Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Nikodije said:

Sad sam gledao šemu, nema. Idem da proverim opet

polako daleko je sreda

u najavi tih baraža rekli su da će sve da prenose

• +1 1
Posted
2 hours ago, harper said:

Da, tesko je privoleti igrace da idu u Pazar ali sve trce nogama u dupe da odu u metropole poput Lucana, Ivanjice i Backe Topole.

Ja inače volim da idem u Pazar, ljudi su sjajni kad dolaziš u dobroj veri i bez predrasuda, upoznao sam i neke njihove košarkaše iz najboljeg perioda kluba; ali za život tamo je ipak potreban period adaptacije.

Doduše, kad mogu da odlaze da igraju u Čečeniji, NPazar  je luksuzna destinacija

Posted
7 minutes ago, April said:

Ja inače volim da idem u Pazar, ljudi su sjajni kad dolaziš u dobroj veri i bez predrasuda, upoznao sam i neke njihove košarkaše iz najboljeg perioda kluba; ali za život tamo je ipak potreban period adaptacije.

Doduše, kad mogu da odlaze da igraju u Čečeniji, NPazar  je luksuzna destinacija

Naravno. Neka naprave stabilan klub koji dobro placa pa da vidis koliko bi se skratio period adaptacije. Uostalom, za nekoliko godina ce tamo prolaziti auto-put prema Crnoj Gori pa ce grad biti jos bolje povezan saobracajem sa drugim vecim gradovima u Srbiji i Crnoj Gori.

Posted (edited)

nikad nisam bio u np ali sam cuo da to nije vise onaj grad od pre 30+ godina, grade se nova luksuzna naselja, i generalno se tamo dosta ulaze. a to je i jedan od retkih gradova sa pozitivnim prirodnim prirastajem, sada su vec presli 100k stanovnika.

plus autoput kada bude, za dva sata si u bg.

Edited by Nikodije
Posted (edited)

neki bitcoin majneri su uleteli kintu zimus, čak su i stadionu promenili ime

msm nije valjda tolika mudrost napraviti stabilnog prvoligaša, al izgleda da kinte nije dovoljno ni za to

dobri čovek rasim im je bio redovni gost, i rekao bih da je fknp bio u neku ruku pod njegovim patronatom. usled novonastale situacije, ne znam kako će se to razvijati naredne sezone

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

neki bitcoin majneri su uleteli kintu zimus, čak aunistadionu promenili ime

msm nije valjda tolika mudrost napraviti stabilnog prvoligaša, al izgleda da kinte nije dovoljno ni za to

pisalo se da imaju veliki bonus od sponzora ako ostanu u ligi.

Posted

navodno im je fss obećao kintu prošle sezone za sređivanje terena, al korona i jbg

Posted
3 hours ago, Nikodije said:

Ladno Arena ne prenosi IMT - Novi Pazar, usta ih jebem škrbava.

prenose

• +1 1
Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

prenose

verujem ti na rec, mada u programskoj shemi i dalje nema

Posted
17 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

prenose

Obična Arena2 u 19h, pre toga u 17 Želja-RKG u Smederevu.

• +1 1
Posted (edited)

Koliko je lep ovaj stadion u Smederevu, a na njemu se igra treća liga. Šteta. Jedini dobar stadion koji je izgrađen u Srbiji u poslednjih 30+ godina sve do B.Topole.

Mezimac iz Kragujevca rutinski odrađuje Pančevce, videćemo da li će na brdu biti više vatre.

Edited by Nikodije
  • +1 2
Posted

Ova budaletina nosi prsluk i na +35

Posted
Ova budaletina nosi prsluk i na +35
On mu je "talija"....bio je flomaster-marker, ali mu ga gledlaac iz Surdulice nije vratio, kad ga je Lalat gadjao...sad mora da izdrži...[emoji847]

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Posted

Neugodna publika iza klupe rkg sve vreme mu vređa ženu al zasad ne vidim reakciju, još nije krenuo da se zaleće na tribinu