Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Pa renovirali ga pre nekoliko godina :laugh:

Pa taj Cair sluzi za pranje para kao kladionice :laugh:

• Haha 2
Posted

Pobedio OFK u Zemunu 1:0 i preuzeo lidersku poziciju na tabeli, Verovatno su ovom pobedom overili vizu u PLS.

Posted
3 hours ago, WTID said:

Pa renovirali ga pre nekoliko godina :laugh:

Pa taj Cair sluzi za pranje para kao kladionice :laugh:

E da si zi živ i zdrav to bilo pre 11 godina:

Posted
50 minutes ago, Constantin said:

E da si zi živ i zdrav to bilo pre 11 godina:

Nas nije od kako su ga sagradili.

Posted
27 minutes ago, WTID said:

Nas nije od kako su ga sagradili.

Da vam pošaljem o Tončeva dajte nam Terzu.

Šifra: govno za govno :rolleyes:

Posted

IMG_6879.thumb.jpeg.ee6cff52f0ab0c2065d93136aff6ef0d.jpeg

krv ti jebem

Posted

Jezivo izgleda cair na fotkama, prokisnjava jer nije uradjena hidroizolacija, jer su ocekivali da ce se odmah raditi i krov na onom frankenstajnu, na istocnoj juznoj i severnij tribini

Mozda je sada vec kasno i treba sve tribine srusiti pa polako od temelja

Posted

IMG_6879.thumb.jpeg.ee6cff52f0ab0c2065d93136aff6ef0d.jpeg

krv ti jebem

e

sad sam video penal i crveni karton

za ovo ih treba izbaciti iz lige momentalno

kao i kolubaru i saučesnike

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

Kolubara vidim rasprodaje kome god treba, bila bi fora da se preracunaju pa na kraju zavrse u plejautu i ispadnu 

• Haha 1
Posted
1 hour ago, gone fishing said:

Jezivo izgleda cair na fotkama, prokisnjava jer nije uradjena hidroizolacija, jer su ocekivali da ce se odmah raditi i krov na onom frankenstajnu, na istocnoj juznoj i severnij tribini

Mozda je sada vec kasno i treba sve tribine srusiti pa polako od temelja

9 hours ago, Constantin said:

DA...evo lažu nas već nekoliko godine. Treba da se sruši Zapad, napravi nopvi i da se pokriju sve tribine. Svašta nešto još ima i sva je prilka da bi neki miner Prsan trebao da odradi svoje, a nešto slično, kao ova tri stadiona, znači skoro duplo manji od sadašnjeg, da se napravi negde na ovodu grada.....

Sramota nas sve da slikamo, inače....

Posted

Ma kratak prilog sa Ljubicom. Za neku bg televiziju. Stoji ispred zapada prema severu, de bio onaj servis za bicikle, najruzniji deo. De raslo kiselo drvo. 

Posted

Pogodite govornika

- Neki ljudi koriste za velike tragedije koje su se desile... Izjavljujem saučešće tim majkama i očevima, jer i ja sam otac. Ja kada vidim, ljudi izašli posle na ulicu,. I treba da izađu  da pokažu ljubav prema našoj deci i našoj porodici i da sve bude u miru. Uključio sam televizor, zgrozio sam se kada sam gledao TV. Na tom protestu imate 10-15 budala koji pevaju i uživaju u tom protestu.

- Niste vi došli da protestujete, hoćete da rušite...Vučiča? On čovek hoće da razoruža našu Srbiju našu Srbiju. Svaka mu čast za taj potez. Oni hoće da iskoriste jednu veliku tragediju. To je ogromna tragedija koja je zadesila naše majke i očeve. naježio sam se kada pričam o ovome. Ja se gadim toga, većina je izašla da pokaže ljubav prema dece i porodici. Jedan deo, 20 posto njih je izašao da ruši vlast. Mene ne zanima ko će biti na vlasti. Vučić je za vlast Mesi, pa Mesi. Hoće da ruše čoveka koji razoružava Srbiju. u kom smislu? On ima loptu, proturi je kroz loptu jednom, drugom, trećem, četvrto, pa se vrati. Toliko je bolji političar. Ne znam zašto oni hoće da koriste to, koriste slabost tih roditelja. Ja kada izađem na ulicu, ja ću da plačem kao otac, a ne da pričam o politici. Osećam da nemam pravo da se žalim i da kukam kada vidim šta je zadesilo moju Srbiju. Saosećam se sa bolom tih porodica.

• Haha 1
Posted
2 hours ago, pantelia said:

Pogodite govornika

DJV Lalatović ?

• +1 1