Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)

Povecaju broj timova na 18, Kolubara i jedan koji kupuje licencu... to moze po "pravilima" FSS... i onda dodje Loznica i "kupi" mesto u SLS

Ali sve je to na nivou spekulacija "maxbetsport saznaje" a oni nisu bas mnogo pouzdani.

Edited by Milosh76
Posted

u ovoj ligi je apsolutno sve moguće, i da ih bude 18, pa i 20 na kraju

kao da je mnogo pa bitno

:covid19:

negde sam video da će odluku da donesu do 20. jula, a prvenstvo treba da počne taj vikend

liga bez briga

• Haha 1
Posted

Valjda je taj 20.7. rok za zalbu Kolubare koju su poslali u Lozanu.. .cirkus... ako prosire na 18, Prvenstvo je vec neregularno u startu.

Posted

ok, kolubara nameštala i kažnjena, al šta sa spartakom i valjda gatom

ako su kolubaru počastili sa -9, red bi bio i ova dva kluba da fasuju min. -6

i da, kako im nije bila sumnjiva utakmica kolubara - pazar, sa tim su počeli prodaju bodova

sprdnja

Posted (edited)
4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ok, kolubara nameštala i kažnjena, al šta sa spartakom i valjda gatom

ako su kolubaru počastili sa -9, red bi bio i ova dva kluba da fasuju min. -6

i da, kako im nije bila sumnjiva utakmica kolubara - pazar, sa tim su počeli prodaju bodova

sprdnja

Ja mislim da nisu optuženi da su sa Spartakom, zajedno, nameštali, već sami, sa brojem golova nešto muljali. Za to im nije trebao drugi klub da bude upoznat.

Edited by Constantin
Posted

barem će najlepši stadion u srbistanu biti korišćen u 1 umesto u 3 ligi :happy:, kada bi nekako našli modus da povećaju broj klubova na 20, pa da i timok i dubočica upadnu u 1 ligu, da imamo 4 fensi moderna stadiona u elitnom rangu :D sledeće sezone

Posted
13 hours ago, gone fishing said:

barem će najlepši stadion u srbistanu biti korišćen u 1 umesto u 3 ligi :happy:, kada bi nekako našli modus da povećaju broj klubova na 20, pa da i timok i dubočica upadnu u 1 ligu, da imamo 4 fensi moderna stadiona u elitnom rangu :D sledeće sezone

Kud ide june, nek ide i uže...daj i Zaječar...da imamo ligu ko Brazilci..153 kluba...:covid19:

Posted

Pored „promovisanih“, IMT-a i pančevačkog Železničara, uslove za takmičenje u najvišem razredu ispunjavaju učesnici baraža, RFK Grafičar i Inđija, i nesuđeni akteri dogravanja, Radnički iz Sremske Mitrovice i ubsko Jedinstvo.

I niko više!

Posted

Odlažu početak lige za 7 dana :covid19:

Posted

Ovo je smece kao i Obilic.

Ne zelim im nista dobro.

• -1 1
Posted

nije da sam odusevljen upravljackom strukturom imt-a, ali bas porediti ga sa obilicem je u najmanju ruku neumesno

Posted

Tu se slazemo, ovi su jos veca mafija.