Profesionalac Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Pa dobro, možda nije mislio na navijače FKP, nego na neutralne... Sa te strane kad se gleda, možemo da prođemo kao trupa na turneji - komedija situacije, crni (bez belog) humor i sl
Nikodije Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Gledam pregled hrvatske lige, svaki teren je savršen, kao tepih. Ne znam zašto Jovan Joca Jocika Šurbatović, Nedimara ili neko sličan, ne ode kod komšija da vidi u čemu je tajna. Malo je glupo da tolike pare ulažemo u stadione, a osim Marakane svaki teren njiva
WTID Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 Mislim da je TSC instalirao Grassmaster Desso prosle godine kad su otvarali stadion.
Milosh76 Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 Prekid na Brdu, a TSC preokrenuo protiv Vozdovca.. Sad cekaju da TSC zavrsi, pa ce nastaviti Cuka - Partizan. 1 1
MiddleClass Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 Jel ima neko ko misli da ovo nije sukob Ostojine struje protiv aktuelnog pfc rukovodstva? @Ted
SNARC Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 Aktuelno rukovodstvo je imalo pod kontrolom navijace, bar je tako bilo pre koji mesec. Pokusali su da isprozivaju Ostoju u punoj Areni spa od ostatka publike dobili Vucic pederisanje..posle vise nisu ni pokusavali. E sad..navijaci su prevrtljiva kategorija..
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2023 Author Posted April 11, 2023 (edited) 6 minutes ago, MiddleClass said: Jel ima neko ko misli da ovo nije sukob Ostojine struje protiv aktuelnog pfc rukovodstva? @Ted imam ja e da bi bilo to što tvrdiš za početak ostoja treba da ima svoju strujutm u fk-u Edited April 11, 2023 by kud u maglu Simoviću
Ted Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 10 minutes ago, MiddleClass said: Jel ima neko ko misli da ovo nije sukob Ostojine struje protiv aktuelnog pfc rukovodstva? @Ted ne znam da Ostoja ima struju u fk ja mislim da u fk trenutno nema ničega i nikoga, osim ova dva kriminalca onaj koji eventualno može da kontroliše navijače ili ih usmerava, svakako nije Ostoja 1
Milosh76 Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 Odlozeno za sutra u 18h, samo nisam cuo da li sa ili bez navijaca
MiddleClass Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: imam ja e da bi bilo to što tvrdiš za početak ostoja treba da ima svoju strujutm u fk-u Zeli da preuzme fk, a njegova struja su navijaci.
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2023 Author Posted April 11, 2023 5 minutes ago, Milosh76 said: Odlozeno za sutra u 18h, samo nisam cuo da li sa ili bez navijaca taman da tsc završi u međuvremenu 1
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2023 Author Posted April 11, 2023 (edited) 2 minutes ago, MiddleClass said: Zeli da preuzme fk, a njegova struja su navijaci. nema ostoja navijače da ih ima ne bi mu tzv kop u areni skandirao “ostoja, ostoja, puši kurac ostoja” nekoliko puta e razumem na šta aludiraš, al sa početnom premisom mašiš fudbal Edited April 11, 2023 by kud u maglu Simoviću
MiddleClass Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nema ostoja navijače da ih ima ne bi mu tzv kop u areni skandirao “ostoja, ostoja, puši kurac ostoja” nekoliko puta e razumem na šta aludiraš, al sa početnom premisom mašiš fudbal Moguce, ali znam da Ostoja zeli promjenu u FK. A kad pomenu skandiranje u Areni, jel potonjih par mececa utihnulo Vucicu pederu? Ne podjebavam, no ozbiljno pitam
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2023 Author Posted April 11, 2023 na oliju nisam bio, na barsi bilo al manje nego obično, na realu mislim nije bilo da, ostoja želi da preuzme fk, al nema bukvalno nikakvu podršku ni vučićevu ni tzv navijača. onaj ko odlučuje(vučić) ko će biti predsednik fk-a, e njega potpuno zabole za to. bitno mu je kao i ‘12 da tu pajser brigadu(belivukovetm) drži pod kontrolom da bi lomili glave i mleli u mašini između ostalog i one koji skandiraju vučiću pederu sad kako su ovi tamo gde su, opasnosti da na fudbalu nešto iskrsne su iskorenjene 1
Recommended Posts