WTID Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Najtuznije je sto ljudi nisu ni svesni koliko je ova pozicija lazna i nema veze sa realnoscu. 4
WTID Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 20 hours ago, Constantin said: Au..kako nisko. Još boli onih 0:1 u prvenstvu...pa se sveti preko dece. Dno.... Ma smrdljivi Terza i Mrkela junior trazili da se proglasi utakmicom visokog riziika sto iziskuje nove troskove. Ljudima pun sesir ciganskog sljama. 1 1
W.F.C. Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 (edited) I to u svim klubovima. E sad dobro znamo da kad se ovo promeni i ovi drugi zajasu ima da budu isti a mozda i gori. Nema kraja izivljavanju. Pritom i kad bi nekim cudom zajahali Ofk, Vosa, Radnicki, bilo ko, verovatno bi radili isto, bolest je zarazna. Edited June 11, 2023 by W.F.C. 1
WTID Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 Pa obezbedili smo se mi i za drugu straun, tu je i Stefan Babovic.
Hamlet Strašni Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 2 hours ago, WTID said: Pa obezbedili smo se mi i za drugu straun, tu je i Stefan Babovic. Danas sam ga sreo u Hajd Parku dok sam trčao. On je samo šetao. Ovog puta sam…
MiddleClass Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 On 11. 6. 2023. at 12:35, WTID said: Najtuznije je sto ljudi nisu ni svesni koliko je ova pozicija lazna i nema veze sa realnoscu. Za razliku od svake druge lige koja je drzala tu poziciju
Milošica Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 Ratkov iz TSC u Salzburgu. Sjajan klub za mlade igrače. 1
SmudgeYorkshire Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 On 11. 6. 2023. at 10:58, Milosh76 said: Za sezonu 2024/25. Podsetimo, Srbija je uspela da zadrži 11. mesto, ali usled promene sistema takmičenja došlo je do određenih promena i u ovom obračunu, tako da naš šampion neće kao u predstojećoj sezoni imati direktno mesto u grupnoj fazi Lige šampiona, nego će krenuti iz plej-ofa, dok će viceprvak takmičenje započeti u drugom kolu kvlifikacija - staza nešampiona - a ne kao ove godine, u trećem. Glavni cilj Srbije biće da ostane u TOP 15 kako bi i treću sezonu zaredom imala dva učesnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odnosno pet predstavnika u Evropi. Ah, kakva konstrukcija u prvoj rečenici. Nismo mi pali što smo loši i što nas je Belgija rutinski prestigla (a Rusija već ostala pozadi pa je više ne sklanjaju ispred nas) već eto nešto, zbog nečega, nešto se tako desilo. Kao slučajno.
Milosh76 Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 4 minutes ago, SmudgeYorkshire said: Ah, kakva konstrukcija u prvoj rečenici. Nismo mi pali što smo loši i što nas je Belgija rutinski prestigla (a Rusija već ostala pozadi pa je više ne sklanjaju ispred nas) već eto nešto, zbog nečega, nešto se tako desilo. Kao slučajno. Ja sam kriv za konstrukciju, isekao sam deo recenice da bi preneo sustinu vesti 😃 1
Nikodije Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 (edited) kakva legenda, nisam siguran da li je on ovaj levo ili desno. legenda ruskog fudbala moze da se postane samo ako ostavis trag u spartaku. moskovskom, ne subotickom Edited June 17, 2023 by Nikodije
W.F.C. Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 Kolko je Spartak M propao, 20 godina ne mogu da se vrate.
Nikodije Posted June 17, 2023 Posted June 17, 2023 (edited) jbg govno iz pitera je mezimac rezima, ne moze se tu mnogo Edited June 17, 2023 by Nikodije 1
Recommended Posts