May 25, 20222 yr Author Just now, Nikodije said: haha a imt bolji od njih ne preteruj evo i potvrde dok sam kucao
May 25, 20222 yr A kao otišli na brdo zbog vara hahahahaE da vam je Stanoje trener sad bi sve prštalo po Banovome brdu...[emoji847]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
May 25, 20222 yr Čist penal usta ih jebem škrbava. Ovaj neće ni da proverava lolNemoj tako Nikodije, to je naš najbolji sudija [emoji6]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
May 25, 20222 yr Zato su ga i poslali, "ne bi nas valjda pokrao najbolji sudija". I Kolina da vidi mezimce iz Pazara zaboravio bi da sudi izgleda
May 25, 20222 yr Author 7 minutes ago, Nikodije said: A kao otišli na brdo zbog vara hahahaha komedija od lige
May 25, 20222 yr Немогуће је утврдити више шта је пенал а шта не по питању играња руком у казненом колико су закомпликовали правила ту. Имт почео са малим Луковићем у шпицу који иначе има 16 година. Несрећни Ален више ни на овом нивоу не може да прави разлику.
May 25, 20222 yr Just now, johan nagel said: Немогуће је утврдити више шта је пенал а шта не по питању играња руком у казненом колико су закомпликовали правила ту. Имт почео са малим Луковићем у шпицу који иначе има 16 година. Несрећни Ален више ни на овом нивоу не може да прави разлику. Ovde ruka nije bila u prirodnom položaju, tj činila je telo većim, valjda je to uslov da bude penal, tako nešto
May 25, 20222 yr То је и моја нека логика али сам видео масу оваквих ситуација у којима судије такође нису свирале пенале. Овај лик је судио и Лш правила би требало да зна.
May 25, 20222 yr Author ma da, imao sam bukmarkovan link sa pravilima fudbalske igre za ovu sezonu sa sajta fss-a, od pre par nedelja samo taj link ne radi evo linka možda nekome proradi