kud u maglu Simoviću Posted April 24, 2023 Author Posted April 24, 2023 lazo bakmaz, seci me gde sam najtanji ako na voždutm može sada da bude 25k ps viki kaže 14853
Ratamahatta Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Nije bilo stolica, a i po poslednji put si mogo da spavas u parku da te niko ne dira i da te pandur pokrije novinama da ne ozebes Nisam siguran kad su instalirane ove moderne stolice s naslonima na Marakani i JNA, kraj devedesetih?
Hamlet Strašni Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 2 minutes ago, Plajvi said: Nije bilo stolica, a i po poslednji put si mogo da spavas u parku da te niko ne dira i da te pandur pokrije novinama da ne ozebes Nisam siguran kad su instalirane ove moderne stolice s naslonima na Marakani i JNA, kraj devedesetih? Mislim da je kod nas bilo za Mec. Znaci 98. A na jna za prvi Njukasl. Znaci isto 98. Bile su one bordo plavo žute stolice. 1
kud u maglu Simoviću Posted April 24, 2023 Author Posted April 24, 2023 (edited) mislim posle nepravednih sankcija, bar na jenea e jeste ‘98 Edited April 24, 2023 by kud u maglu Simoviću 1
Radoye Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 56 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: lazo bakmaz, seci me gde sam najtanji ako na voždutm može sada da bude 25k ps viki kaže 14853 25 hiljada je bio zvanicno kapacitet Karadjordja pre stolica, s tim sto se za overavanje titule protiv tuzlanske Slobode naguralo i svih 27 hiljada. Sa stolicama je oko 15 hiljada kapacitet s tim sto najcesce ne bude vise od 1/10 tog broja osim kad igra mecka, sad da li crno-bela ili crveno-bela na strafte nebitno. 1
Ratamahatta Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Jedina tololigaska tekma koju sam gledao uzivo - bio da vidim Prosineckija za vreme studija Tukla Vosa 2-1, bilo je dosta ljudi, kontam 6-7 'iljada. Apijan™ dao gol izdaleka u prvom, Abubakar pred kraj, za nas sam zaboravio ko, igrali smo u onim gadnim plavim dresovima
SmudgeYorkshire Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Evo trenutne Liga Evropa projekcije za Čukarički ili TSC, ko god završi drugi i nakon ispadanja iz Lige šampiona završi u Ligu Evrope. Ima tu dosta lijepih ekipa tako da bi se moglo gledati solidnog fudbala u grupnoj fazi ako se izbjegnu ovi dosadni Karabazi i Tiraspoli.
Ratamahatta Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Topola/Cukaricki u grupi LE, sta je ovaj forum docekao... 1
Nikodije Posted April 26, 2023 Posted April 26, 2023 On 25.4.2023. at 11:57, Plajvi said: Topola/Cukaricki u grupi LE, sta je ovaj forum docekao... nadam se da topola i cuka nece zavrsiti grupe bez bodova. onaj ko se plasira u ligu evrope ima garantovanu zaradu od 6 miliona, a ko bude igrao lk ima valjda 3. plus se dobijaju pare za svaki bod. dakle, moci ce valjda da se opruze za neka pojacanja i da budu koliko-toliko konkurentni u grupama.
Bright Billy Posted April 26, 2023 Posted April 26, 2023 Ko ide u evropu ako zvezda osvoji i kup, peti iz lige ili finalista iz kupa?
Nikodije Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 Vidim da na nove stadione montiraju hibridnu travu (mešavina prave i veštačke), jel to kvalitetnije u odnosu na veštačku, pravu ponaosob?
kud u maglu Simoviću Posted April 27, 2023 Author Posted April 27, 2023 vrv jeste mada kod nas toga nema mislim da nije kvalitet presuđujući nego to što može da se igra/trenira više puta u toku nedelje tj manje se haba od obične trave na netu kažu da je 95% prava trava i 5% veštak u pitanju sisgrass kao i sve kod nas ovde nije upitan kvalitet proizvoda nego održavanje istog. ako ti stadioni budu u vlasništvu opština, bojim se da smo scenarije propadanje gledali već nekoliko puta 1
Nikodije Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 Kada je bio izveštaj iz Zaječara, tamo su rekli da će država održavati stadion jer grad nema sredstava za to 1
Constantin Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: vrv jeste mada kod nas toga nema Imaju "Orbanovci" u Topoli...
Recommended Posts