Constantin Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Just now, omiljeni said: Bačka Topola nema 8000 stanovnika. i taj stadiončić od 4000 mesta im je masivan overkill Bačka Topola.....Srpski Hofenhajm 1
levi Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 dolazili bi iz okoline kad bi igrali grupu LE bez 12.000 se se ne splati uopšte da se počinje bilo šta, stadion od 4.000 je idiotizam
Nikodije Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 (edited) 15 minutes ago, omiljeni said: Bačka Topola nema 8000 stanovnika. i taj stadiončić od 4000 mesta im je masivan overkill meni deluje solidno popunjen skoro svaki put, npr na tsc - vojvodina je bila super atmosfera, pretpostavljam da ce i protiv cuke biti dosta ljudi. ne znam da li se uefa striktno drzi da u grupama ne sme nista ispod 8k, ili u nekim situacijama dozvoljavaju odstupanja. taj stadion je bas dobar iako nevelikog kapaciteta. nesto mi se cini da je videoton svojevremeno igrao evropu kao domacin na onom malom stadionu u felchutu Edited April 24, 2023 by Nikodije
omiljeni Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 sad sam našao na youtube hajlajce tsc-voša (29. kolo, rez 1-1), popunjeno je uvrglave 30% stadiona
Ratamahatta Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Mnogo je to mesta za Srbiju, brzo blamiranje i vracanje na staro, ne bi me cudilo da u grupnoj fazi bude 0-0-12 3
omiljeni Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 kojih bre 12.000. toliki stadion ne treba ni novom sadu a kamoli mestu koje za 100 godina možda neće ni postojati na mapi. 1
Ratamahatta Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Postojace, samo pod drugom nadleznoscu To ce Danilo III da ne priznaje da je prizno NS ne znam ni da li je punio stadion kad su imali Sestica, Mihu, Jokana, Budu i mucacose, oni njini tifozi™ ni sever ne napune
omiljeni Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 ima tu dosta zemlje okolo pa će uvek biti posla za barem 5 traktorista, jednog agronoma i šefa. ako budu ženjeni i imali djece, jbt eto napravi se seoce. salašarskog tipa. možda bude i ribnjak na onom jezercetu pored stadiona, pa i tu budu radila dvojica-trojica da tove šarana.
harper lee Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 16 hours ago, Nikodije said: Jna verovatno, mislim da ultra kop ne dozvoljava da iko osim Zvezde igra na Marakani, tako da izbor nije veliki. Mislim čak da ni TSC ne bi mogao da igra kvalifikacije za lš u Topoli, i oni bi morali na armijski lavor Nema veze Ultra kop sa tim sta oni hoce ili nece da dozvole, sumnjam da bi TSC i Cukaricki uopste zeleli da igraju na Marakani. Ne samo sto bi stadion bio prazan, to je najmanji problem, Marakana ima najveci teren u Srbiji sa "najbrzom travom" i pogoduje tehnicki superiornim ekipama koje igraju napadacki fudbal. Posto znamo sta ce TSC i Cukaricki igrati u kvalifikacijama, njima je potreban manji i sporiji teren na kojem ce lakse da se brane i pokusaju nesto iz kontri. Bilo koja krstena evropska ekipa iz jacih liga bi ih unakazila na Marakani. 1
Nikodije Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 4 minutes ago, harper said: Nema veze Ultra kop sa tim sta oni hoce ili nece da dozvole, sumnjam da bi TSC i Cukaricki uopste zeleli da igraju na Marakani. Ne samo sto bi stadion bio prazan, to je najmanji problem, Marakana ima najveci teren u Srbiji sa "najbrzom travom" i pogoduje tehnicki superiornim ekipama koje igraju napadacki fudbal. Posto znamo sta ce TSC i Cukaricki igrati u kvalifikacijama, njima je potreban manji i sporiji teren na kojem ce lakse da se brane i pokusaju nesto iz kontri. Bilo koja krstena evropska ekipa iz jacih liga bi ih unakazila na Marakani. ultra kop samo ne dozvoljava da bilo koja druga navijacka grupa bude na severu, to sam pomesao, nije da brane ekipama da igraju na marakani. setih se i da je suboticki spartak pre 4-5 godina docekao brondbi na marakani
Ratamahatta Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Mislim da ne vaze isti zahtevi u vezi stadiona za kvalifikacije i grupnu fazu, samo sad nisam siguran od koje runde vise Cukaricki ne moze da igra na svom, jer su do sad ispadali u drugom/trecem kolu. Mozda vec u plejofu za LE/LK moraju da predju drugde? Igrali su protiv Moldea, Hamarbija na svom, Topola (jbt secam se kad su bili AIK i dobijali redovno po tamburi u Kikindi) isto igrala drugo ili trece kolo u Senti... to je totalno bezvezan stadion a ispunjavao je uslove Stadion Metalca najvise lici na ovaj u Topoli, kontam da i tamo mogu da se igraju kvalifikacije Vojvodina ne znam da li moze da igra grupu u NS, rusili su pre par godina onu kucu iza gola i renovirali nesto Secam se onog Kork Sitija pre Milana, da je neki pijani Irac obilazio Bajevica kod aut linije, mozda je isao da pisa, tad je i to moglo 1
Nevernik Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 1 hour ago, Plajvi said: NS ne znam ni da li je punio stadion kad su imali Sestica, Mihu, Jokana, Budu i mucacose, oni njini tifozi™ ni sever ne napune Sram te bilo! Voša(grad/ko god) je najavila šminkanje stadiona za Evropu tokom proleća/leta. Iskorišćena je ta reč jer kao stadion je sasvim solidna riba, samo malo šminke fali da postane miss Instagrama. Inače, kad već pričate o stadionima trenutno se pravi nešto i za RFK Novi Sad. Najavljen ceo stadion, trenutno ne izgleda da će biti ceo ali ispunjavaće sve uslove za evropske utakmice (šta god to značilo).
gone fishing Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 imate na wikipediji koji su zahtevi koje moraju da ispunjavaju stadioni da bi bili kategorizovani i do kog kola kval. mogu da se koriste 3
gone fishing Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 3 hours ago, Plajvi said: Postojace, samo pod drugom nadleznoscu To ce Danilo III da ne priznaje da je prizno NS ne znam ni da li je punio stadion kad su imali Sestica, Mihu, Jokana, Budu i mucacose, oni njini tifozi™ ni sever ne napune kaže komentator da se skupilo 25k prijatelja fudbala da vidi kako voša uzima titulu državnom projektu u 26 kolu te 1989 - znači može se napuniti stadion, uz uslov da slaninari vode na tabeli pred kraj prvenstva 1
Ratamahatta Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 To je doslo Piksija da gleda Zvezda je izgubila utakmicu rezultatski, ali nije porazena
Recommended Posts