Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

lazo bakmaz, seci me gde sam najtanji ako na voždutm može sada da bude 25k

ps

viki kaže 14853

Posted

Nije bilo stolica, a i po poslednji put si mogo da spavas u parku da te niko ne dira i da te pandur pokrije novinama da ne ozebes :wub:

Nisam siguran kad su instalirane ove moderne stolice s naslonima na Marakani i JNA, kraj devedesetih? 

Posted
2 minutes ago, Plajvi said:

Nije bilo stolica, a i po poslednji put si mogo da spavas u parku da te niko ne dira i da te pandur pokrije novinama da ne ozebes :wub:

Nisam siguran kad su instalirane ove moderne stolice s naslonima na Marakani i JNA, kraj devedesetih? 

Mislim da je kod nas bilo za Mec. Znaci 98. A na jna za prvi Njukasl. Znaci isto 98. Bile su one bordo plavo žute stolice. 

• +1 1
Posted (edited)

mislim posle nepravednih sankcija, bar na jenea

e

jeste ‘98

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 1
Posted
56 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

lazo bakmaz, seci me gde sam najtanji ako na voždutm može sada da bude 25k

ps

viki kaže 14853

25 hiljada je bio zvanicno kapacitet Karadjordja pre stolica, s tim sto se za overavanje titule protiv tuzlanske Slobode naguralo i svih 27 hiljada.

Sa stolicama je oko 15 hiljada kapacitet s tim sto najcesce ne bude vise od 1/10 tog broja osim kad igra mecka, sad da li crno-bela ili crveno-bela na strafte nebitno.

• +1 1
Posted

Jedina tololigaska tekma koju sam gledao uzivo - bio da vidim Prosineckija za vreme studija

Tukla Vosa 2-1, bilo je dosta ljudi, kontam 6-7 'iljada. Apijan™ dao gol izdaleka u prvom, Abubakar pred kraj, za nas sam zaboravio ko, igrali smo u onim gadnim plavim dresovima

Posted

image.thumb.png.f4b6c80de9316753f6ce3c78cb065a83.png

Evo trenutne Liga Evropa projekcije za Čukarički ili TSC, ko god završi drugi i nakon ispadanja iz Lige šampiona završi u Ligu Evrope.

Ima tu dosta lijepih ekipa tako da bi se moglo gledati solidnog fudbala u grupnoj fazi ako se izbjegnu ovi dosadni Karabazi i Tiraspoli.

Posted

Topola/Cukaricki u grupi LE, sta je ovaj forum docekao... 

• +1 1
Posted
On 25.4.2023. at 11:57, Plajvi said:

Topola/Cukaricki u grupi LE, sta je ovaj forum docekao... 

nadam se da topola i cuka nece zavrsiti grupe bez bodova. onaj ko se plasira u ligu evrope ima garantovanu zaradu od 6 miliona, a ko bude igrao lk ima valjda 3. plus se dobijaju pare za svaki bod. dakle, moci ce valjda da se opruze za neka pojacanja i da budu koliko-toliko konkurentni u grupama.

Posted

Ko ide u evropu ako zvezda osvoji i kup, peti iz lige ili finalista iz kupa?

Posted

Vidim da na nove stadione montiraju hibridnu travu (mešavina prave i veštačke), jel to kvalitetnije u odnosu na veštačku, pravu ponaosob?

Posted

vrv jeste mada kod nas toga nema

mislim da nije kvalitet presuđujući nego to što može da se igra/trenira više puta u toku nedelje tj manje se haba od obične trave

na netu kažu da je 95% prava trava i 5% veštak u pitanju

sisgrass

kao i sve kod nas ovde nije upitan kvalitet proizvoda nego održavanje istog. ako ti stadioni budu u vlasništvu opština, bojim se da smo scenarije propadanje gledali već nekoliko puta

• +1 1
Posted

Kada je bio izveštaj iz Zaječara, tamo su rekli da će država održavati stadion jer grad nema sredstava za to

• Haha 1
Posted
10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

vrv jeste mada kod nas toga nema

Imaju "Orbanovci" u Topoli...