Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, Nikodije said:

nisam ni znao da je jos u klubu pravo da ti kazem, ne pratim uopste iako pisu istoriju ove sezone. nisam nista gledao. da su ostali na old traktoru verovatno bih gledao nesto, posto igraju na bezaniji mrzi me.

sad smo kao vimbldon nekad, klub koji luta po gradu. samo da i sudbina na kraju ne bude ista, posto je vimbldon ugasen, tj premesten iz londona u neki drugi grad.

Ma šalim se, htedoh malo da te nasekiram, jer Koja brani odlično...

Posted

nisi me nasekirao jer ne znam :tongue:

ako udju u superligu i ne fuzionisu se sa loznicom, verovatno cu da se zainteresujem jer ce im sve utakmice biti na tv-u, ovako kad ih ne gledam nemam taj osecaj.

• +1 1
Posted

Mozda Sapic napravi stadion na NBG dostojan SLS [emoji16]

Posted

pa realno je sramota da nbg nema pristojan fudbalski objekat, nema ga ni zemun posto je i tamo odron.

Posted
13 minutes ago, Nikodije said:

pa realno je sramota da nbg nema pristojan fudbalski objekat, nema ga ni zemun posto je i tamo odron.

Ček...a onaj Radnički NB, šta mu fali ?

Posted

ma i to je krs ako mislis na stadion.

Posted
Just now, Nikodije said:

ma i to je krs ako mislis na stadion.

Aha.....možda malo kinte može da zaliči--

Posted (edited)

pa malo vise... ta glavna tribina je realno u raspadu, mora da se presvuce. napravljena je mala tribinica na drugoj strani pre desetak godina, mada i ona vec propada... tamo je bio neki pozar skoro kada je izgoreo restoran, pitaj boga u kakvom je to stanju tamo

Edited by Nikodije
Posted

radnički nbg ima krš stadion, baš mnogo kinte treba da bi došao na nivo recimo radnika iz surdulice, bio ja kad su igrali kup, baš sa radnikom

ima gore na brdu onaj teren fk studentski grad ili kako se već zove, e tu bi moglo da nikne nešto normalno

Posted

Taj gore je u takvom stanju da Studentski Grad i BUSK igraju utakmice BG Zone ili koje vec lige na Milutincu. Gore sam video samo neki americki fudbal da se igra.

Posted

I vi sad, svaka ulica da ima stadion 😁

Lepo kaže Veliki Vodja da se i ovi stadioni u Loznici i Leskovcu prave da Režimski klubovi sidju medju sirotinju. Posete malo bazu i razgale Srbe u depresivnijim krajevima.

Posted

Najavili su finale kupa u Loznici 24.5. Mada ne znam kako, to se još gradi, trava nije postavljena 

Posted

Znači zvezda sigurno u finalu😁

Bilo bi dobro finale TSC - Čuka

Kad nagrnu navijači u Loznicu...

Posted (edited)

Taman da otvaranje i bude finale Kupa.

Edited by Milosh76
Posted
1 hour ago, Nevernik said:

Lepo kaže Veliki Vodja da se i ovi stadioni u Loznici i Leskovcu prave da Režimski klubovi sidju medju sirotinju. Posete malo bazu i razgale Srbe u depresivnijim krajevima.

e, ako će Partizan da ih razgali, alal im kačamak. pre će biti da će stopa samoubistava, u tim depresivnim krajevima, naglo da eksplodira

• Haha 2