Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

mala čarka među prijateljima

oo sns ub nije najjasnije raspodelio direktive

Posted

Ako nameste Džajića, lepo bojkot nas malobrojnih navijača koji dolazimo da gledamo utakmice naših klubova kao i utakmice reprezentacije do daljnjeg

Pa ako će da obesmisle sve, neka igraju bukvalno sami za sebe ... a koliko publike dolazi na naše stadione ne treba im mnogo svakako

Posted

mislim da bi ih to nateralo da stave prst na čelo

Posted

Meni se čini da je grupa ljudi odavno u bojkotu, a ovaj broj koji je protiv sistema ali svejedno ide na utakmice je tu zbog klubova i reprezentacije generalno tako da ova situacija vjerovatno neće pokrenuti dodatni bojkot jer je toj grupi ljudi već poznata stvar i sebi su odlaske na te utakmice opravdali na neki drugi način. Realno, ko nije počeo bojkot uz Kokezu ne bi trebao da ga počinje ni uz Džajića.

Posted (edited)

kakva pljačka na brdu uvek atipične kolubare, prvo im ne svira čist penal(pankov rukom u 16m), posle popiju direktan crveni(po meni vrlo diskutabilan)

naravno, vrlo je nezgodno reći posle 3:0 rezultata da je kolubara uskraćena za bod ili tri, ali bi svakako rezultat i utakmica poprimili drugačiji tok

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

I Lalat podržao Vidića......rekoh ja ranije da je Lala kul lik, al nema ko da sluša :D

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Dosta mi je čudno što razni Telegrafi, Večernje novosti itd po društvenim mrežama sponzorišu postove koji prenose Matićeve izjave o Džajinoj nateranosti da se kandiduje. 

Posted

Koliko je sve postalo banalno govori činjenica da će se od sutra, 27. februara do srijede, 8. marta svaki dan igrati bar jedna utakmica Super Lige...

Osim u subotu, 4. marta kada neće biti niti jedna utakmica na rasporedu.

Zaista nevjerovatno. Stvarno moraš biti majstor svog zanata da napraviš niz od deset dana superligaškog fudbala, a preskočiš dan kada bi ljudi najprije gledali fudbal.

• +1 1
Posted

U Vidićevom timu potpredsednička mesta namenjena Muslinu, sudiji Mažiću i Branku Nordeusu (ako ne postoji neki drugi Branko Milutinović).

Kod Džaje su mitrovački šaner i Ljubiša Tumbaković.

Posted

Znači Dzaja do pobede :)

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

Je li Miloš Milojević našao kičmu ili još trokira pred mikrofonom?

Poslano sa mog moto e(7) plus koristeći Tapatalk

Posted

Lalat završio posao u Nišu ,sad će verovatno malo u Gat :)
Treba uvesti neku zabranu,ne možeš da menjas trenere kao čarape . Možeš da menjas trenera samo kada je prelazni rok ,leti i zimi i ćao .

Posted

nije verovatno, u gatu je

tipujem da će u niš onaj đorđević iz napretka/surdulice/čukaričkog

Posted

Simo Krunić i Ristevski pokradeni smile.png
Mogao bi i onaj Linta ,mislim da nije svraćao do Niša .

Posted

i psiholjub, mada se on prošli put nije zadržao nešto