Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, SmudgeYorkshire said:

Auh, ja tek sada uvezao da Čuka ili TSC, ko već završi drugi, i ako ispadne odmah u trećem pretkolu Lige šampiona upada direktno u grupu Live Evrope. Pa to je sjajno!

Sjajno za njih, ali 0 bodova im sljeduje u toj grupi. 

Posted

svima sem zvezde sleduje 0 bodova, a i njihovi bodovi zavise u kakvu grupu upadnu

biće pakao kad rezultati iz sledeće sezone budu odlučivali o broju timova u uefa takmičenjima

Posted

Koliko uzme Partizan u ligi konferencija, to nam je.

Valjda će Ostoja stabilizovati fkp i spremiti ga za evro-scenu

Posted
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

svima sem zvezde sleduje 0 bodova, a i njihovi bodovi zavise u kakvu grupu upadnu

biće pakao kad rezultati iz sledeće sezone budu odlučivali o broju timova u uefa takmičenjima

Ne sljeduje 0 bodova Partizanu jbg...

Posted

mislim da nećemo ni doći u priliku da se borimo za bodove, tako da koji iks iz podbanjičkog kolektora i to nam je što nam je

bar će moći easy mony da se uzima na čuku/tsc

Posted

Imamo i Vošu, i njih je predsednik pohvalio kao stabilan klub. Možda 5 timova u grupama

Posted
8 minutes ago, Nikodije said:

Imamo i Vošu, i njih je predsednik pohvalio kao stabilan klub. Možda 5 timova u grupama

Šteta što nije gotov Nacionalni, pa da ko u Gibraltaru svih pet igra na istom stadionu.

Posted

svi će u leskovac

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Zar stadion TSC nije pravljen da zadovoljava sve apetite evropskih delegata i sladokuraca ? 

Za koji je andrak izgradjen ako to nema ?

Posted
38 minutes ago, SNARC said:

Zar stadion TSC nije pravljen da zadovoljava sve apetite evropskih delegata i sladokuraca ? 

Za koji je andrak izgradjen ako to nema ?

Nema dovoljan kapacitet za četvrtu UEFA kategoriju koja je potrebna za grupne faze. Minimum je 8 hiljada, TSC je na četiti i po.

• Hvala 1
Posted

Pored kapaciteta valjda je i udaljenost najblizeg medjunarodnog aerodroma problem za B. Topolu za domacinstvo u Evro-kupovima.

Posted
13 hours ago, Nikodije said:

Jna verovatno, mislim da ultra kop ne dozvoljava da iko osim Zvezde igra na Marakani, tako da izbor nije veliki.

Mislim čak da ni TSC ne bi mogao da igra kvalifikacije za lš u Topoli, i oni bi morali na armijski lavor

Zar ne beše Borac igrao..protiv Ajaxa ??????   

• +1 1
Posted

nije, igrao je na jenea

• Hvala 1
Posted

Izgleda da Čuka igra Evropu u Loznici. Tako da me stvarno ne bi čudilo da Voša ode u Leskovac a TSC u Zaječar. 

Posted

I posle se bunite protiv novih stadiona :covid19: