Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
31 minutes ago, Constantin said:

Imaju "Orbanovci" u Topoli...

ne znam

bio sam u topoli x puta, bio i na terenu al ne provaljujem razliku. svakako nema veze sa klasičnim veštakom kakav je na krovu ili u pazovi

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

ne znam

bio sam u topoli x puta, bio i na terenu al ne provaljujem razliku. svakako nema veze sa klasičnim veštakom kakav je na krovu ili u pazovi

Naravno...ovo nije "sirotinjska" ili ona posle koje, kad prošetaš terenom, ne možeš onu mlevenu gumu da izbaciš iz patika. Odnos trava/veštak je 80/20 a imaju, čini mi se i grejamjr terena (TSC). 

Posted

ta hibridna trava se zove GrassMaster. npr u Premier League većina stadiona ima tu podlogu

Posted

IMG_6804.thumb.jpeg.4f6f9bc7f25e63d770a8852401cad281.jpeg

jebem vam mater, i vašem škrbavom takmičenju

• +1 3
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted
7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG_6804.thumb.jpeg.4f6f9bc7f25e63d770a8852401cad281.jpeg

jebem vam mater, i vašem škrbavom takmičenju

Slažem se s tobom, a nešto gledam tabelu, raspored i dajem vam 10% šanse da igrate Evropu. Da molite Boga da neko od ovih iznad vas osvoji Kup....

Jedino ako se baš "podvampirite"

Posted
Just now, Constantin said:

Slažem se s tobom, a nešto gledam tabelu, raspored i dajem vam 10% šanse da igrate Evropu. Da molite Boga da neko od ovih iznad vas osvoji Kup....

Jedino ako se baš "podvampirite"

mislim da ne postoji ni 10% navijača pfc koji danas razmišljaju nekom evropskom takmičenju naredne sezone. imamo jedan jedini cilj, a on nema veze sa uefa takmičenjima

sad će čuka i tsc da žanju bodove za renesansu srpskog fudbala

• +1 2
Posted

IMT obezbedio elitu, cestitke svima koji slave.

jos jedna zvezdina filijala u eliti manje-vise, ne pravi neku razliku. steta sto ce morati da se igra na brdu, krovu ili ko zna gde, mozda bude i kona kombina sa loznicom, videcemo. tek, praticu elitu malo vise sledece sezone. odrastao sam na old traktor areni, jedno vreme tamo bio golman, naucio da vozim bajs na betonskim terenima, tamo popio prvo pivo, lepi dani...

Posted (edited)

@Nikodije Ne moze na terenu pored crkve u Bezaniji ?

Edited by Lezilebovich
Posted
28 minutes ago, Nikodije said:

IMT obezbedio elitu, cestitke svima koji slave.

jos jedna zvezdina filijala u eliti manje-vise, ne pravi neku razliku. steta sto ce morati da se igra na brdu, krovu ili ko zna gde, mozda bude i kona kombina sa loznicom, videcemo. tek, praticu elitu malo vise sledece sezone. odrastao sam na old traktor areni, jedno vreme tamo bio golman, naucio da vozim bajs na betonskim terenima, tamo popio prvo pivo, lepi dani...

Cujem price o ozbiljnom pritisku da se ustupi mesto Loznici..ne mogu novi stadioni da zvrje po kukuruz ligama

Posted
2 minutes ago, SNARC said:

Cujem price o ozbiljnom pritisku da se ustupi mesto Loznici..ne mogu novi stadioni da zvrje po kukuruz ligama

To sam i ja davno čuo, al imam info iz kluba da to nije istina. 

Posted
4 minutes ago, Milosh76 said:

A fuzija sa OFK Beogradom? :D

To je vec prica za Graficar :)

Posted

Zasto Graficar, kad IMT igra SLS...