ukradeno, stotine miliona evra, sigurno. meni izgleda da je i fkcz na slicnom putu i da ce i tamo ista situacija biti za par godina.

edit

nije fkp unisten da bi zvezda bila prva, nego zato sto su oni skakavci, jebe im se sta ce iza njih ostati, razjebace i fkcz, samo nisu jos zavrsili.

@mozzer

Edited by nenad
  • +1 1
Posted

za fkp je manje više jasno kako su lapane pare, stotine igrača su prodali iz omladinske škole i tako uništavali klub

al ne znam kako se lapa iz zvezde, ok nesposobno rukovodstvo koje dovodi 10+ igrača svake godine a teren vidi max 1/3. to se redovno servisira iz bankomata

• Haha 1
Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

neoradiklaska mantra: važno da se obrće lova

Ispravka - važno je da lova završi u našim džepovima. 

Posted

IMG_7182.thumb.jpeg.cc8ac63db5097d1e001e200db106de00.jpeg

sreća te nedimara ima prave pomoćnike da fudbal izvede na zdravu granu

• Haha 2
Posted
4 hours ago, Milosh76 said:

JBG ako tako gledas KKCZ ne postoji od kako je FMP kupio KKCZ...

No da se vratimo fudbalu. 

Kad je to poslednji put FKCZ prodala igraca za pristojnu sumu novca? Cak i hrvatski drugoligasi od transfera naprave vise od CZ.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
2 minutes ago, WTID said:

JBG ako tako gledas KKCZ ne postoji od kako je FMP kupio KKCZ...

No da se vratimo fudbalu. 

Kad je to poslednji put FKCZ prodala igraca za pristojnu sumu novca? Cak i hrvatski drugoligasi od transfera naprave vise od CZ.

Ovo je već lupetanje, ali i po ostatku posta se iz aviona vidi u kom pravcu ideš. 

• +1 2
Posted

Lalat otišao u Zorju (Ukrajina), sad su u Poljskoj.

1688468534038_358208483_971994727180271_2277412587575704260_n.jpg