kud u maglu Simoviću Posted May 22, 2022 Author Posted May 22, 2022 5 minutes ago, Nikodije said: Najčasnije je ispasti iz ove lige ovo je apsolutna istina. pravila koja se menjaju u hodu, delegiranje sudija, fantastični nizovi pobeda i poraza, kriminalni milje mulj jednom reči 1
Rumpelstiltskin Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 budimo realni, Real sa Nisavu, nemoralni pobednik ove sezone. PS. jadna li si ligo .. sa sve i vas bitni i nas nebitni 2
Filozof manijak Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 10 minutes ago, Rumpelstiltskin said: budimo realni, Real sa Nisavu, nemoralni pobednik ove sezone. Niste baš morali u Jevropu
Rumpelstiltskin Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 3 minutes ago, Filozof manijak said: Niste baš morali u Jevropu samo takvi pripadamo Europi
Constantin Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 Niste baš morali u Jevropu [emoji3]Evropa ne može bez nas....mi smo srce Jevrope...još smo povlašćeni...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Ted Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 ajd leba vam dajte neki bod za majčicu Srbiju, prođite kolo, dva nadam se da nećete u Evropu sa Kasalicom 1
Constantin Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 ajd leba vam dajte neki bod za majčicu Srbiju, prođite kolo, dva nadam se da nećete u Evropu sa Kasalicom [emoji3]Mora malo i majčica vipe da se otvori...ne može sve u Beograd. Eto Orban je tutnuo u BP kintu, a nama su Bojka priapsili...i pta čemo sad?Ne staj mi na muku s Kasalicom, 'leba ti...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Constantin Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 a gde ćete da igrate?U Medjurovo....Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Ted Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 1 minute ago, Constantin said: Mora malo i majčica vipe da se otvori...ne može sve u Beograd. Eto Orban je tutnuo u BP kintu, a nama su Bojka priapsili...i pta čemo sad? Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока pa ne znam. jel imate sns na lokalu i u klubu? ako imate ima osnova. ako baštinite neki sps, mrka kapa
Constantin Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 pa ne znam. jel imate sns na lokalu i u klubu? ako imate ima osnova. ako baštinite neki sps, mrka kapa Tončev je Dačićev...tako da, mrka kapa. Jedino ono oko stadiona što je Žvalavi obećao...ništa više.P.S. ovo je i za KumS-a [emoji847]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Ted Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 10 minutes ago, Constantin said: Tončev je Dačićev...tako da, mrka kapa. Jedino ono oko stadiona što je Žvalavi obećao...ništa više. P.S. ovo je i za KumS-a Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока zajmite od Zvezde, čitao sam da imaju 100 igrača pod ugovorom, ne treba im sigurno od nas bi vam prosledio Miljkovića, Jojića, Lazara, Holendera, mož da dobijete i jednog golmana pa taman da imate da prođete u grupe Lepe Brene
Constantin Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 zajmite od Zvezde, čitao sam da imaju 100 igrača pod ugovorom, ne treba im sigurno od nas bi vam prosledio Miljkovića, Jojića, Lazara, Holendera, mož da dobijete i jednog golmana pa taman da imate da prođete u grupe Lepe BreneVidi...dodju nam 30% od Pavkova..a što se tiče Lepe Brene, kod nas je njen sin...interesantna ideja, mogao bi Boba malo da se otvori...PS. što se tiče pozajmica...pa može mi i onako imamo nekoliko blizu 40. god. nego problem je što mora i da igraju....jbg. Kad budu uveli 10 izmena, možda...[emoji4]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Ted Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 1 minute ago, Constantin said: Vidi...dodju nam 30% od Pavkova..a što se tiče Lepe Brene, kod nas je njen sin...interesantna ideja, mogao bi Boba malo da se otvori... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока žive vage ili.... onaj Pankov je valjda igrao kod vas, u Zvezdi ga nema, mogao bi nazad
Recommended Posts