Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

meni se taj Čukarički smučio prošle sezone, nakon neosnovanih optužbi spram Saše Ilića za nameštanje utakmice sa Partizanom i otkaza posle toga. na istoj toj utakmici, ako se sećam, nisu imali primedbe što im je sudija ostavio na terenu igrača koji je morao da dobije crveni, tamo negde oko 20. minuta.

al eto, biće zanimljivo gledati te paćenike po Evropi, kada budu krenuli da uviđaju gde im je mesto i kako to izgleda. i da su evro rezultati jednog ojađenog Partizana sa trenerom početnikom misaona imenica.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
19 hours ago, Ted said:

meni se taj Čukarički smučio prošle sezone, nakon neosnovanih optužbi spram Saše Ilića za nameštanje utakmice sa Partizanom i otkaza posle toga. na istoj toj utakmici, ako se sećam, nisu imali primedbe što im je sudija ostavio na terenu igrača koji je morao da dobije crveni, tamo negde oko 20. minuta.

al eto, biće zanimljivo gledati te paćenike po Evropi, kada budu krenuli da uviđaju gde im je mesto i kako to izgleda. i da su evro rezultati jednog ojađenog Partizana sa trenerom početnikom misaona imenica.

Ako se dobro sećam, Čaša je tu izveo kombinovani tim Čuke , šta je to ako ne pokušaj nameštanja?

Posted

Pa dobro, protiv zvezde svi izlaze sa kombinovanim timom. 

Ako se taj kombinovani tim rastrci onda bude kao Vracar 2015, udje se u svlacionicu i objasni se.

Posted
47 minutes ago, WTID said:

Pa dobro, protiv zvezde svi izlaze sa kombinovanim timom. 

Ako se taj kombinovani tim rastrci onda bude kao Vracar 2015, udje se u svlacionicu i objasni se.

Protiv Zvezde i treba izaći sa kombinovanim timom. Njihov jedan igrač je plaćen kao ceo naš tim. Ako i to nije dovoljno, tu je sudija ... što da skupljamo kartone ili rizikujemo da se neko povredi i posle nemamo "resurse" za utakmice gde možemo da osvojimo bodove....:kecman:

Posted (edited)

Najneregularnije takmicenje na svetu, vec 10 godina...

Edited by DCI Banks
  • Hvala 1
Posted
Naime, potpredsednik FSS-a Branislav Nedimović ..........
Ovaj već počeo ka njegov mentor, u sve da se meša, kakav "crni Džaja".....ovaj će, koliko sutra,  na Areni da nam objašnjava kako VAR funkcioniše i da delegira sudije...

• +1 1
Posted

ovo je sad već otvoreno ponižavanje. naravno, naše crkotine ni da pisnu ili guknu. 

Posted
6 hours ago, Milosh76 said:

potpredsednik FSS-a Branislav Nedimović i prvi čovek Čukaričkog Goran Obradović su se sastali

spacer.png

• +1 1
Posted

"Zanimljivo, u prvom kolu plej-ofa sastaće se baš Čukarički i Partizan, jer će oni bez obzira na rezultat u četvrtak završiti kao treći i četvrti na tabeli, samo treba da odluče: ko će biti ispred koga. Što će reći da se u četvrtak odlučuje i ko će biti domaćin na utakmici – u nedelju."

Ma ne, najbolje da idemo od sada svi nedjeljom u 15.00 na nasumičan stadion a mi dok smo tamo vi odlučite hoćete li i koga uopšte izvesti na taj stadion. Ako ne izađe niko, ko nas jebe što smo izabrali pogrešan stadion.

Posted

Auh, ja tek sada uvezao da Čuka ili TSC, ko već završi drugi, i ako ispadne odmah u trećem pretkolu Lige šampiona upada direktno u grupu Live Evrope. Pa to je sjajno!

• +1 1
Posted

U sledećem kolu TSC - Čuka, utakmica od 6 miliona

• +1 1
Posted

koji je čukin plan, gde bi igrali evropu?

Posted

Par puta mi se desilo na FM-u da Bezanija igra LS/LE, ovo je second best thing 

Posted

Jna verovatno, mislim da ultra kop ne dozvoljava da iko osim Zvezde igra na Marakani, tako da izbor nije veliki.

Mislim čak da ni TSC ne bi mogao da igra kvalifikacije za lš u Topoli, i oni bi morali na armijski lavor