kud u maglu Simoviću Posted April 27, 2023 Author Posted April 27, 2023 31 minutes ago, Constantin said: Imaju "Orbanovci" u Topoli... ne znam bio sam u topoli x puta, bio i na terenu al ne provaljujem razliku. svakako nema veze sa klasičnim veštakom kakav je na krovu ili u pazovi
Constantin Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 Just now, kud u maglu Simoviću said: ne znam bio sam u topoli x puta, bio i na terenu al ne provaljujem razliku. svakako nema veze sa klasičnim veštakom kakav je na krovu ili u pazovi Naravno...ovo nije "sirotinjska" ili ona posle koje, kad prošetaš terenom, ne možeš onu mlevenu gumu da izbaciš iz patika. Odnos trava/veštak je 80/20 a imaju, čini mi se i grejamjr terena (TSC).
omiljeni Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 ta hibridna trava se zove GrassMaster. npr u Premier League većina stadiona ima tu podlogu
kud u maglu Simoviću Posted April 27, 2023 Author Posted April 27, 2023 jebem vam mater, i vašem škrbavom takmičenju 3 1 1
Constantin Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jebem vam mater, i vašem škrbavom takmičenju Slažem se s tobom, a nešto gledam tabelu, raspored i dajem vam 10% šanse da igrate Evropu. Da molite Boga da neko od ovih iznad vas osvoji Kup.... Jedino ako se baš "podvampirite"
kud u maglu Simoviću Posted April 27, 2023 Author Posted April 27, 2023 Just now, Constantin said: Slažem se s tobom, a nešto gledam tabelu, raspored i dajem vam 10% šanse da igrate Evropu. Da molite Boga da neko od ovih iznad vas osvoji Kup.... Jedino ako se baš "podvampirite" mislim da ne postoji ni 10% navijača pfc koji danas razmišljaju nekom evropskom takmičenju naredne sezone. imamo jedan jedini cilj, a on nema veze sa uefa takmičenjima sad će čuka i tsc da žanju bodove za renesansu srpskog fudbala 2
Nikodije Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 IMT obezbedio elitu, cestitke svima koji slave. jos jedna zvezdina filijala u eliti manje-vise, ne pravi neku razliku. steta sto ce morati da se igra na brdu, krovu ili ko zna gde, mozda bude i kona kombina sa loznicom, videcemo. tek, praticu elitu malo vise sledece sezone. odrastao sam na old traktor areni, jedno vreme tamo bio golman, naucio da vozim bajs na betonskim terenima, tamo popio prvo pivo, lepi dani...
Lezilebovich Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 (edited) @Nikodije Ne moze na terenu pored crkve u Bezaniji ? Edited April 30, 2023 by Lezilebovich
SNARC Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 28 minutes ago, Nikodije said: IMT obezbedio elitu, cestitke svima koji slave. jos jedna zvezdina filijala u eliti manje-vise, ne pravi neku razliku. steta sto ce morati da se igra na brdu, krovu ili ko zna gde, mozda bude i kona kombina sa loznicom, videcemo. tek, praticu elitu malo vise sledece sezone. odrastao sam na old traktor areni, jedno vreme tamo bio golman, naucio da vozim bajs na betonskim terenima, tamo popio prvo pivo, lepi dani... Cujem price o ozbiljnom pritisku da se ustupi mesto Loznici..ne mogu novi stadioni da zvrje po kukuruz ligama
Nikodije Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 2 minutes ago, SNARC said: Cujem price o ozbiljnom pritisku da se ustupi mesto Loznici..ne mogu novi stadioni da zvrje po kukuruz ligama To sam i ja davno čuo, al imam info iz kluba da to nije istina.
SNARC Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 4 minutes ago, Milosh76 said: A fuzija sa OFK Beogradom? To je vec prica za Graficar
Recommended Posts