Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Pa dobro, možda nije mislio na navijače FKP, nego na neutralne... Sa te strane kad se gleda, možemo da prođemo kao trupa na turneji - komedija situacije, crni (bez belog) humor i sl 

Posted

Gledam pregled hrvatske lige, svaki teren je savršen, kao tepih. Ne znam zašto Jovan Joca Jocika Šurbatović, Nedimara ili neko sličan, ne ode kod komšija da vidi u čemu je tajna.

Malo je glupo da tolike pare ulažemo u stadione, a osim Marakane svaki teren njiva

Posted

Mislim da je TSC instalirao Grassmaster Desso prosle godine kad su otvarali stadion.

Posted

Prekid na Brdu, a TSC preokrenuo protiv Vozdovca.. Sad cekaju da TSC zavrsi, pa ce nastaviti Cuka - Partizan.

• Haha 1
  • Tužno 1
Posted

Jel ima neko ko misli da ovo nije sukob Ostojine struje protiv aktuelnog pfc rukovodstva?

@Ted

Posted

Aktuelno rukovodstvo je imalo pod kontrolom navijace, bar je tako bilo pre koji mesec. Pokusali su da isprozivaju Ostoju u punoj Areni spa od ostatka publike dobili Vucic pederisanje..posle vise nisu ni pokusavali.

E sad..navijaci su prevrtljiva kategorija..

Posted (edited)
6 minutes ago, MiddleClass said:

Jel ima neko ko misli da ovo nije sukob Ostojine struje protiv aktuelnog pfc rukovodstva?

@Ted

imam ja

da bi bilo to što tvrdiš za početak ostoja treba da ima svoju strujutm u fk-u

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted
10 minutes ago, MiddleClass said:

@Ted

ne znam da Ostoja ima struju u fk

ja mislim da u fk trenutno nema ničega i nikoga, osim ova dva kriminalca

onaj koji eventualno može da kontroliše navijače ili ih usmerava, svakako nije Ostoja

• +1 1
Posted

Odlozeno za sutra u 18h, samo nisam cuo da li sa ili bez navijaca

Posted
18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

imam ja

da bi bilo to što tvrdiš za početak ostoja treba da ima svoju strujutm u fk-u

Zeli da preuzme fk, a njegova struja su navijaci.

Posted
5 minutes ago, Milosh76 said:

Odlozeno za sutra u 18h, samo nisam cuo da li sa ili bez navijaca

taman da tsc završi u međuvremenu

:lolol:

• +1 1
Posted (edited)
2 minutes ago, MiddleClass said:

Zeli da preuzme fk, a njegova struja su navijaci.

nema ostoja navijače

da ih ima ne bi mu tzv kop u areni skandirao “ostoja, ostoja, puši kurac ostoja” nekoliko puta

e

razumem na šta aludiraš, al sa početnom premisom mašiš fudbal

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

nema ostoja navijače

da ih ima ne bi mu tzv kop u areni skandirao “ostoja, ostoja, puši kurac ostoja” nekoliko puta

e

razumem na šta aludiraš, al sa početnom premisom mašiš fudbal

Moguce, ali znam da Ostoja zeli promjenu u FK. 

A kad pomenu skandiranje u Areni, jel potonjih par mececa utihnulo Vucicu pederu? Ne podjebavam, no ozbiljno pitam

Posted

na oliju nisam bio, na barsi bilo al manje nego obično, na realu mislim nije bilo

da, ostoja želi da preuzme fk, al nema bukvalno nikakvu podršku ni vučićevu ni tzv navijača. onaj ko odlučuje(vučić) ko će biti predsednik fk-a, e njega potpuno zabole za to. bitno mu je kao i ‘12 da tu pajser brigadu(belivukovetm) drži pod kontrolom da bi lomili glave i mleli u mašini  između ostalog i one koji skandiraju vučiću pederu

sad kako su ovi tamo gde su, opasnosti da na fudbalu nešto iskrsne su iskorenjene

• +1 1