harper lee Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 Fun fact, Milan Borjan je ove sezone dao vise golova u prvenstvu od Lazara Markovica. 4
Constantin Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 1 hour ago, Ted said: žive vage ili.... onaj Pankov je valjda igrao kod vas, u Zvezdi ga nema, mogao bi nazad Ma seronja....mogao je da uzme fine pare i mi s njim...što se tiče Pavkova, a što se tiče Pankova, teško, mada kod nas je bio odličan....
Nikodije Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Sutra IMT - Novi Pazar. Prva insajd informacija koju sam imao pre nekih mesec dana govorila je da ne žele u Superligu, cilj je da se uđe u baraž i onda tu napravi neka kombina na zadovoljstvo svih strana, a sada čujem da to nije tačno i da žele Superligu. Tako da nemam pojma, moraću da gledam. Inače ako se bude igralo regularno IMT uopšte nije bez šansi, to je solidan tim, dok je Pazar krš, objektivno najgori tim Superlige al nekako su ih progurali do baraža.
Ted Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Just now, Nikodije said: Sutra IMT - Novi Pazar. Prva insajd informacija koju sam imao pre nekih mesec dana govorila je da ne žele u Superligu, cilj je da se uđe u baraž i onda tu napravi neka kombina na zadovoljstvo svih strana, a sada čujem da to nije tačno i da žele Superligu. Tako da nemam pojma, moraću da gledam. Inače ako se bude igralo regularno IMT uopšte nije bez šansi, to je solidan tim, dok je Pazar krš, objektivno najgori tim Superlige al nekako su ih progurali do baraža. sindrom fk Rad, ružno pače (krš) koje se pretvara u prelepog labuda (Liverpul) u poslednjih 7 ili 8 kola i žanje bodove samo tako
April Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Nemoj da da bi NPazar izgubio, opet će da proširuju ligu... A Radnički bi mogao kao TSC, njih sponzoriše Mol; dole bi mogao Lukoil.
Nikodije Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Nije mi jasan taj Pazar, stalno ih guraju a oni stalno krš. Što im jednom ne naprave čestit tim, da ne mora pola lige da im se sklanja da bi opstali, ili da se menjaju propisi, prave fuzije, i tako 10 godina.
gone fishing Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Nije to tako jednostavno, treba privoleti 15+ igraca sa strane da provedu 2 ili 3 godine u toj vukojebini, umesto da za isti novac igraju u cuki ili vozdovcu npr
Nikodije Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Ladno Arena ne prenosi IMT - Novi Pazar, usta ih jebem škrbava.
johan nagel Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Иначе се игра на Бановом Брду, ценим да ће тамо играти и ако евентуално избаце Пазар.
Nikodije Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Pa da, napisah pre neki dan da se igra na brdu. Sad mi se rađa sumnja da prenosa nema jer svim akterima odgovara da prenosa ne bude, jer ne znam zašto ne bi prenosili baraž.
April Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 1 hour ago, gone fishing said: Nije to tako jednostavno, treba privoleti 15+ igraca sa strane da provedu 2 ili 3 godine u toj vukojebini, umesto da za isti novac igraju u cuki ili vozdovcu npr Ovo. Nikodije izgleda ne ide baš često u Pazar. 1
Nikodije Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Zar se nije izgradilo i modernizovalo poslednjih godina? 1
kud u maglu Simoviću Posted May 24, 2022 Author Posted May 24, 2022 32 minutes ago, Nikodije said: Ladno Arena ne prenosi IMT - Novi Pazar, usta ih jebem škrbava. ja mislim da prenose
Nikodije Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Just now, kud u maglu Simoviću said: ja mislim da prenose Sad sam gledao šemu, nema. Idem da proverim opet
harper lee Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 5 minutes ago, April said: Ovo. Nikodije izgleda ne ide baš često u Pazar. Da, tesko je privoleti igrace da idu u Pazar ali sve trce nogama u dupe da odu u metropole poput Lucana, Ivanjice i Backe Topole.
Recommended Posts