Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

sunovrat će biti fascinantan

Posted

Najtuznije je sto ljudi nisu ni svesni koliko je ova pozicija lazna i nema veze sa realnoscu.

• +1 4
Posted
20 hours ago, Constantin said:

Au..kako nisko. Još boli onih 0:1 u prvenstvu...pa se sveti preko dece. Dno....

spacer.png

Ma smrdljivi Terza i Mrkela junior trazili da se proglasi utakmicom visokog riziika sto iziskuje nove troskove.

Ljudima pun sesir ciganskog sljama.

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)

I to u svim klubovima. E sad dobro znamo da kad se ovo promeni i ovi drugi zajasu ima da budu isti a mozda i gori. Nema kraja izivljavanju. Pritom i kad bi nekim cudom zajahali Ofk, Vosa, Radnicki, bilo ko, verovatno bi radili isto, bolest je zarazna. 

Edited by W.F.C.
  • +1 1
Posted

Pa obezbedili smo se mi i za drugu straun, tu je i Stefan Babovic. :laugh:

Posted
2 hours ago, WTID said:

Pa obezbedili smo se mi i za drugu straun, tu je i Stefan Babovic. :laugh:

Danas sam ga sreo u Hajd Parku dok sam trčao. On je samo šetao. Ovog puta sam…

Posted
On 11. 6. 2023. at 12:35, WTID said:

Najtuznije je sto ljudi nisu ni svesni koliko je ova pozicija lazna i nema veze sa realnoscu.

Za razliku od svake druge lige koja je drzala tu poziciju :rolleyes:

Posted

Ratkov iz TSC u Salzburgu.

Sjajan klub za mlade igrače.

• +1 1
Posted
On 11. 6. 2023. at 10:58, Milosh76 said:

Za sezonu 2024/25. Podsetimo, Srbija je uspela da zadrži 11. mesto, ali usled promene sistema takmičenja došlo je do određenih promena i u ovom obračunu, tako da naš šampion neće kao u predstojećoj sezoni imati direktno mesto u grupnoj fazi Lige šampiona, nego će krenuti iz plej-ofa, dok će viceprvak takmičenje započeti u drugom kolu kvlifikacija - staza nešampiona - a ne kao ove godine, u trećem.

Glavni cilj Srbije biće da ostane u TOP 15 kako bi i treću sezonu zaredom imala dva učesnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odnosno pet predstavnika u Evropi.

Ah, kakva konstrukcija u prvoj rečenici. Nismo mi pali što smo loši i što nas je Belgija rutinski prestigla (a Rusija već ostala pozadi pa je više ne sklanjaju ispred nas) već eto nešto, zbog nečega, nešto se tako desilo. Kao slučajno.

Posted
4 minutes ago, SmudgeYorkshire said:

Ah, kakva konstrukcija u prvoj rečenici. Nismo mi pali što smo loši i što nas je Belgija rutinski prestigla (a Rusija već ostala pozadi pa je više ne sklanjaju ispred nas) već eto nešto, zbog nečega, nešto se tako desilo. Kao slučajno.

Ja sam kriv za konstrukciju, isekao sam deo recenice da bi preneo sustinu vesti 😃

• +1 1
Posted (edited)

kakva legenda, nisam siguran da li je on ovaj levo ili desno.

legenda ruskog fudbala moze da se postane samo ako ostavis trag u spartaku. moskovskom, ne subotickom

Edited by Nikodije
Posted

Kolko je Spartak M propao, 20 godina ne mogu da se vrate. 

Posted (edited)

jbg govno iz pitera je mezimac rezima, ne moze se tu mnogo

Edited by Nikodije
  • +1 1